Koodi-puhelin
Firma
örn

Firmaan oli taas palkattu juuri oikiksen suorittaneita uusia kasvoja.Yhden kasvot olivat jääneet mieleeni häntä seuraillessani.Juri oli pitkä ja hauskan näköinen kaveri,ahkerakin.Jokin hänen katseessaan herätti huomioni,vai oliko se vaan kunnioitusta vanhinta osakasta kohtaan.Olin päättänyt tarkistaa asian ja juuri nyt tuntui tarjoutuvan mahdollisuus. Näin kuinka Juri suuntasi kohti kopiohuonetta nippu papereita kädessään.Odotin hetken ja suuntasin perään,kiersin avainta lukossa ja astuin sisään.Juri nojasi lajittelupöytään kädet levällään pöydänlevyä puristaen.
-Onko pahakin keissi?
-Ai hei,eisiis mitään ihmeempää mut Roi pyysi järjestää nämä ja akvaariossa on liikaa väkee.
-Jahajaha katsotaans.

Siirryin Jurin viereen ja kurkotuin pöydän ylle.Siirrryin hiukan lähemmäksi ja annoin kuin vahingossa etumukseni hipaista Jurin kättä.Ei mitään ja annoin nyt paljon enemmän etumukseni nojata käteen.
Juri vilkaisi minua muttei sanonut mitään.Nyt sitten jo hieroin itseäni Jurin kättä vasten tuntien kuinka kullini jäykistyi hieman.Tunsin kuinka käsi irtosi reunasta ja ehdin ajatella menneeni liian pitkälle.Vaan eipäsmitä,Juri käänsikin kätensä ja alkoi hieroa yhä uljaammin seisovaa kulliani.Tunsin itseni kiimaiseksi, taisin jo hiukan huohottaa kun tajusin jonkun pyrkivän sisään.Erkanin nopeasti ja riisuin pikkutakkini käsivarrelle suojaamaa huomattavaa stondistani.Sisään tepasteli yksi uusista sihteereistämme.
-Ai anteeksi,häirisenkö?
-Sisään sisään,oon jo menossa ja Jurikin varmaan koht valmis.
-Niin ja Juri,mun huoneeseen sit kun ehdit.
Poistuin paikalta,soitin sihteerelleni peruuttaakseni sovitun tapaamise ja puheluihin saisi vastata hän.Kaadoin hieman konjakkia aromilasiin ja löysäsin solmiotani.Ei kauaa kun summeri pärähti,valo vihreäksi ja Juri astui sisään.Palautin valon punaiselle ja mykistin summerin samalla kun nousin pöytäni takaa. Siinä nyt seisoimme vastakkain ja tunsin kuinka kullini jäykistyi uudelleen.Jurin katse oli pullottavissa housuissani,samalla kun hän lähestyi ja ojensi kättään kohti etumustani.Rytmikäs liike kalullani tuntui hyvälle ja jos mahdollista ,kullini kasvoi kasvamistaan.Tartuin Juria harteista ja painoin hänet päättäväisesti alas eteeni polvilleen.Sormet aukoivat hitaasti vyötäni ja sitten vetoketjua,sillä seurauksella että housuni olivat pian nilkoissa.Silkki bokserini olivat revetä,niin kiimainen olin.Juri kuljetti käsiään reisilläni ja hamuili suullaan kullini kärkeä.

-Ompa mahtava,en oo ikinä nähnyt moista.

Sanat hyväilivät mieltäni,onha meillä varmaan kolmekymmentä vuotta ikäeroa.Käsi työntyi lahkeesta sisään ja sormet kiertyivät kuuman kullini ympärille,sitä vaativasti puristaen.Ujutin bokserit nilkkoihin ja siinä nyt seisoin,kulli pystyssä nuoren miehen edessä.Juri kosketti nyt suullaan terskaani,nuoli sitä ja vihdoin upotti sen suuhunsa samalla kun hyväili sormillaan kiristyneitä pallejani.
Kullini uopposi yhä syvemmälle ja syvemmälle,samalla kun juri nosti katseensa suoraan minuun.

-AAh kun tuntuu hyvälle,et oo ensikertaa asialla.

En halunnut viellä laueta joten nostin Jurin ylös ja käskin riisuuntua. Seurasin sivusta kun nuori vartalo kuoriutui vaatteista samalla itsekin housuistani kuoriutuessani.Seisoimme vastakkain ja annoimme kalujemme hieroa vastakkain.Siirsin Jurin sohvan reinalle istumaan ja polvistuin hänen eteensä.Oli aistittavissa miten kiimanen Juri oli kaluaan kädellä poskilleni läimiessä.Tartuin tuohon nuoreen kaluun ujuttaen sitä hiljaa suuhuni.Yninä yltyi ja kiihdytin tahtiani.Tartuin pallleihin ja aikaakaan,tunsin niiden kutistuvan ja mällin lähtevän liikkeelle.Maistelin nuorenmiehen spermaa ja annoin hänen hiukan levähtää.
Nyt kuitenkin oma kiimani oli halkaista kullini joten otin sohvan viereen varaamani rasvan Jurille ja nojasin hiukan taaksepäin. Juri rasvasi kulliani joka kiilsi ikkunasta tulevassa valossa kuin taikasauva. Tartuin lanteisiin ja siirsin ne lähemmäksi reunaa,otin rasvaa sormiini ja sivelin sitä Jurin supistelevalle reiälle. Kahta sormea käyttäen tein tilaa isolle terskalleni. Juri selvästikin piti käsittelystäni joten nyt oli kullini vuoro. Nostin Jurin jalat olkapäilleni ja hitaasti mutta päättäväisesti työnnyin Jurin lemmenluolaan sentti sentiltä,välillä perääntyen ja takasin. Ilme Jurin kasvoilla oli hieman tuskainen joten annoin hänen tottua kulliini paikalla ollen. Hiljalleen Juri alkoikin liikuttaa itseää,se oli merkki minulle.Aloitin raivokkaan nussimisen,tuossa nuoressa ja kireässä perseessä.Mielessäni käväisi ajatus,miten hyvältä tuntuukaan nussia nuorta miestä aahh.Paine sisälläni kasvoi ja tunsinki kuinka lastini lähti jostain syvältä vain päätyäkseen syvälle Jurin suoleen.
Lepäsin hetken ja irrottauduin jurista.Nektarini valui ulos Jurista sohvalle.

-Sepäs tuntui hyvälle,tiedäkin että sinulle löytyy tässä firmassa paljon töitä sekä loistava tulevaisuus.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute