Koodi-puhelin
Firma 2
örn

Olimme palaamassa nykistä hyvin sujuneesta tapaamisesta joka takasi firmalle vuosiksi laskutettavaa. Helsinkiin saapuisimme sopivasti perjantai aamuksi jolloin olisi mahdollista viettää pitkäviikonloppu kotona.

Esimmäisen luokan valot oli himmennetty,lähes pimennetty. Viimeisellä rivillä olevat paikkamme oli melko suojaisessa kohtaa ja lisäksi vieressä oli vain vapaita paikkoja. Tunsin kuinka Jurin käsi siirtyi huovan alla reidelleni ja siitä yhä ylemmäksi. Yhä vaativammaksi käyvä hieronta sai kullini jäykistymään. Tunsin meidän olevan suht suojassa katseilta joten avasin housuni ja hivutin niitä hieman alemmas. Tunsin kuinka käsi siirtyi silkki boksereiden lahkeesta kullilleni ja puristi sitä vahvasti. Jurin runkkaaminen sai kiimani kasvamaan äärimmilleen,kuten myös kullini. Toisen käden sormet hyväilivät sheivattuja pallejani jotka olivat kiristyneet. Juri painaitui tiiviimmin vasteni,nyt siirtäen huopaa alemmaksi.
-Haluun nähdä sun kullis ja ottaa sulta suihin.

Mitäpä sitä estämään,paineita jo olikin viikon edestä. Sitäpaitsi tunsin ympäristön tidella kiihottavaksi,paljastumisen riski. Huulet painuivat terskalleni lypsäen sitä hellästi. Kullini souti edestakasin tuossa jo varsin tutussa suussa,aaah mikä ihana tunne. Olin nostanut houvan takasin päällemme,joka nyt kohoili rytmikkäästi suihinoton tahtiin. En ehtinyt reagoida lainkaan kun osastojen välinen verho avattiin ja joku siirtyi käytävälle. Juri autuaan tietämättömänä asioiden saamasta käänteestä jatkoi lutkutusta. Vieressäni seisoi noin sekunnin tai kaksi yksi lentoemoist,silmät aukirävähtäneenä. Nopeat askeleet saattelivat nyt häntä kohti keulaa,joskin näin hänen vilkaisevan suuntaamme kahdesti. Mikään ei jäänyt epäselväksi,olimme paljastuneet
Nostin nyt Jurin irti kalustani ja aloin avata hänen housujaan ,jotka riuhdoin melkein raivoissani alemmaksi. Tartuin tuohon nuoreen siittimeen ja levitin kiimalimaa terskalle. Siinä nyt istuimme toistemme kulleja runkkaillen. Mieleni palasi lentoemoon ja mieleeni iski hurja ajatus. Painoin Jurin taas syliini,ja peitin meidät viltillä. Nyt oli vuorossa kurkottaa kutsu napille jota painalsin kahdesti,hetken odotus ja näin kuinka äskeinen emo lähestyi käytävällä. Selvästi hiukan epävarmoinaskelin neitonen lähestyi meitä selvästi kurkotellen nähdäkseen paremmin. Jurin pää nousi ja laski rytmikkäästi emon pysähtyessä viereemme käytävällä. Siirsin peiton sivuun tarjoten nyt aktimme noille kauniille silmille. Punattujen huulten välistä pilkisti kieli joka alkoi lipoa niitä,näytös siis selvästi kiihotti. Kädet nousivat hieromaan rintoja jotka kohoilivat kiihtyneen hengityksen tahdissa. Nopeat vilkaisut matkustamoon ja emo polvistui viereeni. Juri jatkoi varrellani jota nyt myös nyt emonkin käsi lähestyi. Tunsin todellakin olevani taivaassa. Huolellisesti lakatuilla kynsillä varustetut sormet kiertyivät kullini ympärille jurin nostaessa päätään. Jurin tajuntaan räjähti saaneemme seuraa ja vetäytyi irti minusta hämmentyneenä. Emomme ei aikaillut vaan siemaisi kullini suuhunsa kuin kauan kaivatun saalin.

Toivuttuaan hetken ryhtyi Juri runkkaamaan omaa kulliaan samalla kun puristelinhänen pallejaan. Tilanteen kiihottavuus oli jotain ennen kokematonta. Nyt kummankin huulet hyväilivät kulliani,välillä suudellen toisiaan ahnaasti. Tunsin pakotuksen käyvän sietämättömäksi jatunsin kuinka lastini lähti voimalla liikkeelle. Ahnaat suut tavoittelivat runsasta syöksyäni kilvan. Kullini veltostui hiljalleen tuossa hellässä huomassa samalla kun runkkasin Juria. Emokin oli työntänyt kätensä hameen alle ja hyväili klittaansa. Kumarruin suutelemaan noita aistikkaita huulia ja maistoin viellä oman spermani. Jurin huohotus oli ja aika äänekästä joten päätin päästää pahasta ja imaisin tuon niin tutun kalun suuhuni. Emon sormet ja minun suuni sai haluamamme reaktion,Jurin kalu ruiski tuon niin kauniin ja runsaan lastinsa ihailtavaksemme. Vuorotellen nuolimme tuota tuotosta suihimme hymy huulilla.
Tilaamani juomat saapuivat ja lasinalustaa toimittavalle parerille oli kirjoitettu nimi Lea ja puhelinnumero. Vieno humy huulillaan tuo ihastus poistui.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute