Koodi-puhelin
Lutka Valmistautuu
Lutka_TV

Vedän sukkahousujani jalkaan, niiden pinta hyväilee sääriäni ja tuntuu viileältä iholtani, verhoaa klittaani. Seuraavaksi laitan päälleni nahkaisen korsettini, se on hieman tiukka mutta saa uumani tällöin näyttämään naisellisemmalta. Ihanin asuni, jota rakastan yli kaiken, on tiukka ja lyhyt PVC-minihameeni. Vedän sitä ylleni nautiskellen, se ui hitaasti rehevän perseeni yli, sukkikset auttavat tässä, kun kaksi ihanan liukasta pintaa kohtaavat. Lopulta hame asettuu paikoilleen. Vedän vetoketjun kiinni ja käännän sen taakse omalle paikalleen. Katson itseäni peilistä. Liukas ja kiiltävä PVC on ihana matsku ja timmisti päällä istuvana hyvän näköinen, se natisee myös kivasti kävellessä.

Seuraavaksi meikkaaminen, joka on yksi ihanimmista puuhista lutkaleikeissä. huulipuna on punaisinta mitä kaupasta löytyy ja saa näyttämään huuleni ilotyttömäisen kiimaisilta, käytän tuuhentavaa ripsaria ja totta kai luomivärin vedän aina hieman yli, pornahtavan voimakkaasti. Blondiperuukki ja raskaat korvikset kruunaavat lopputuloksen. Jalkineet täydentävät totta kai asukokonaisuuden, punaiset reisisaappaat korkeilla piikkikoroilla ovat ihan varmasti lutkalookin huipentuma. Katselen itseäni ja puen päälleni kaniturkin, olen valmis kohtaamaan yön tarjoamat kiimaiset leikit.

Tilaamani taksi saapuu pihalle, istun takapenkille ja kerron olevani matkalla kaupunkiin ja yökerhoihin, auton kuljettaja ei voi olla huomaamatta, etten ole fyysisesti nainen vaan tranu. Silmiään hän ei kuitenkaan saa irti minusta, vaan katsoo minua julkeasti ja vakooni, joka totta kai on kuin tarjottimella esillä. Punaiset nahkapikkarit vilkkuvat Amareideni alta. Hameenihan ei jätä tulkinnalle sijaa, vaan paljastaa kaiken. Olen itsekin kovin kiimainen vaikka ilta on vasta nuori. En välitä katseista, vaan hyväilen hameeni alla olevaa kohoumaa ja hymyilen kiimaisesti.
-Haluttaisko naida kunnon tranulutkaa, naurahdan.
-Olet kyllä aika makea pakkaus, saat kyrpäni niin kovaksi, toteaa taksikuski.
-Jos hinnoista sovitaan, saatan ottaa kyrpäsi poskeeni, eiks toi P-paikka ole aika rauhaisa.
Ei mene kauankaan kun auto pysähtyy mainitsemalleni paikalle.
Nousen takaa ja kävelen persettäni keikutellen kuskin viereiselle penkille. Tiedän että osaan sen pyörittämisen taidon, hamehan on niin tiukka, että se kitisee ja natisee upeasti keinunnan tahtiin.
-Ahh, se pullottaa ihanasti, totean mielissäni.
Hieron farkkujen kohoumaa ja avaan vetoketjun, kyrpä pongahtaa ryhdikkäästi pystyyn. Mitään sanomatta otan sen poskeeni, imaisen nieluuni tehden samalla naintiliikkeitä.
-Mmmm…namia, aahh tahdon tämän kohta perseeseen, totean välillä kun nuolen terskan alapintaa, tiedän poikien tykkäävän siitä.
-Aaah, otat suihin todella hyvin, aahh, todella hyvin! haluan persettäsi lutka nyt heti, samalla kuski kääntää penkin selkänojan todella nokkelasti.
-Asetun kaadetun selkänojan päälle perse pystyssä, hame ei sitä enää juurikaan verhoa, taksikuski katselee tarjottimella olevaa persettäni kiimaisena ja läpsii sitä avokämmenin.
-Enpä olisi uskonut että panen joskus tranua, nainnin aloittava taksikuski toteaa.
-Vittu mikä PVC-perse, upea, kohta saat kyrpää oikein kunnolla, samalla hän laskee sukkikseni ja asettelee kyrpäänsä aukolleni.
Tunnen kuinka se uppoaa aukkooni vaativana, onneksi rasvasin sen oikein kunnolla lähtiessäni kodistani iltaretkelle. Kovin kauan ei mene kun tunnen kuinka kyrpä sykkii siemensyöksyn esitunnelmissa, nainnin vauhti kiihtyy ja ei mene aikaakaan, kun se sylkee lastinsa anaalivittuuni.
-Auuuttss, se on iso, ruiki kaikki pyllyyni, sanon tuntiessani kuinka kyrpä sykkii sisälläni sylkien lastinsa sisääni.

Taksikuski kääntyy penkilleen ja pukee housut jalkaansa. Itse käännyn myös ympäri vedän sukkikseni jalkaani ja oikaisen hameeni.
-Sehän oli hyvä nainti, vietkö minut nyt kaupunkiin, niin jatkan iltaani.
Mitään sanomatta kuski käynnistää auton ja jatkaa matkaamme keskustan suuntaan. Sinne saavuttuamme annan pusun kuskin poskelle ja nousen autosta.
-Mehän olimmekin sujut, moikka ja kivaa illanjatkoa, totean kiiruhtaessani pimeään yöhön.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute