Koodi-puhelin
Vanhemman kanssa
pullukka

Olin jo pitkään haaveillut seksikokeilusta miehen kanssa. Olin tuohon aikaan 25-vuotias mahakas ja parrakas miehenalku ja aikani chatteja kierreltyäni löysinkin kotikaupungistani sopivalta vaikuttavan yli 50-vuotiaan bi-miekkosen.
Aikamme tekstailtuamme sovimme että tapaamme hänen asunnollaan. Tärisin kiimasta ja jännityksestä soittaessani ovikelloa.
Oven avasi hiukan vatsakas, jo harmaantunut herrasmies t-paidassa ja olohousuissa. Muodolliset smalltalkit hoidettuamme siirryimme olohuoneen sohvalle ja Antiksi esittäytynyt herra latasi DVD-soittimeen jotain tunnelmaa sopivaa.
Käteni hikosivat ja suuni tuntui kuivalta. Antti huomasi jännitykseni ja istui viereeni vakuuttaen että ei olisi mitään syytä jännittää.

- Oletkos aikaisemmin kokeillut mitään tälläistä?
- Enpä ole, vastasin kakoen ja välttelin katsetta.
- Ota ihan rennosti, Antti kehotti ja nosti paitani pois päältäni paljastaen ylävartaloni.
Lupaa kysymättä Antti kumartui rinnalleni ja imaisi lihavan rintani suuhunsa. Hän imi hellästi kivikovaa nänniäni kätensä nipistellessä toista. Kiimani kasvoi valtavaksi ja jännitys oli tiessään. Aloin hengittää raskaammin ja Antin käsi alkoi kulkea kohti räjähtämispisteessä olevaa jalkoväliäni.
Yhdellä osaavalla liikkeellä Antti avasi housuni ja vangitsi pienen kaluni kouraansa ja aloitti hitaan runkkailun jatkaen suullaan nännini käsittelyä.

- Haluaisitko että setä imee mulkkuasi? Antti ehdotti, ja minä nyökkäsin.
Antti asettui polvilleen lattialle ja kiskoi housuni kokonaan pois ja haukkasi kaluni suuhunsa. Tunne oli käsittämätön, kun vanhempi mies lutkutti kiimoissaan kaluani.
Halusin vaihtaa osia ennenkuin laukeaisin liian aikaisin ja ennen kuin tajusinkaan, roikkui Antin puolilöysä vanhan miehen aisa kasvojeni edessä. Otin sen varovasti käteeni ja aloin vedellä esinahkaa edestakaisin.
-Ota se vain rohkeasti suuhusi.
Tein työtä käskettyä ja otin terskan varovasti huulieni väliin ja se maistui jumalaiselle. Kiihdytin pikkuhiljaa tahtia Antin kehuessa suoritustani.
-Vaikea uskoa ensikertalaiseksi, Antti murisi.
Katsoin Anttia alistuneesti silmiin imiessäni 17-senttistä mulkkua yhä syvemmälle suuhuni runkaten sitä juuresta samalla.

Kiihdytin pikkuhiljaa tahtia ja huomasin Antin huohotuksesta hänen olevan lähellä orgasmia.
-Nyt tulee, Antti parkaisi ja sain ensimmäistä kertaa suuni täyteen paksua, kitkeränmakeaa spermaa. Yritin niellä kaiken, mutta osa silti valui leualleni. Nuolin kiitollisena loputkin liemet leualtani ja lutkutin vielä löystyvän kullin puhtaaksi Antin huokaillessa ja kiitelessä vuolaasti.
Antti hoiteli minut vielä käsin ja ensitapaamisemme loppui valitettavan nopeasti. Hiukan häpeillen hipsin kotiini, eikä aikaakaan kun puhelimeeni tuli viesti jossa Antti ehdotti uutta tapaamista, joka toteutuikin vielä monta kertaa. Pari kertaa imettyämme päätimme kokeilla pyllynaintiakin, joka osekin soittautui todella mahtavaksi kokemukseksi, mutta niistä kerroista seuraavissa kirjoituksissa.

Palautetta saa laittaa jos toiminta kiinnostaisi jopa livenä ;)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute