Koodi-puhelin
Luokkaretkellä
mikko

Olin luokkaretkellä lukioluokkamme kanssa Ruotsin risteilyllä. Olimme saaneet taxfreestä juomaa ja baareistakin mutta rahat olivat loppuneet. Makasimme loppuillasta muutaman luokkatoverini kanssa käytävällä humalassa ja luoksemme tuli juttelemaan vieras, neljänkympin ylittänyt mies.

Hän kyseli miten menee ja onko ollut hyvä reissu? Vastasimme tietysti että on. Mies havaitsi ja kysyi oliko meillä juotava loppu sillä hänellä oli hytissään lisää jos hän saisi samalla poikaseuraa hyttiinsä. Kaverit huusivat vitun homo ja mies lähti pois. Samassa osa heistä poistui hissiin ja jäin toisen kaverini kanssa käytävälle. Hän sammui samantien ja lähdin katselemaan mihin mies katosi sillä hänen sanansa saivat aikaan seisokin. Nyt voisi olla korkea aika rohkaista itseni ja saada ensimmäinen livekokemus!

Näinkin miehen ulkoisalla laivan kannella ja menin hänen peräänsä. Vilkuilin ympärilleni ja varmistin ettei kukaan kavereista ollut näkemässä. Kannella tuuli kovaa ja huusin hänelle että voisin tulla hänen luoksensa jos saisin hytin avaimen ja emme menisi yhdessä.

Mies kaivoi taskustaan avainkortin ja kertoi odottavansa minua siellä 10 minuutin päästä. Otin avaimen ja lähdin. Vilkuilin taas ympärilleni ja varmistin ettei kukaan nähnyt. Olin selvillä vesillä.

Otin käytävällä avainkortin taskusta ja huomasin että se oli kaukana omastani, aivan eri kannella, ylempänä ja eri osassa laivaa. Suunnistin hyttiä kohti ja koputin sen oveen. Mies avasi ilahtuneena ja pyysi sisään. Samalla suorastaan ryntäsin sinne ja suljin oven perässäni.

Kiva kun tulit, mies sanoi ja istui vuoteen reunalle. Hän taputti paikkaa vieressään ja kehotti istuutumaan. Olin hiemam ujo ja kerroin etten ollut tälläistä koskaan tehnyt. Tule nyt vain, mies sanoi ja istuuduinkun hänen vierelleen. Hän tarjosi oluttölkin ja otimmekin hörpyt, toisetkin kunnes oli jo kolmas tölkki menossa. Olin jo ennalta hieman humalassa ja nyt vielä vähän enemmän.

Mies vaivihkaa asetti kätensä polvelleni ja vei sitä kohti haaroväliäni. Se kosketti kulliani joka sykähti käden kosketuksesta. Mies hymyili ja kosketteli sitä lisää. Se tuntui ihanalle mutta en osannut rentoutua. Minua jännitti mutta samalla halusin lisää.

Mies tuli eteeni polvilleen ja alkoi napittaa farkkujeni nappeja auki. Nojasin taaksepäin ja otin käsilläni tukea. Kaluni pongahti farkkujen uumenista puolikovaksi pystyyn. Se sykähteli ilmassa ja jatkoi kovettumistaan. Mies kosketti sitä ja värähdin. Ihana tunne.

Saanko imeä sitä, mies kysyi. Jännitti mutta samalla tahdoin sitä. Nyökkäsin ja tunsin ihanat huulet terskani nupilla. Mies veti esinahkani taakse ja imi kulliani varoen. Olin aivan kiimassa ja humalassakin.

En halunnut kuitenkaan tulla vaan kysyin rohkeasti alkoholin roihkaistamana josko saisin imeä häntä. Mies veti kalunsa housuistaan esille ja nousi seisomaan. Pian edessäni oli kovana seisova kulli joka odotti että imisin sen suuhuni. Avasin suuni ja samassa mies suorastaan työnsi sitä suuhuni. En osannut imeä sitä mutta yritin kuitenkin. Olin innoissani siitä että kyrpä oli suussani ensimmäistä kertaa.

Miltäs maistuu, mies kysyi ja imetti kulliaan lisää. Mmmhyvältä.. mmm vastasin kulli suussani. Kiva että pidät kullista, tiesin sinun olevan homo kun näit sinut ja kaverisi siellä, mies sanoi. Kyllä homo homon tuntee, vastasin nopeasti ja pilke silmäkulmassani. Niin tuntee, olet ihana poika, hän tokaisi.

Haluaisitko saada kulliani sisällesi, mies kyseli. Eipä hän tiennyt kuinka kovasti se poltteli minua juuri nyt. Olihan sormetellut reikääni jo muutaman vuoden aiemmin ja vakituisesti sen jälkeenkin, runkkaillen ja haaveillen. Nyökkäsin.

Heitä housut pois jalastasi ja käy tuohon sängylle kontillesi, hän kehotti. Riisuinkin farkkuni ja heitin paitanikin pois. Kävin sängyn päälle kontilleni ja olin aivan alasti hänen edessään. Kurkkasin olkani yli ja huomasin miehen riisuvan omatkin vaatteensa. Hän lähestyi minua kyrpä seisokissa ja tuli taakseni. Hän kosketti minua ja värähdin. Älä pelkää, en tee pahaa, hän sanoi.

Mies sylkäisi kädelleen ja levitti sylkeä persvakooni. Se oli aivan märkänä jo muutenkin. Hän levitti hieman jalkojani ja sitten tunsin kovan kyrvän koskettavan pakaraani. Se lipui sitä pitkin vakoa kohti. Salainen unelmani oli juuri toteutumassa. Tunsin valtavaa painetta ryppyreiälläni ja pian tuo paine muuttui kivuksi. Miehen kyrpä oli tuloillaan sisääni sentti kerrallaan. Terska upposi ensin, sitten varsi.

Mies veti kalunsa ulos ja taas upotti sitä sisääni. Purin huultani aluksi mutta jonkun ajan kuluttua se tuntui jo mukavammalta. Emme edes vielä oikeasti nussineet mutta silti kaluni seisoi kivikovana. Olin aivan kiimassa ja innoissani.

Miltäs pojasta tuntuu kulli pyllyssäs? Hän kysyi. Todella ihanalta ja mahtavalta, vastasin. Tietääkös kaverisi että olet kiimainen, kullinkipeä homo, hän tokaisi. Ei ne tiedä, älä kerro niille, panikoin. En kerro poikaseni, tämä on meidän välinen salaisuus, hän sanoi.

Miehen sanat saivat minut entistä estottomammaksi. Olin todellakin kiimainen homo ja nautin kullista perseessäni. Mies tahtoi nähdä kasvoni samalla kun naimme. Käännyin selälleni sängylle ja mies nosti jalkani ylös levälleen. Mies tuli jälleen sisääni ja alkoi naida persettäni lykkien kyrpäänsä sisälleni. Oma kaluni seisoi kiimassa kovana ja se pamppaili naimisen tahdissa.

Huokailin miehen naidessa minua. Hän ähisi ja kehui kuinka ihana homopoika olen. Hän oli todella ihana itsekin ja halusin häntä lisää. Mies nai ja lykki kaluaan sisälleni verkkaiseen tahtiin kunnes hän kiihdytti tahtia ja samassa hän tokaisi, kohta saat lämmintä spermaa pyllyysi homopoika.

Mies lykki persettäni ja laukesi ähisten sisälle perseeni uumeniin. Hän suuteli minua suulle ja veti kalunsa pois sisältäni. Perseeni valutti spermaa lakanoille ja mies kehui näyn olevan todella rietas.

Makasin alasti selälläni kalu kovana ja runkkasin sitä miehen katsellessa. Hän tuli kaluni luo ja imi sitä samalla kun vetelin siitä spermat liikkeelle. Hän nieli lähes kaiken ja olin aivan raukea kunnon orkun jälkeen. Nam, mies sanoi ja tuli viereeni. Hän tarjosi lisää olutta ja makasimme alasti vierekkäin, sitä nauttien.

Levätään tässä pieni hetki poikaseni ja sitten setä siementää homopojan uudelleen. Hymyilin ja suutelin häntä vuorostani. Olen valmis, sanoin ja taas minua naitiin!

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute