Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Munaa suuhun
 Atte 11.06.2013
 
 
Huoneeseen astui noin kaksikymppinen kundi. Itse lähentelin jo neljää kymmentä ja jo pitkään oli tehnyt mieli maistella panohaluista miehenalkua. Yllään hänellä oli mokkarotsi, farkut ja paksupohjaiset, raskaannäköiset kengät. Farkut olivat tummansiniset, seksikkäästi kuluneet ja vartalonmyötäiset. Etumus pullotti uhmakkaasti, mikä johtui farkkujen matalasta vyötäröstä. Sitä leveä nahkavyö vielä korosti.
Kyllä olet syötävä, sanoin. Joo, on sillä ollu hauska duunata, hän totesi.

Riisuin rotsin ja paidat pois niin, että kundi oli edessäni farkut ja kengät jalassa. Avasin muutaman napin ja työnsin käteni aukosta farkkujen sisään. Painoin alkkarit kassien alle ja vedin peniksen farkuista ulos. Tartuin molemmin käsin hoikkaan farkkupeppuun ja vedin lantiota eteen. Työnsin huulilla esinahkan taaksepäin ja rupesin imemään terskaa. Kundi ynähteli mielihyvästä ja hän selvästi nautti.
Uuuuuhh, oooooohhh! Noin, hyvä, tuntuu tosi hyvältä, ime vaan munaa, uuuuhh, että tuntuu hyvältä, hän sanoi.
Ja minä imin ja nuolin terskaa munan kasvaessa pikkuhiljaa suuremmaksi. Muna maistui hyvältä ja otin vähitellen koko varren suuhun. Kundi huohotti nautinnosta ja vastasi imuihini naintiliikkeellä, lykkimällä hiljalleen munaa syvemmälle suuhuni. Sitten kädet tarttuivat pääni takapuolelta ja päätäni alettiin hakkaamaan etumusta vasten samalla, kun lantio hakkasi takaisin rytmikkäästi. Suuni keihästettiin yhä uudelleen tanassa ja nyt jo kovana olevaan munaan, jota suulihakseni puristivat joka puolelta. Kasvoni upposivat yhä uudelleen avoimeen sepalukseen. Kundi höyläsi suutani yhä uudelleen ja uudelleen. Suuni nainti jatkui herkeämättä, kun penis suulihasten puristuksessa raivasi tietään nieluun ja takaisin. Kundin huohotus kiihtyi koko ajan. Kourin farkkupeppua molemmin käsin ja tunsin farkkujen läpi, miten pakaralihakset tekivät rytmikkäästi työtään lantion tahdissa.
Mä laitan penisrenkaan, jotta mälli on tiukemmassa, kun sen aika tulee, hän sanoi ja veti kalun suustani.

Siirryttiin vuoteelle. Kundi halusi välttämättä saada minut alleen. Makasin selälläni pääni hiukan koholla sisustustyynyllä tuettuna. Kundi oli rintani päällä polvillaan. Munan karvoitus oli leikattu lyhyeksi ja siistiksi kuin parta.
Hyvännäköinen jalkoväli, sanoin.
Tästä saat hyvännäköistä lisää, kundi sanoi ja keihästi suuni kaluunsa.
Pidin päätäni paikallaan, kun toinen syötti patukkaa. Lantio liikkui edestakaisin ja muna höyläsi suutani entistä kovemmin. Sitten parru suussani kundi siirtyi kasvojeni yläpuolelle, oikaisi jalkojaan ja laskeutui koko painollaan pääni päälle kalun tunkeutuessa syvemmälle suuhuni. Makasin lantion alla ja söin munaa suun täydeltä. Muna vatkasi suussani entistä kovemmin ylhäältä patjaan päin ja mun suun oli siinä välissä. Painajani vaikeroi nautinnosta ja tajusin, että nyt mennään mälliin saakka. Painalluksiin tuli koko ajan lisää voimaa kiihkon myötä.

Kundi vaikeroi nautinnossaan entistä äänekkäämmin.
Mä laukeen ... mä laukeen ihan kohta!
Päätäni moukaroitiin entistä kovemmin lantion painaessa parrua kurkkuuni. Kliimaksi lähestyi koko ajan. Välillä työntö oli pitkä ja jäi "päälle" kundin hieroessa kalunsa juurta entistä tiukemmin suutani vasten. Terska pyöri nielussa hieromisen tahdissa ja kurkotti yhä syvemmälle. Kundi nautti suustani sen, minkä ehti. Nainti jatkui ja jatkui.
Mä siemmennän sut, saat pian mällin suuhun, hän huohotti ja samalla tunsin kuinka työnnöt harvenivat ja syvenivät.
Yhtäkkiä kundi alkoi ääntelehtiä voimakkaasti uuuuuuuuuuuhhhhh! ..... uuuuuuuuuuuuuhhhh! Suutani naitiin entistä nopeammin ja syvemmälle. Terska hankasi suutani innolla ja tunsin selvästi, kun penis liikkui edestakaisin nahkan alla. Lantio nytkähteli kouristuksenomaisesti ja painoi voimalla karvoituksen suutani vasten, kun penisrenkaan patoama siemenneste lähti ryntäämään siittimeen, siitä edelleen terskaa kohti ja purkautui voimalla terskan päästä peräkkäisinä aaltoina ulos. Lantio vatkasi kalulla vielä hetken suussani olevaa mälliä, kunnes se hikisenä painautui suulleni ja jäi siihen. Suu naituna vielä munaa imien makasin hikisen vartalon alla. Lopulta kundi nousi ylös ja pukeutui lähteäkseen. Ovi kolahti kiinni jälkeensä. Hän oli mennyt.

Havahduin. Istuin lepotuolissa. Kevätaurinko lämmitti kasvojani ja oli raukea olo. Kirja oli pudonnut lattialle.
 
 
 Sivusto uudistuu! Tarinapalaute ei ole käytössä.
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute