Koodi-puhelin
Ensimmäinen kerta
ajr

Olin haaveillut tästä jo pitkään ja miettinyt uskallanko edes yrittää toteuttaa haaveitani. Useamman kerran olin laittanut ilmoituksia nettiin saaden niihin myös vastauksia, mutta jänistin kun olisi pitänyt vastata. Mutta tällä kertaa olin vastannut takaisin ja olinkin edennyt jo Joonaksen kanssa niin pitkälle että olimme sopineet Joonaksen tulevan luokseni tänään; H-hetki olisi parin tunnin kuluttua. Vaimoni oli työreissussa koko viikon, eikä hänellä ollut tietoa puuhistani. Laitoin muutamat oluet jääkaappiin ja lähdin suihkuun.

"Olihan se A 26?" Sain tekstiviestin ja vastasin myönteisesti. "Ok, oon siellä vartin päästä" sain vastaukseksi. Pulssini alkoi kohota ja jännitys nousi, otin yhden oluen jääkaapista ja siirryin olohuoneeseen katsomaan snookeria Eurosportilta. Ajatukset pyörivät päässäni enkä pystynyt keskittymään pelin katsomiseen. Olutkin tuli siemailtua melko nopeaan tahtiin.

Ovikello soi, sydän hyppäsi kurkkuun kun lähdin avaamaan ovea. Oven takana seisoi Joonas joka oli suunnilleen mittaiseni, hieman lihaksikkaampi ja sporttisempi muutenkin, ja vastasi kuvaa jonka olin saanut sähköpostilla. Pyysin Joonaksen sisään. Hän polkaisi tennarit jalastaan eteiseen ja siirtyi perässäni olohuoneeseen. Hain molemmille oluet ja istuimme juttelemaan telkkarin ääreen niitä näitä. Molemmat olivat selvästi hermostuneita, kuten nyt varmaan sokkotreffeillä yleensä aina ollaankin, mutta itseäni jännitti todella kun katselin Joonaksen istuvan sohvallamme farkuissa ja t-paidassa.

Jutustelu ei oikein ottanut tuulta alleen joten päätin tehdä aloitteen. Siemaisin tölkistä rohkaisuryypyn ja nousin nojatuolista. Menin Joonaksen eteen polvilleni ja vein käteni hänen etumukselleen ja aloin hitaasti hieromaan sitä. Joonas nojautui hieman taaksepäin ja kun vyö tuli esiin niin sopivasti, niin aloin avaamaan sitä. Farkut avattuani vedin Joonaksen avustuksella farkkuja sekä niiden alta paljastuneita boksereita sen verran alaspäin että Joonaksen hieman jäykistynyt, paljaaksi ajeltu kalu tuli näkyviin. Otin sen otteeseeni ja aloin nuolla sen vartta. Joonas alkoi rentoutua ja samalla itsekin huomasin jo hermostoneisuuteni hiukan kaikonneen. Pienen varovaisen nuolemisen jälkeen otin terskan suuhuni ja aloin runkkaamaan kalua varovaisesti. Tunsin kuinka Joonaksen kalu alkoi paisua ja kuulin kuinka hän huokaili kevyesti, joten selvästikin tein jotain oikein. Pian kalu olikin jo juhlakunnossa ja totesin että Joonas oli ollut rehellinen maileissaan, kertoessaan kookseen parikymmentä senttiä. Lisäksi paksuutta oli sen verran että suussani oli täytettä vähintäänkin tarpeeksi.

Vaikka olin ensimmäistä kertaa asialla, niin tiesin omasta kokemuksesta mikä tuntuu hyvältä, joten jatkoin imemistä ja runkkaamista tahtia hitaasti lisäten ja välillä nuollen kalun pintaa pitäen sen sopivan liukkaana. Jalkani alkoivat kuitenkin väsyä polviasennossa ollessani joten lopetinkin hetkeksi kysyen josko siirryttäisiin makuuhuoneen puolelle. Vähemmän yllättäen se sopi joten menin edeltä samalla riisuen itseltäni paidan päältäni. Istuin sängyn reunalle ja kokonaan riisuuntunut Joonas tuli seisomaan eteeni kalu sojottaen minua kohti. Otin Joonaksen pakaroista kiinni ja vedin häntä lähemmäksi, samalla pujottaen hänen kalunsa suuhuni. Joonas laittoi toisen kätensä takaraivolleni näin määräten kevyesti tahtiani. Yritin saada jokaisella työnnöllä huuleni hiukan pidemmälle kalun vartta, mutta hirveän pitkälle en voinut edetä ilman että tunsin kakomisen tarvetta.

Joonas alkoi jo hengittää raskaammin ja lisäsi hiukan tahtia sekä kätensä ohjaavaa voimaa. Otin käteni avuksi ja runkkasin kalua rannetta pyöritellen samalla kun nuolin ja imin terskaa. Aavistin jo hetken aiemmin että Joonas oli lähellä orgasmia ennen kuin hän sanoi että on tulossa kohta, mutta siinä vaiheessa keskeytin hommat.

"Oli puhetta maileissa että jos tuntuu siltä niin voisin antaa sun pannakin mua" sanoin Joonakselle. "Nyt tuntuu siltä" jatkoin. "Sopii" vastasi Joonas, ja vaikka äänessä oli ehkä kevyt pettymyksen sävy, näin kuitenkin hänen kasvoiltaan että odotti tulevaa innolla.

Riisuin itseni ja otin yöpöydän laatikosta esiin kortsun ja liukkarituubin. Avasin kortsun ja rullasin sen Joonaksen kalun päälle samalla nuollen kalun vartta. Sitten avasin liukkarituubin ja levitin sitä kortsun päälle samalla runkaten kalua kevyesti. Annoin liukkarin Joonakselle ja nousin sängylle kontilleni. Kuulin kun Joonas avasi tuubin ja puristi sitä. Sitten tunsin viileän sormen pakaroitteni välissä joka hakeutui anukselleni. Yritin rentouttaa itseni kuten olin harjoitellut itsekseni, viimeksi käydessäni suihkussa, mutta silti Joonaksen sormen työntyessä sisääni hätkähdin ja ynähdin vaistomaisesti vastaten kipuun. Joonas pyöräytti sormeaan sisälläni sen sitten vetäen pois. Hän toisti saman muutaman kerran, kunnes tunsin että nyt oli käytössä kaksi sormea ja se taas tuntui hiukan ikävämmältä. Olin kuitenkin tyydyttänyt itseäni joskus salaa vaimoni dildolla, joten tiesin että anukseni antaa kyllä periksi ajan kanssa.

Joonas heitti liukkarituubin yöpöydälle ja astui lähemmäksi. Hän otti lanteistani kiinni toisella kädellä ja tunsin kun hän nosti kalunsa pakaroitteni päälle lähtien ohjaamaan sitä niiden väliin. Keskityin rentouttamaan itseäni ja sitten tunsinkin jo terskan anukseni kohdalla. Tunsin painetta ja otin kädelläni kiinni toisesta pakarastani auttaakseni Joonasta työntämään kalunsa sisälleni. Muutamien yrityksien jälkeen kipuaalto pyyhkäisi ylitseni ja voihkaisin vaistomaisesti melko äänekkäästi kun ajusin terskan sujahtaneen sisälleni. Pyysin Joonasta odottamaan hetken ja hengähdin muutaman kerran ennen kuin annoin hänelle luvan jatkaa. Oma kaluni oli jo hetken sojottanut täydessä mitassaan ja teinkin muutaman runkkausliikkeen rentoutuakseni vähän. Joonas yritti työntyä syvemmälle liikuttaen kaluaan sisälläni hiukan edestakaisin. Sitten hän veti kalunsa ulos ja nappasi liukkarin yöpöydältä uudelleen. Tunsin kuinka anukseni supisteli hetken ja samassa viileän liukkarin reikäni päällä kun Joonas puristi lisää liukkaria suoraan pakaroitteni väliin.

Sitten Joonas työnsi kalunsa sisääni uudelleen ja alkoi hitaasti panemaan minua pienillä liikkeillä. Nyt se alkoi tuntua jo hyvältä, kivun väistyessä, ja pystyin rentoutumaan kun laskeuduin kyynärvarsieni päälle. Tunsin kuinka Joonas pääsi työntö työnnöltä syvemmälle ja hänen iso kalunsa hieroi eturauhastani niin mukavasti että hyvän olon aallot vyöryivät ylitseni ja aloin hengittämään syvempään ja äännehtimään työntöjen tahtiin. Pian Joonas pääsi jo sisälleni täydessä mitassaan ja hänen lanteessa paukahteli pakaroitani vasten kevysti. Joonas kiihdytti tahtia ottaen minusta kiinni molemmin käsin.

Hetken kuluttua ehdotin että vaihtaisimme asentoa ja niinpä menin selälleni sängylle, nostin jalat ylös ja Joonas tuli polvilleen eteeni. Joonas työnsi kalunsa sisääni ja jatkoi naimistani. Nappasin sängynreunalta liukkarin levittäen sitä kalulleni ja aloin kevyesti runkkaamaan sitä. Yhtäkkiä Joonas veti kalunsa ulos, perääntyi hieman ja ottikin yllätyksekseni kalustani kiinni ja kumartui imemään sitä. Tästä ei ollut ollut mitään puhetta etukäteen, mutta en todellakaan vastustellut. Olin jo melko korkeassa mielentilassa, joten pyysin Joonasta olemaan varoivainen sillä en halunnut laueta vielä. Hetken suuhoidon jälkeen Joonas siirtyikin jälleen panemiseeni.

Molempien hengitys oli jo raskasta ja voihkimme äänekkäästi samaan tahtiin. Huomasin että Joonaskin oli lähellä huippua ja pyysin häntä runkkaamaan kaluani samalla kun nai minua. En estellyt enää itseäni ja niinpä Joonaksen sekä runkatessa että naidessa minua laukesin. Kaluni roiski spermat vatsalleni, rinnalleni ja lensi sitä jonkin verran aina naamalleni asti josta sitä nuolaisin suuhuni. Anukseni sykki Joonaksen kalun ympärillä niin voimakkaasti että luulin repeäväni. Joonas kiihdytti tahtiaan edelleen, mutta käskinkin hänet päälleni, vedin kortsun kalun päältä pois ja otin kalun suuhuni samalla sitä runkaten. Ei mennytkään kuin muutama sekunti kun Joonas otti seinästä pääni yläpuolelta tukea ja alkoi huokailemaan todella äänekkäästi ja samalla tunsin kun ensimmäinen lämmin spermalasti syöksyi suuhuni. Jatkoin imemistä ja runkkausta samalla kun Joonas täytti suutani spermallaan. Kun hän oli valmis veti hän kalunsa ulos suustani ja suupielistäni valui spermaa leualla ja siitä kaulalleni. Maistelin lastia suussani hetken pyöritellen kieltä suussani ja nielaisin sitten suurimman osan spermasta. Joonaksen sperma maistui aikalailla samalta kuin omani, oli kuitenkin ehkä hiukan makeampaa. Nuolin vielä Joonaksen spermaista kalua samalla runkaten viimeisetkin pisarat ulos. Joonas rojahti viereeni selälleen ja huokailimme molemmat.

Oloni oli taivaallinen. Tunsin kuinka anukseni sykki edelleen nainnin jäljiltä ja kaluni nytkyi vielä hiukan sen tahtiin. Olin yltä päältä spermassa, sekä omassani että Joonaksen. Kuljettelin sormea spermaisella vartalollani ja maistelin sitä hiukan samalla.

Hetken kuluttua Joonas kehui olleeni hyvä pano, varsinkin ensikertalaiseksi. Itsekin totesin näiden olleen elämäni parhaimmat sokkotreffit. Samalla mietin että tämä oli ehkä ensimmäinen kerta miehen kanssa, mutta tuskin viimeinen.


Tarina ei ole tosi paria ensimmäistä lausetta lukuunottamatta. Ensimmäistä kertaa odotellen...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute