Koodi-puhelin
Gay sauna hesassa
Gaysanoja

Gaysaunassa Hesassa

Wau oli upee juttu. Menin saunomaan jo heti 15.00 ja siellä oli pari 40 kymppistä kaveria ja samassa hississä mun kanssa tuli saunomaan 21v hyvin ruskettunut ent. ulkomaalainen ja hymyili
Vaatteet heitettiin yhdessä pois ja silmäiltiin toisiamme. Todella hoikka kundi, upee perse ja iso kulli. Mulla kans 19/5.

Jonkin ajan kulttua menin höyrysaunaan ja sillähän seisoi 100%, mullakin alko seisoo. Runkkasin kundii jonkin aikaa joka vain huohotti ja nautti.

Aikaa kului ja menin uudestaan höyryyn, siellähän se namu taas oli. Levitti reisiä ja halus et runkkaan taas, näin tein. Höyryyn tuli kosmas heppu jota tää mun kamu vinkkas luokseen, iso kalu, hän otti sen suuhunsa ja alkoi imee hervottomasti, mä taas runkkasin itseeni ja tätä ruskeeta kaverii. Hirvee kalu. Yks kaks tää mun kaveri nousi seisomaan ja meni nojaan hajareisin seinää vasten, mä aloin imee sitä ja tää toinen nuoleen upeeta persettä. Ja hups, tää toinen kaveri alko todella naimaan sen reikää isolla patukalla. Mä imin pantavaa poikaa ja runkkasin itseäni, wau. Ainamoinen ääntely oli höyrysaunassa. Mä laukesin, tumma kaveri laukesi ja tää yks sen tumman perseeseen. Huh, oltiin kaikki tyytyväisiä. Ruskettunut kaveri sanoi mulle myöhemmin kun olin lähdosssä että "normi pano ja näitä tänään lisää". Ihan sairaan upee kundi.

Meen kohta uudestaan jo heti kun sauna avataan, silloin parhaat ja kiimaset porukat.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute