Koodi-puhelin
Netissä 2
örn

Rami nuoleskeli rauhallisesti hiljalleen veltostuvaa kulliani minun nauttiessa silmät suljettuina.
-Tais tehdä gutaa vai?
- Joo kyl,mut hei niinku me!
-Joo me me ja niinku mä oon viel ilman. Se olis niinku vastapalveluksen paikka.

Rami siirtyi viereeni sängylle ja tarttui ranteeseni ja painoi käteni seisovalle kalulleen.

-Tartu kiinni vaan rohkeasti,tarttee munkin saada edes näin.

Runkkailin aluksi arasti parasta kaveriani kuitenkin tuntien tilanteen kiihottavuuden saavan vereni kohisemaan.

-Just noin aaah tuntuu hyvältä,älävaan lopeta.

Rami kierähti selälleen ja nautti silmät ummessa saamastaan huomiosta. Runkkasin kalua kiertävällä liikkeellä samalla kumartuen lämemmäksi tuota komeaa kalua. En ollut koskaan aiemmin ollut näin lähellä toisen miehen kalua. Pysäytin käteni kullin tyveen ja nuolaisin varovasti terskan huippua.

-Just noin ,lisää tuntuu niin helveti n hyvälle.

Annoin kalun liukua hitaasti suuhuni yrittäen parhaani. Rami sai otteen kullistani ja puristeli sitä vaativasti. Tunsin kuinka veri palasi taas elimeeni. Pääni laski ja nousi rytmikkäästi tuon kiimasen kalun vartta imiessäni. Mieleni valtasi ajatus siitä miten pornoa katsoessani kiihotuin miesten laukoessaanlastinsa kasvoille. Nyt pääsen näkemään sen livenä. Kalu luiskahti ulos suustani ja jatkoin raivokasta runkkaamista. Rami vääntelehti sängylläni naama kiimaisessa virneessä. Arvasin purkauksen olevan lähellä ja tartuin äärimmilleen kiristyneisiin palleihin toisella kädelläni. Kalu vavahteli ja ramin kroppa jännittyi. Mieletön tulva spermaa lennähti kohti korkeuksia. Silmät kiiluen seurasin seuraavaa ryöppyä ja nyt ahmaisin kalun suuhuni. Maistelin kaverini spermaa samalla hyväillen Ramin nännejä.

-Tekipäs se hyvää,kunnon darraorkut. Miltäs speku maistu,eiks okin ihan ok?
-Osaa oikein sanoo,mut kiihottavaa se oli.
-Joo meil on vaan täs nyt patti tilanne.
-Hä,nyt mä kyl putosin?
-No katos kun sulla stondaa taas ja ethän sä noin haluu jäädä vai?

Tosiaan kullini seisoi täydessä komeudessaan ramin sitä hiljalleen runkkaillessa.

-Niin et haluisits lisää jotain?
-Mitä jotain?
-Niiku hailuisits vaikka panna mua tolla julmetulla aisallas?
-Siis sua vai,nytkö mitä viduu!
-Joo joo,oothan sä mimmejäkin duunannu kakkoseen,ni miks et nyt mua.

Päässäni kohisi. Paras kaverini runkkas kulliani ja pyys panemaan sitä. Kiihotukseni ei ainakaan ollut laskenut,niin timmisti stondis pysyi päällä.
-Oots siis tosissas,siis sähaluut et me niinku sillai?

-Joo joo,niinhän siin sun tarinassasikin tapahtu,sitäpaitsi Mirkkukin on joskus dildottanu mua ja se tuntu aika kivalta. Sitäpaitsi ei tää tästä homommaksi mee,kokeiltais vaan kavereita ku ollaan ja joskus sama mimmikin jaettu.

Totta toikin,ollaan joskus naitu samaa mimmiä yhdessä.

-Oots ihan varma,haluut et mä nain sua?
-Joojoo,älä nyt enään epäröi. Haluun tota moloosi ja nopeesti. Onks sul tääl liukkaria?

Rami kopeloi yöpöytäni laatikkoa ja nosti pullon esiin,kiersi korkin auki ja ryhtyi voitelemaan lulliani. Makasin selälläni ja nautin käsistä munillani.

-Ai vittu et tää näyttää upeelle,ja kohta varmaan tuntuukin mun sisälläni.

Rami nousi ylleni kyykkyyn ja laskeutui alemmaksi ohjaten kädellään kaluani reiälleen. Milli milliltä kullini alkoi työntyä Ramiin ja tunsin ankaraa puristusta ympärilläni. Rami voihkaisi hiljaa ja peruutti hieman vaan laskeutuakseen entistä päättäväisemmin. Kullini solahti juurtamyöden sisään ja Rami jäi hetkeksi paikalleen.

-No niin eiks tunnukin hyvälle.
-Joo mieletön puristus,entäs susta?
-Ihan vitun gutaa,paljon paremmalta ku joku dildo.

Rami aloitti rauhallisen ratsastuksen koko pituudelta ja tunne oli uskomaton,jotenkin niin rietas. Tartuin Ramin kaluun runkkatakseni sen taas juhlakuntoon ja pianhan se sitä olikin. Rami nojasi polviini selkä kaarella nostellen itseään ylösalas kullillani. Tahti kiihtyi kiihtymistään kun tunsin kuinka Ramilta lähtisi taas lasti.

-Anna tulla,ruiski lastis mun päälle,nopeesti!

Rami ähisi ja luovutti lastinsa vatsalleni. Hieroin spermat nänneilleni Ramin seuratessa katseellaan,miten kiihottavaa. Kierähdin alta pois ja asettelin Ramin kontilleen sängyn päätyyn. Selkä notkolla ystävänisiinä edessäni aneli saada kulliani. Siirryin asemiin ja työnnyin sisään ensin rauhallisesti. Tahtini kuitenki kiihtyi Ramin anellessa.
-Työnnä sitä kullias ja lujaa. Jösse et tekee gutaa saada tota sun herkku melaas.

Tahtini kiihtyi ja tunsin kuinka tulisin kohta,raivokkaat viimeiset vedot ja laukesin vapisten kaverini suoleen. Nojasin spermasen rintani Ramin selkää vasten ja ttunsin kuinka kullini hiljaa tuli ulos suolesta runsaan sperman saattamana. Kaavin lastiani kouraani jahieroin sitä Ramin hartioihin.

-Uuh sehän oli varsinainen pano,tuntuks hyvälle
-Voit vaan arvata.

Näin sitten netti tarinoista tuli totta.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute