Koodi-puhelin
Kesäkarhu ja naapurin poika, osa 2
Jamo

Lähdimme Tomin kanssa kävelemään rinnettä alas kohti rivaria, jossa molemmat asuimme. Peppi säntäili ympärillämme edestakaisin kiinnostavien hajujen perässä. Rinteessä oleva polku oli kapeahko ja päästin Tomin edelleni, jotta kulkeminen olisi helpompaa. Olen aina pitänyt kallion päältä avautuvasta maisemasta, mutta nyt eteeni avautui paljon parempi maisema. En voinut olla ihailematta, miten Tomin lihakset pohkeissa, reisissä ja pakaroissa liikkuivat hänen kulkiessaan rinnettä alaspäin. Ja kuin kiusakseni hän oli vielä jättänyt pukematta t-paidankin ylleen. Jos olisin kysynyt, olen varma, että hän olisi syyttänyt hiostavaa ilmaa. Vaikka olin juuri lauennut Tomin perseeseen, huomasin, että kullini alkoi jäykistyä kun katselin tuota pelkkiin shortseihin ja lenkkareihin pukeutunutta vajaa parikymppistä naapuriani. Uskomatonta, millainen tuuri miesten suhteen tällaisella keski-ikäisellä lihavalla karhullakin voi joskus olla.

Jossain kaukana jyrisi ukkonen. Yö oli kuuma, emmekä pitäneet kiirettä, vaikka satoikin hiljakseen. Ehkä olisi kuitenkin kannattanut, sillä puolivälissä matkaa ukkoskuuro nousi yllättäen päällemme ja alkoi sataa kaatamalla. Jatkoimme puolijuoksua perille, mutta siitä huolimatta ehdimme kastua läpimäriksi. Vaikka ilma olikin edelleen lämmin, hytisimme molemmat kylmän sateen kastelemana.

”Mä käyn viemässä Pepin meille sisälle ja vaihdan jotain kuivaa päälle ja tuun sitten takas.” Tomi sanoi hampaat kalisten. ”Tai siis voinko mä tulla? Haluisiks sä tehdä vielä jotain?”

”No tottakai tuut”, sanoin Tomille hymyillen. ”Mut älä turhaan vaihda vielä kuivia vaatteita, jos vaan et ihan kokonaan jäädy. Mä voisin laittaa saunan päälle, niin lämmetään molemmat kunnolla.”

”Ok. Tuun ihan just takaisin.” Tomi sanoi ja lähti kohti viereistä ulko-ovea Pepin seuratessa.

Menin sisälle omaan asuntooni ja heti ensimmäiseksi kävin laittamassa saunan päälle. Pienessä rivarin saunassa ei menisi kauaa, kun sinne jo voisi mennä. Riisuin märät vaatteet pesuhuoneessa jättäen vain boxerit jalkaan. Hetken harkitsin kylpytakin pukemista, mutta luovuin siitä, sillä asuntoni ei ollut vielä ehtinyt viilenemään, vaikka ulkona lämpötila olikin tippunut jo reilusti. Laitoin myös kahvin tippumaan. Olisi hyvä saada jotain kuumaa juotavaa. Ja kofeiinia piristykseksi, ajattelin itsekseni hymyillen. Näyttäisi siltä, ettei tänä yönä kauheasti nukuta.

Ovikello soi ja miettimättä sen enempää ulkoasuani menin avaamaan. Oven takana seisoi odotetusti Tomi märissä shortseissaan edelleen yläkroppa paljaana. Kainalossa Tomilla oli mytyssä kuivat vaatteet ja pyyhe. Huomasin, miten Tomin katse nopeasti kulki pitkin vartaloani ylhäältä alas, pysähtyi hetkeksi boxerieni etumuksen kohdalle ja palasi jälleen katsomaan hymyillen silmiini.

”Tuu sisään. Voit riisua noi märät shortsit pesuhuoneeseen. Ja tuu sen jälkeen kahville.” sanoin ja lähdin kohti keittiötä.

Olin juuri ehtinyt kaataa kahvin mukeihin ja laittaa maidon ja sokerin pöydälle, kun Tomi ilmestyi keittiön ovelle ilman rihman kiertämää. Niin joo, eihän sillä ollut ollut mitään shortsien alla siellä kalliollakaan. Oli minun vuoroni antaa katseen kulkea Tomin rinnan ja vatsan yli jalkoväliin, missä kaunis nuorenmiehen kulli lepäsi. Taisi olla siinäkin jo havaittavissa pieniä jäykistymisen merkkejä.

”Pidätkö näkemästäsi?” Tomi kysyi virnistäen.

”Kysytkin vielä”, vastasin hajamielisesti katseeni edelleen Tomin kalua, palleja ja reisiä hyväillessä. Katseeni viipyessä Tomin iholla huomasin, että hän oli aivan kananlihalla.

”Onks sulla kylmä?” kysyin.

”Joo, vähän.”, Tomi vastasi.

”Tuus tänne, niin mä lämmitän sua” sanoin käsiäni levittäen ja tarjoten karhunsyliäni Tomille. Tomi tuli luokseni ja kiedoin käteni jänen ympärilleen. Pienen hetken Tomi yritti pitää lantiotaan irti omastani kuin nolostellen alkavaa seisokkia, mutta melkein saman tien painoi itsensä tiukasti minua vasten. Omakin kullini nosti jälleen päätään tuntiessani Tomin kovan kalun jalkovälissäni. Tomi painoi kasvonsa kaulaani vasten ja huokaisi syvään.

”Tässä on niin turvallinen olo. Ainut huono puoli on, että rintakarvat kutittaa nenää. Mutta muuten kyllä niistä tykkään”, Tomi sanoi ihoani vasten mumisten. ”Et ole ajatellut alkaa myymään halauksia?”

Naurahdin Tomin sanoille ja pidin hänestä entistä tiukemmin kiinni. En tiedä, kuinka kauan olimme sylikkäin. Jonkin ajan kuluttua Tomi kuitenkin kohotti kasvojaan ja hankasi poskeaan kevyesti partaani vasten ja toi huulensa omilleni. Suudelma oli ensin varovaisen kevyt, mutta nopeasti meidän kummankin himo kasvoi ja suudelma muuttui kiihkeäksi. Tomi irrotti huulensa omistani ja suuteli kaulaani, siirtyen sen jälkeen imemään nännejäni. Tomi siirtyi edelleen hitaasti alaspäin rintaani ja vatsaani suukotellen ja laskeutui polvilleen lattialle. Kyrpäni seisoi kovana tehden boxereista teltan. Tomi nosti vyötärönauhan kullin yli ja veti boxerit nilkkoihini. Hän tarttui toisella kädellä kyrpäni varresta kiinni ja toisella kädellä hyväili ajeltuja pallejani. Tomi nuolaisi terskan päässä olevan kiimaliman suuhunsa ja upotti sen jälkeen terskan suuhunsa. Suljin silmäni ja nojauduin taaksepäin keittiön tasoon. Nautinto oli lähes sietämätön. Vaikea uskoa, että tuolla naapurin pojalla oli niin vähän kokemusta. Imijänä hän ainakin oli yksi parhaista, joita olen koskaan kohdannut. Tomi otti välillä kyrpäni kokonaan suuhunsa juurta myöten, välillä taas vain hyväili huulilla terskaa posket lommolla imien ja välillä keskittyi hyväilemään kielellä ja huulilla terskan alapintaa, joka minulla on erityisen herkkä.

Aloin olla jo lähellä, mutta en halunnut vielä laueta.

”Lopeta tai mä tulen kohta”, sanoin.

Vilkaistessani alaspäin huomasin, että Tomin silmiin oli syttynyt ilkikurinen pilke. Sen sijaan, että hän olisi lopettanut kullini imemisen, hän tarttui käsillään kiinni pakaroistani ja aloitti hurjan imemisen ja kullini runkkauksen suullaan. Eikä minusta ollut vastustamaan häntä, vaan pian laskin karjaisten spermat Tomin nieluun. Orgasmi oli valtava. Jalat oli pettää alta. Jos mahdollista, orgasmi oli vieläkin parempi kuin vähän aiemmin ampuessani mällit tämän pojan perseeseen.

”Sori mut halusin maistaa toisen miehen spermaa”, Tomi sanoi hymyillen ja muka anteeksi pyydellen noustessaan ylös. ”En ole aiemmin maistanut kuin omaani.”

Enhän mä pystynyt vihainen olemaan, etenkään kun oli tuntunut niin hemmetin hyvältä. Pörrötin Tomin hiuksia ja sanoin:

”Kahvit tais ehtiä jäähtyä mukeihin. Keitetään sit vaikka uutta kun tullaan saunasta. Luulen et se alkaa olemaan valmis, joten jos sulle sopii, niin hoitelen sut vasta vähän myöhemmin. Siitä saunasta tulee pätsi jos sinne ei mene ajoissa.”

Menimme pesuhuoneeseen ja nopean suihkun kautta saunaan. Heittelin hiljakseltaan vettä kiukaalle pitäen löylyn miellyttävän kosteana. Seurasin syrjäsilmällä, miten vesipisarat helmeilivät Tomin iholla ja miten ne lähtivät vierimään kaulalta alaspäin kohti napaa jatkaen vielä siitäkin alemmas, kunnes ne tavoittivat nivuset ja valuivat kiveksiä pitkin lauteille.

”Mulle taitaa löyly riittää”, Tomi sanoi hetken päästä. ”Mä menen jo pesulle.”

”Ok. Mä jään vielä hetkeksi löylyyn. Hihkaise kun tarviit selänpesijää.”

Seurasin saunan lasioven läpi, miten Tomi kääntyili suihkun alla ja antoi veden valua pitkin vartaloa. Saippuoituaan muut paikat Tomi huusi minulle:

”Nyt ois käyttöä selänpesijälle.”

Laskeuduin lauteilta ja menin pesuhuoneeseen. Käväisin suihkun alla ja huuhtelin hien pois iholtani. Suljin suihkun ja pyysin Tomia kääntymään selin minuun päin. Otin suihkusaippuaa käsiini ja aloin hieromaan sitä Tomin hartioihin. En pelkästään saippuoinut vaan myös hieroin hartioita. Siirryin hitaasti hieroen selkää pitkin alaspäin ja vedin saippuoiduilla käsillä pitkiä vetoja alhaalta ristiselästä ylös hartioihin saakka. Tomi tuntui nauttivan hieronnasta ainakin niiden pienten voihkaisujen perusteella, mitä häneltä pääsi.

En kuitenkaan lopettanut selänpesua selkään, vaan jatkoin alaspäin Tomin kiinteän pyöreille pakaroille. Otin lisää saippuaa toiseen käteeni ja siirsin sen pakaroiden väliin. Saippuoin vakoa ja aina sormenpäiden ollessa reiän kohdalla lisäsin painetta niin, että välillä sormenpää käväisi reiän sisäpuolellakin. Tomi huokaili entistä lujempaa. Hän nojasi käsillä seinään ja notkisti selkäänsä tuoden perseen paremmin ulottuvilleni. Saippuoin jalkoväliä ja vein käteni jalkojen välistä kyrvän juurelle. En yllättynyt kauheasti huomatessani sen seisovan kivikovana. Otin lisää saippuaa käteeni ja painauduin Tomiin kiinni kietoen käteni hänen ympärilleen ja ottaen pojan seisovasta kalusta kiinni. Oma kivikova kyrpäni seikkaili Tomin pakaroiden välissä samalla kun vetelin hitaasti hänen kyrpäänsä saippuoidulla kädellä toisen käden hyväillessä kiveksiä. Uskomatonta, mikä vaikutus tuolla pojalla oli. Olin jo kolmatta kertaa kovana lyhyen ajan sisällä. Tomi voihki ja painautui minua vasten levittäen pakaroitaan käsillään ja liikutellen persettään kaluani vasten. Onneksi olin lauennut jo pari kertaa, sillä muuten tämäkin olisi saattanut tehdä tehtävänsä.

”Pane mua. Mä haluan sun kyrvän sisääni nyt heti.” Tomi kuiskasi hieman hengästyneenä. ”Älä turhaan hae liukkaria. Mulla on vielä sun edelliset spermat sisälläni. Laita vaan vähän saippuaa et se menee sisään.”

Olin pessyt Tomin vaon huolellisesti ja se oli jo valmiiksi saippuoitu. Vetäisin vain omaa kulliani pari kertaa saippuaisella kädelläni, asetin kullin pään Tomin persereiälle ja aloin työntymään varovasti sisään. Tomi ei kuitenkaan halunnut aikailla vaan työnsi persettään voimalla vastaan ja kyrpä solahti helposti sisään.

”Mä haluan nyt kunnolla ison karvaisen karhumiehen kyrpää. Mä haluan et panet mua lujaa.” Tomi sanoi kiihkoissaan.

Olin hieman yllättynyt, millainen kiimainen kolli Tomista olikaan paljastunut. Tein työtä käskettyä ja otin tuota poikaa vyötäröltä kiinni ja aloin naimaan hänen herkkupersettään. Välillä vedin kullin melkein kokonaan ulos painaen sen taas voimalla takaisin sisään, välillä taas panin Tomin persettä lyhyemmillä nopeilla liikkeillä. Onneksi olin aiemmin lauennut kahdesti, sillä muuten en olisi kestänyt kauaakaan. Nyt kuitenkin pystyin antamaan Tomille kunnon käsittelyn. Tuntui erityisen kiihottavalta käyttää omaa spermaa liukasteena.

Tomi ei koskenut omaan kulliinsa ollenkaan ja kielsi minuakin, kun yritin tarttua siihen. Ehdin kuitenkin huomata, että Tomin kullista valui kiimalimaa valtoimenaan.

Hetken päästä aloin tuntea orgasmin lähestyvän. Vaihdoin vielä asentoa paremmaksi, otin Tomia hartioista kiinni ja voimieni rippeet keräten laitoin vielä astetta isomman vaihteen silmään survoen kyrpääni Tomin perseeseen kuin viimeistä päivää. Nyt saa poika kunnolla kyrpää perseeseen eli just sitä mitä halusikin. Heti kun aloitin loppukirin, Tomi huudahti:

”Just noin, jatka just tolla tavalla. Älä vaan muuta asentoa. Tuntuu todella hyvälle. Osuu varmaan eturauha... Aaaaaaaaaaahhhhhhhh!”

Samassa Tomi tuli kovaa huutaen ilman, että hänen kulliinsa oli koskettu lainkaan. Tomin orgasmi oli todella voimakas ja tuntui kestävän ja kestävän ilmeisesti siitä syystä, että kullini pää edelleen hakkasi vasten Tomin eturauhasta. En kuitenkaan jäänyt itse Tomista juurikaan jälkeen vaan heti perään näin tähtiä ja iskin lantioni voimalla Tomin persettä vasten pitkän huudon saattelemana. Kivekseni nousivat kyrvän juureen ja tunsin, miten spermalasti toisensa perään ruiskusi syvälle Tomin suoleen. Lantioni teki tahattomia naintiliikkeitä spermasyöksyjen tahtiin, aivan kuin kullini olisi halunnut porautua vieläkin syvemmälle Tomin perseeseen.

Kun hetken päästä palasin jälleen tähän maailmaan, huomasin kullini olevan edelleen Tomin perseessä. Vedin Tomin itseäni vasten ja käänsin hänen päätään niin, että saimme annettua toisillemme hellän suukon.

”Kiitos”, Tomi sanoi hymyillen. ”Se oli aivan mahtavaa. Mä olen ihan puhki.”

”Kiitos itsellesi”, vastasin. ”Ilo oli kokonaan minun puolellani.”

Vedin kullini varovasti pois Tomin sisältä. Tomin sulkijalihas ei enää pystynyt pitämään kahta spermalastia sisällä, vaan spermaa tuli ulos valuen pitkin Tomin reisiä. Otin saippuaa ja pesin hellästi Tomin reidet ja peppuvaon. Suihkutettuani saippuat pois kuivasin Tomin pyyhkeellä ja johdatin hänet makuuhuoneeseen ja sänkyyni. Tomin perseestä varmaan valuisi vielä spermaa, mutta se ei haitannut. Sitä varten pesukoneet on keksitty.

Minä nukun aina kyljelläni ja sänkyyn päästyämme Tomi kierähti heti syliini, työnsi toisen jalkansa jalkojeni väliin, kietoi kätensä ympärilleni ja painoi kasvonsa karvaista rintaani vasten. Meni vain hetki ennen kuin aloin kuulla tasaista tuhinaa viereltäni. Itsellänikin oli raukea ja hyvä olo. Viimeinen ajatukseni ennen nukahtamista oli, että täytyy muistaa laittaa Tomi kotiinsa, ennen kuin sen vanhemmat tulee...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute