Koodi-puhelin
Vartija
kolli

Olen yö vartijana suljetulla teollisuus alueella, jossa ei pitäisi olla ketään sulkemis ajan jälkeen. Ajatuksissani taskulampun valokeilaan osui jokin liikkuva hahmo. Huusin " Seis! Vartija!" Hahmon liike lakkasi ja se kääntyi taskulampun valoa päin. Lähestyin hahmoa ripein askelin. Valokeilassani oli alle 30 vuotias kundi, jolla oli yllään vaalensiniset farkut, joissa vyölenkkeihin juuri mahtuva nahkavyö, valkoinen t-paita jonka päällä huppari auki. Aloin kysellä tiukkaan sävyyn " milläs asialla liikut tällä alueella tähän aikaan? ". Kundi hieman hämmentyen " Ei millään, just olin lähössä.". Vastasin" Niinhän ne kaikki. Olikos sulla jokin oikee syy olla alueella, vai soitetaanko poliisit noutaan sut?". Kundin ilmeessä alkoi näkyä epätoivoa ja silmät etsivät pimeästä reittiä karkuun. Huomasin hänen takanaan seinässä olevan töhryn, jolloin sanoin" Taisit olla spreijaamassa seiniä, koska tuota selkäsitakana olevaa töhryä ei vielä tunti sitten ollut." Samalla kundi sai jalat alleen ja yritti karata. Sain kaadettua kundin maahan ja sanoin "sut on kiinniotettu" ja laitoin samalla käsiraudat kundin ranteisiin. Kundi alko selittää" Hei et sä voi noin tehä. En mä oo mitään töhriny". Johon vastasin " No miks sun kädet on sitten saman väriset ku toi töhry?". Kundi vaan vaipui syvempään epätoivoon ja alkoi rimpuilla vastaan maassa. Kiristin hieman otetta ja sanoin "Ei kannata laittaa vastaan, tulee pahemmat santiot mitä enmpi rimpuilet". Kundi huokaisi ja lopetti kiemurtelun. Sanoin " Nostan sut ylös, kolmannella suosittelen että autat itseäsi ylös, yks, kaks ja hop" .

Kundi nousi avustuksella ylös pää seinään vasten nojaamaan. Sanoin" Teen sulle turvallisuustarkastuksen. Onks sull jotain terävää taskuis?". Kundi pudisti päätään. Aloin tarkastella taskun sisältöä. Taskusta löytyi linkkuveitsi. Sanoin" Ai ei oo terävää! Tääl on taittoveitsi, mitäs muuta sul on mukana?". Jatkoin tarkastusta, löysin tupakka askin, jossa muutama rööki jäljellä, sytkärin , muutaman uuden kondomin ja pienen liukkari tuubin, jolloin hymähdin " Näit et tarvii siel minne oot menossa". Kundi yritti kurkata kaatumatta mitä oikein tarkoitin, joten näytin mitä olin löytänyt. Kundi punastui ja käänsi katseensa takaisin seinään. Viimeisestä taskusta löytyi lompakko, jossa ajokortti. Kundin nimi oli Anssi. Totesin ääneen" Ai sun nimi on Anssi, mikäs sai Anssin töhriin?", samalla jatkaen tarkastusta. Anssi vastasi" En mä tiiä, tuli vaan piireltyy". Samalla sivusilmällä huomasin Anssin etumuksessa pullotuksen. En voinut tarkastaessani reissien sisäpintaa samalla kokeilematta nivusia. Anssin ilme hämmentyi ja hän punastui entisestään.

Oikaisin Anssin asennon ja laskin hänet istumaan maahan. Samalla kaivelin puhelinta taskusta, jotta saisin soitettua poliisit noutamaan töhrijän. Ennen kuin kerkesin näppäillä numeroa, Anssi kysyi" Oisko mitenkään mahdollista et päästäsit mut vaan meneen? Teen ihan mitä vaan, vaik hoitelen sut. Mull on ihan tarpeeks jo ongelmia ilman tätä." Pysähdyin paikalleni , tuota en ollut vielä kuullut urani aika aikaisemmin. Kysyin " Mites hoitelisit mut?". Anssi vastas," Teen ihan mitä vaan tarvii, en haluu putkaan." Ajatus alkoi houkutella, tokasin" Saa aika hyvä hoitelu olla, et tän voi unohtaa, mut annan sun yrittää". Samalla nostaen Anssin ylös maasta ja alkaen taluttaa häntä kohti sisään käyntiä. Sisällä menimme taukotilaan jossa ei yöllä ketään ole. Anssin ilme oli pelokkaan innokas. Avasin housujeni vetoketjun ottaen kullini esiin ja samalla painoin Anssin polvilleen eteeni sanoen " alahan poika imee". Hän alkoi varovaisesti imeä puolikovaa kyrpääni. Hitaasti liikkuen terskasta aina juuren asti. Jotenkin tilanne oli kiihottava ja rempaisin Anssin lattialta paiskaten hänen pöudälle mahalleen. Avasin hänen housunsa ja kaivoin Anssin taskusta löytämäni liukkari tuubin. Laitoin liukkaria sormiini ja työnsin kaksi sormea hitaasti Anssin perään. Anssi voihki ja yritti karkuun. Otin käsiraudoista kiinni pitäen hänet paikallaan ja jatkoin sormien työntämistä. Työntelin muutaman kerran sormiani edes takaisin. Anssi rahoittui ja alkoi nauttia tilanteesta. Otin kondomin rarullasin sen kovaan kyrpääni. Liukastin kortsun ja työnsin voimakkaasti kyrpäni Anssin perään, jolloin hän alkoi huutaa ja voihkia kivusta. Jatkoin rajua panemista pitäen Anssin raudoitetuista käsistä kiinni.

Olin huhkinut hetken ja huomasin anssin taas nauttivan olostaan. Lopetin
panemisen ja kaivoin varustevyölläni heiluneen käsivalaisimen. Anssi katsoi valaisinta kauhuissaan ja yritti pakoon. Liukastin valaisimen ja survaisin sen voimakkaasti valmiiksi liukkaaseen reikään, hänen taas voihkiessa kivusta. Samalla tarrasin hänen kovaan kyrpäänsä kiinni ja aloin tiukalla otteella runkata häntä. Anssi unohti kivun ja alkoi huohottaa kiihkoisena. Huohotus vain koveni, joten lopetin runkaamisen ja keskityin valaisimella panemiseen. Pantuani valaisimella Anssia hetken nostin hänet latialle kontilleen valaisin edelleen hänen perseessään Työnsin kortsuttoman kyrpäni hänen huulilleen ja runkkasin itseni loppuun, tullen hänen kasvoilleen ja suuhun. Nostin Anssin ylös jaloilleen. Toisella kädellä työntelin valoa Anssin perässä ja toisella runkkasin häntä. Voihkinta voimistui ja voimistui, lopulta hänen tullen. Tempaisin lampun hänen perseestään ja sanoin" No ei toi nyt mitään parasta ollu, mut menettelee." Ja jatkoin " Toivottavasti sä ja etenki sun peräs muistaa pysyä poissa näiltä kulmilta". Anssi vastas "Ainakin mun perä muistaa" samalla virnistäen ja iskien silmää. Siistin paikat ja irroitin raudat Anssin ranteista. Talutin Anssin alueen portille. Olin ojentamassa hänelle mitä hänen taskuistaan olin ottanut, hän ojensi loput kondomit ja liukkarin minulle sanoen "Tarvit noit varmaan enempi ku mä vähäön aikaan".

Anssi poistui alueelta ja häntä ei näkynyt sen koommin. Eikä vastaan ole tullut vastaavaa tarjousta.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute