Koodi-puhelin
Tie miehen alle
nöyrä ja sileä

Tässä noin parin vuoden takaisia kokemuksiani ajalta, jolloin tutustuin ilmoituspalstan kautta itseäni kymmenisen vuotta vanhempaan mieheen. Rami oli 35-vuotias ja etsimme kumpikin pidempiaikaista suhdetta, jossa mies ottaa ja poika antaa. Meidän tapauksessa Rami oli suhteen mies - ja syystäkin. Hän oli isokokoinen ja raamikas sekä erittäin määrätietoinen. Minä puolestaan hoikka poika vailla miehen ohjausta. Suhteessamme Rami oli auktoriteetti, jota minä parhaani mukaan kunnioitin ja noudatin. Erityisesti alussa toisen miehen määräysvaltaan alistuminen ei aina ollut aivan niin helppoa, mutta Ramin onnistui kaikesta huolimatta keksiä keinot saada minut tottelemaan.

Ramin rotevaa kroppaa ympäröi miehekäs karvoitus ja hän totesi myös itse, kuinka karvoitus oli luonnon keino erottaa miehet pojista. Joskus pojat tosin pyrkivät hänen mukaansa kamppailemaan luontoa ja synnynnäistä luonnettaan vastaan kasvattamalla karvojaan. Rami pitikin ehdottomana, että joka viikonloppu minut ajeltaisiin täysin karvattomaksi, koska tämä sopisi pojan luonteelleni. Tuntui erittäin nöyryyttävältä joutua luopumaan vähäisestäkin miehekkyydestä, mutta lopputulos kyllä kruunasi kaiken! Kuten Rami oli todennut, huomasin nauttivani saadessani tuntea miehekkään karvaisen kehon vasten omaa sileää pojan vartaloani. Opin tuntemaan paikkani tuon miehen alla ja sain täten nauttia aidon miehen kosketuksesta.

Hyvin pian suhteemme alettua Rami alkoi vaatia minulta myös pysyvää siveysvyötä. Hänen mielestään pojan ei tarvinnut kokea seisovaa pippeliä, koska eihän sillä mitään virkaa olisi. Ramin mukaan pojan pippelin ei todellakaan kuulunut työntyä mihinkään, ei siis käteen eikä muuallekaan. Aluksi hieman kauhistuin ajatuksesta, mutta Rami onnistui selittämään, kuinka itsestään selvää oli, että vain miehillä olisi vapaasti seisovat kyrvät. Ymmärsin kyllä, kuinka miehellä on miehen tarpeet ja kuinka nuo tarpeet tulee saada tarvittaessa tyydytettyä. Sitähän varten kaltaiseni pojat ovat. Lukko siis tuli. Muutaman tuskallisen kiimaisen viikon jälkeen aloin vähitellen tottua pysyvään siveysvyöhöni. Aloin pitää luonnollisena, että ainot tutusti sykkivä kyrpä oli Ramin kyrpä syvällä sisälläni tai suussani. Rami myös kehui, kuinka olin siveysvyön jälkeen paljon keskittyneempi tyydyttämään hänen tarpeensa. Tämä oli erittäin totta. Koin, että siveysvyön ansiosta oli paljon vähemmän häiriötekijöitä. Ehkäpä Rami oli todelakin oikeassa siinä, että pojalle siveysvyö oli välttämätön.

Ramia tuli nähtyä viikolla usein päivittäinkin. Ramin mielestä pojalle teki hyvää saada miehen spermaa sisäänsä mahdollisimman usein. Hän saattoi pistäytyä töiden jälkeen purkamassa paineensa ja usein vaati, että pitäisin liemet sisälläni mahdollisimman kauan. Rami oli varsin tarkka sperman suhteen ja oli vahvasti sitä mieltä, että spermaa ei tule tuhlata tippaakaan. Minun tuli joko nuolla ja niellä kaikki tai ottaa ne syvälle sisääni ja pitää ne siellä. Tämän myös tein. Joskus aikataulumme eivät menneet menojen takia aivan yhteen, jolloin Ramilla oli tapana runkata kondomeihin ja säästää ne minua varten. Tavattaessa hän joko tyhjensi ne sisääni ja laukoi tuoreet perään tai antoi ne nautittavakseni. Aluksi tämäkin tuntui hyvin erikoiselta, mutta opin nopeasti suorastaan odottamaan näitä Ramin tuliaisia. Koin ylpeyttä nähdessäni Ramin hymyilevän tyytyväisenä nautittuani hänen säilömänsä spermat kondomeista.

Viettäessämme yhteisiä öitä, Rami useimmiten halusi tyhjentää lastinsa minun ollessa selin sängyllä hänen allaan. Rami muistutti, että poikana minulle oli luonnollista saada mielihyvää miehen vastaanottamisesta ja hänestä asento oli kaikkein intiimein asento miehelle osoittaa hellyyttä pojalle. Myönnettäköön, tuntui taivaalliselta kokea tuo karvainen ja voimakas mies päälläni. Lisäksi Ramilla oli tapana heti laukeamisen jälkeen levätä uupuneena keräten voimiaan vasten sileää vartaloani, jolloin pystyin keskittymään hänen hyväilemiseen ja suutelemiseen. Yöksi Rami otti minut turvalliseen kainaloonsa, jossa sain nukahtaa hänen karvaista rintakehää hivellen.

Tiemme ovat Ramin kanssa sittemmin eronneet ja nykyisin vain haaveilen vastaavanlaisen kunnon miehen löytämisestä.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute