Koodi-puhelin
Tarina mieltymyksestäni
ss8

Tämä tarina on rankaa kamaa.

Ehkä meillä alistuvilla miehillä on kaikilla jokin syy, miksi toisen tahdosta on tullut omaa voimakkaampi. Ja vielä siten, että täysin alistuneena olemisesta saa itselleen nautintoa. En tiedä omalta kohdaltani yhtä selkeää syytä, mutta aloitetaan tämä kertomus lapsuudesta.

Olin perheeni ainoa lapsi, äiti ylihuolehtiva hyysääjä, isä taasen ainainen vaimonsa ja lapsensa väheksyjä. Yksi asia heitä yhdisti, minut suojattiin pitkälle nuoruuteen asti kaikelta seksuaalisuudelta. En ymmärtänyt murrosikäisenä mitään muiden poikien puhuessa runkkaamisesta, pillun nuolemisesta tai edes kondomeista. Mutta vähitellen sitä oppi kirjoista ja hormonien herättyä alkoi tutkia itseään. Koska kotona oli lähes aina joku, enkä saanut sulkea huoneeni ovea, oli perusteellisempi "tutkimus" vaikeaa. Eräänä kesänä, yläasteen loppuaikoina löysin muutaman kilometrin päästä vanhan hylätyn rakennuksen jonka suojissa saatoin tuntikausia tutkiskella itseäni maatessani alastomana vanhalla patjalla. Siellä koin ensimmäisen orgasmini ja monta muuta asiaa.

Sinä runkkauskesänä varsin pian huomasin kiinnostuneeni oudoista asioista. Se, että jäin vahingossa kiveksistäni kiinni rikkinäisen patjan rautajouseen, ei alun säikähdyksen jälkeen tuntunutkaan pahalta. Samoin kiinnostus omaa peppureikää kohtaan heräsi varhaisessa vaiheessa.

19-vuotiaana pääsin vihdoin opiskelujen vuoksi pois kotoa. Sain oman asunnon ja ennen kaikkea vapaasti omassa käytössä olevan tietokoneen. Free6 -sivuston fetish/BDSM sivut olivat minulle silloin taivas. Vähitellen löytyi keskusteluforumeita ja amatöörisivustoja. "Vapautumiseni" myötä leikkini olivat menneet aina vain pidemmälle ja pian huomasinkin jakavani kuviani leikeistäni picland.to -amatöörigalleriassa.

Sitten jotain kautta minuun otti sähköpostiila yhteyttä eräs Markku. Hän kehui kuviani ja vaihdoimme joitain viestejä. Lopulta lähettelin Markulle kuvia, joissa tein mitä hän pyysi. Se oli todella kiihottavaa ja tunsin ensimmäistä kertaa elämässi saavani ihailua osakseni. Mieleni teki ehdottaa tapaamista, mutta en uskaltanut. Viimein Markun ehdotettua asiaa, suostuin heti. Vaihdoimme vielä joitain ajatuksia ja roolini tapaamisessa selventyi. Minun kuului tehdä mitä sanottiin.

Ensimmäinen tapaaminen jännitti hiukan, niin kuin kuuluikin. Oli syyskuinen alkuilta. Hän nouti minut vanhalla Fordillaan. Viestien vaihdosta huolimatta en tiennyt hänestä juuri mitään ja hän paljastui n. 55-vuotiaaksi tukevaksi mieheksi, jolla oli pikimustat hiukset ja viikset. Vähäiset hänen päästämänsä äänet kertoivat tupakan ja alkoholin kuluttamista. Ajoimme ulos kaupungista syrjäisen metsätien päähän, jossa nousimme autosta. Yksinkertaisesti hän käski minun riisuuntua alasti. Minua hieman hävetti, mutta lopulta seisoin alastomana Markun mittaillessa minua katseellaan. Aikansa katsottuaan hän käski minun nojata etukumarassa puuta vasten. Tottelin ja näin hänen taittavan risun jolla hän pian läimäytteli pakaroitani. Aluksi kevyesti, mutta huomatessaan korkean kipukynnykseni sain lopulta viuhuvia sivalluksia. Hetken kuluttua hän lopetti ja käski laittamaan vaatteet päälle. Lähdimme ajamaan takaisin kaupunkiin. Matkalla Markun harvat sanat kehuivat minua ja hän "halusi jatkaa kanssani". Kotiin päästyäni ihastelin pakaroitteni punaisia juovia, joista olin aina haaveillut.

Seuraavan kerran näimme lokakuussa. Maassa oli jo räntää ja Markku ajoi meidät pienelle järvenrantamökille. Matkalla hän kertoi, että minun ei koskaan tarvitsisi nähdä häntä alasti ja että "omalla aseellaan hän ei pystyisi mitään minulle tekemäänkään". Olimme perillä illan pimetessä ja Markku oli kertonut, että viipyisimme yön yli. Mökki oli pieni lautahökkeli, jonka Markku lämmitti nopeasti sähköpuhaltimella ja kaminalla. Kun oli lämmin minun piti riisua itseni. Välittömästi sain käsiini kahleet ja suukapulan suulle. Ensin oli läimäyttelyjä pakaroille, sitten hän lämmitteli kamiinan edessä kivekseni riippuviksi, joita Markku sitten puristeli. Jossain vaiheessa peräaukkooni työnnettiin kurkku, joka myöhemmin vaihtui anusplugiksi. Se tuntui ainakin siinä vaiheessa kun makasin kahlittuna selälläni pirtinpöydällä. Markku tipulleli steariinia vartalolleni, myös paljaalle terskalle ja kiveksille. Steariini ei ollut tosin kovin kuumaa. Sain myös piiskaa etupuolelleni kaluni saadessa pari pientä mustelmaa. Yöhön mahtui myös muuta ohjelmaa ja aamulla lähdimme takaisin kaupunkiin.

Myöhemmin sain Markulta linkin eräälle toiselle Keski-Eurooppalaiselle sivustolle, jonne Markku oli ladannut kuvia mökkireissultamme. Niissä näkyi kaikki vaiheet ja kasvoni oli sutattu tunnistamattomaksi. Sivusto oli ilmeisti pienen piirin HC-sivusto, koska kuvani eivät saaneet kuin kaksi tähteä. Lisäksi lähes kaikki muut kuvat olivat salasanojen takana.

Seuraavaksi näimme joskus talvella. Menimme keskellä yötä erään kerrostalon sokkeloiseen kellariin ja Markku avasi avaimella vankan oven. Huoneessa oli kuuma ja minun olikin heti riisuttava. Markun käskystä olin ajellut itsestäni kaikki karvat kaulasta alaspäin. Markku käski minun asettua huoneessa kulkeneen vesiputken päälle siten, että olin kuuman putken päällä kuin hevosen selässä. Markku kahlitsi minut ja asetteli kivekseni halkaisijaltaan noin 20 senttisen putken päälle. Sitten hän veti teipillä putken ympäri siten, että kivekseni jäivät tiukasti putken ja teipin väliin. Käteni olivat selän takana, nilkat kahlittuina enkä pystynyt liikkumaan ollessani kasseistani tiukasti putkessa kiinni. Kuuma putki alkoi nopeasti tuntumaan polttavalta nivusissani ja kivespusseissani. Inahteluni kuultuaan Markku laittoi teipin suulleni. En pystynyt kuin katseellani kertomaan, kuinka tuskaiselta oloni alkoi tuntua. Mutta silti en pelännyt yhtään. Lopulta Markku poisti teipin ja sen nykäisy hikisiltä palleiltani ei tuntunut juuri missään. Nousin ylös ja tunteesta päätellen kivespussini olivat saaneet jonkin asteisia palovammoja. Kivekseni roikkui ainakin kymmenen senttiä normaalia alempana. Markku aukoi hieman kahleitani ja minun piti seistä jalat levällään. Markku otti ratsupiiskan ja läpsäytteli sillä takaapäin heiluvia kassejani. Seitsemäs isku sai minut putoamaan polvilleni.

Seuraavana päivänä en pystynyt menemään kouluun, koska nivuseni ja kivespussini olivat rakkuloilla ja alavatsa kipeä. Markku oli lisännyt videon sessiostamme sivustolle. Onneksi kasvoni eivät näkyneet kunnolla. Piiskausvideosta olin saanut täydet viisi tähteä ja englannin kielisissä kommenteissa minua kehuttiin, se tunne peitti kaikki kivut.

Menimme vielä talvella uudestaan kerrostalon pannuhuoneeseen. Nyt minun piti pukea ylleni kaasunaamari ja runkata kaluni pystyyn. Markku otti hevosraipan ja alkoi läiskimään sillä kaluani. Kädet selän takana katselin, kuinka esinahkani muuttui punertavaksi ja lopulta sinertäväksi. Jäykkänä pysynyt kaluni pompahteli iskujen osuessa siihen ja muutamat tarkat sivallukset saivat paljaan terskani vuotamaan verta. Piiskauksen loputtua kymmenien iskujen jälkeen oli kalunvarteni muuttunut koko yläpuoleltaan tumman siniseksi. Lopuksi minun piti vielä kääntyä selin ja sain selkääni ja pakaroilleni kunnon juovutuksen useiden erilaisten piiskojen toimesta. Kaasunaamarilla peitetyt kasvoni komeilivat jo seuraava päivänä videosivustolla hyvien arvosanojen kera. Markun mukaan tällainen nuori, kevytrakenteinen poika oli vantteroiden aikamiesten keskuudessa "kuumaa kamaa".

Seuraavaksi Markku kertoi vuokranneensa huoneen halvasta motellista. Huoneessa Markku asetti kovalle patjalle valkoisen lakanan, jolle minun piti asettua kaasunaamari päässä selälleni, luonnollisesti ajeltuna ja alastomana. Markku sitoi ranteeni ja nilkkani sängyn kulmiin ja laittoi valkeat kumihanskat käsiinsä. Hän hieroi ensin pippeliäni, kunnes otti esiin kaksi metallista ohutta puikkoa. Voiteen kera hän alkoi työntämään yhtä puikkoa virtsaputkeeni. Kirvely sai minut menettämään muuten hyvän pokkani ja ähkäisin äänekkäästi. Markku painoi puikkoa syvemmälle, kunnes yllättäen nousi ja riisui naamarini vaihtaen sen pieneen suupalloon. Vaiennettuaan minut hän jatkoi puikon liikuttelua ja otti toisen puikon. Lopulta parikymmentä senttisen puikot olivat kokonaan virtsaputkessani ja alavatsassani alkoi tuntua oudolta. Puikkojen välistä alkoi tihkua virtsaa, joka levisi etumukselleni. Markku reagoi tilanteeseen asettamalla pyyhkeen alleni, jonka jälkeen hän saattoi seurata, kuinka hiljalleen tyhjensin rakkoni elämäni kivuliaimmalla tavalla. Loppuillasta sain vielä mm. vatsani pömpölleen saaneen peräruiskeen ja pääsin mm. "synnyttämään kesäkurpitsan". Lopuksi Markku asetti minulle muovisen, läpinäkyvän peniksen ympärille asetettavan siveysvyön. Tulisin kantamaan sitä seuraavaan tapaamiseen asti. Sivustolla katsoin, kuinka kauhukseni kaasunaamarin poistamisen jälkeen esiinnyn videolla ihan omalla naamallani. Markun mukaan se sai käyttäjät entistä kiinnostuneimmaksi.

Kului viikko eikä Markku viesteissään maininnut mitään tapaamisestanne. Kului toinenkin viikko ja siveysvyö alkoi hiertämään, ja se ja isohko lukko näkyivät selvästi vähänkin tiukempien housujen läpi. Lopulta Markku kertoi tapaamisesta motellilla. Sain kondomin joka minun piti pitää päällä, kun puran kahden viikon paineet. Olin saanut kyllä kaksi orgasmia, vaikka en ollut pystynyt kaluuni koskemaankaan. Sain runkata rauhassa vessassa ja kortsuun tulikin reilu annos siemennestettä.

Seuraavaksi minun piti peseytyä ja laittaa voidetta siveysvyön hankaumiin, koska saisin sen kohta uudelleen. Asettauduin sängylle selälleni jalat auki ja Markku asensi siveysvyön paikalleen. Sitten hän otti palasen mustaa ohutta kumia ja muotoili sitä saksilla. Sitten hän otti liimaa ja siveli sitä etumukselleni kalun ympärille muodostaen kehän. Markku otti esiin täyttämäni kortsun ja asetti sen siveysvyön alle. Sitten hän laittoi kuminpalasen etumukselleni ja painoi sen reunat liimaa vasten. Näin kaluni oli sinetöity siveysvyön lisäksi kumilla. Markku teki sitkeään kumiin pienen reiän, josta virtsa pääsee ulos. Sen jälkeen lähdimme ja matkalla kotirappusiani ylös tunsin kuinka kumin alla sperma alkoi valumaan kortsusta kiveksilleni, eikä seuraavasta tapaamisesta ollut tietoakaan...

Seuraavana päivänä olo jalkovälissä tuntui iljettävältä jatkuvan hikoamisen ja spermarippeiden vuoksi. Sitä seuraavana päivänä liimaus petti hiema yläreunasta ja kumin alta tunki jatkuva pallihien tuoksu, joka oli vaikeasti peitettävissä. Myöhemmin kaluni juurta alkoi kirvelemään siveysvyön hankaumien tulehduttua. Neljäntenä päivänä kumin liima petti ja pääsin pesemään kovin hautunutta genitaaliani.

Viikonlopuksi Markku oli jälleen varannut motellihuoneen, jossa hän valkoiseen takkiin ja kumihanskoihin sommistautuneena piti minulle "lääkärintarkastuksen". Siveysvyön poiston jälkeen siinä "tarkastettiin" useilla istrumenteillä kivekset, penis, virtsaputki ja peräaukko. Session lopuksi koin ensimmäisen fistaukseni. Kokemistani erilaisista leluista, hedelmistä ja kasviksista huolimatta raavaan miehen käden työntyminen peräaukkooni oli tuntunut erilaiselta. Ehkä Markun käden vaikuttaminen suurelta, sai sen tuntumaan vielä suuremmalta mitä se olikaan.

Videosivustolla kommentit alkoivat tuntumaan jo suorastaan jumaloivilta. Markun kertoman mukaan häneen oli lisäksi ollut yhteydessä muutamia henkilöitä Euroopasta, jotka olivat vakavasti halukkaita osallistumaan sessioihimme. Vaikka ajatus minua kiehtoikin, en silti lämmennyt ajatukselle läskistä saksalaisesta kourimassa minua.

Jatkoimme seuraavaksi kerrostalon kellarihuoneessa, jossa sain sisääni Markun käden ohella niin kurkkua kuin kesäkurpitsaakin. Ensimmäisen kerran koin oloni epämiellyttäväksi Markun yritettyä väkisin kesäkurpitsan paksumpaa päätä sisääni. Peräaukostani tuli hieman verta ja se oli pari päivää kipeä ja arka. Lisäksi huoneen kuuma ja huono ilma sai minut miltei pyörtymään.

Kesää odotellessa tapasimme jälleen motellilla, jossa "lääkärinleikit" jatkuivat. Tällä kertaa sain letkun niin peräaukkooni, kuin virtsaputkeenikin. Peräruiskeen määrä tuntui kasvavan kerta toisensa jälkeen ja nyt minun teki jo pahaa vatsani turvotessa kuin ilmapallo. Myöhemmin Markku kertoi lääkärileikkien olevan hyvin suosittuja "fanieni" keskuudessa. Sivustolla ja lukuisissa viesteissä minulle toivottiin tehtäväksi mm. ympärileikkaus ja lisäksi eräässä viestissä minulle suunniteltiin asennettavaksi liki omenan kokoisia kivesproteeseja. Välillä minua pelotti henkillöllisyyteni paljastuminen ja jonkun minua pervomman ilmestyminen ovelle, mutta sessioista ja viesteistä saatu tyydytys haihdutti pelot.

Seuraavaksi pääsimme jo Markun kesämökille, jonka Markku lämmitti kamiinalla hyvin lämpöiseksi. Minä asetuin alastomana selälleni pirtin pöydälle. Markku kahlitsi minut raskaasti. Kerrottakoon, etten missään sessiossamme oikeasti tiennyt mitä tulisi tapahtumaan. Tällä kertaa sain aavistuksen, kun Markku otti esiin metallipurkkisia ulkotulia. Hän sytytti niitä useita kaminan päälle, jolloin ne kuumenivat nopeasti. Markun ottaessa kiinni purkista joutui hän vetämään nopeasti sormensa pois, tästä päättelin kupin ja sen sisältämän steariinin olevan melko kuumaa. Laitettuaan rukkaset käsiin Markku otti yhden purkeista ja toi sen ylleni. Steariinin kuumuus jännitti minua ja yritin kiemurella kahleissani, ikään kuin pakoon päästäkseni. Markku pudotti varovasti steariinia nännilleni ja sätkähdin sen polttavuudesta. Pienin lorauksin sain polttavaa vahaa vartalolleni, kunnes oli jalkovälini vuoro. Markku otti seuraavan purkin ja kaatoi siitä reilusti etumukselleni, josta vaha valui nivusiin polttaen niin että hakkasin käsikahleitani saaden ne kolkattamaan. Sydämeni pomppi Markun vielä vetäessä esinahkani taakse. Sitten kuuma steariini räiskähteli jo kaluni varrelle. Kivespussin pinnalle valunut steariini poltti kuin noitarovio. Voimistunut erektio lievitti terskaan kohdistunutta poltetta. Jalkovälini saatua jo kunnon kuorrutuksen Markku jatkoi vielä yhdellä purkilla. Kaminan päällä huolella kuumentunut steariini sulatti jo jälkoväliini jähmettynyttä vahaa ja löysi aina uusia reittejä herkille kivespusseilleni.

Hetken odoteltuaan Markku avasi hiljalleen vahakuorrutettani. Sen alta paljastui tulenpunainen kyrpä ja kivespussit. Nivusissani, häpykummun reunoilla näkyi selvät palovammat steariinin jäätyä sinne ikään kuin pussiin. Markun käden kosketus tuntui viiltävänä aralla sukuelimelläni. Kevyen puristuksen seurauksena virtsaputkestani vierähti muutama kirkas tippa, joten olin nauttinut tästäkin kidutuksesta.

Markku avasi kahleeni ja menimme ulos. Olin alasti ja kevätillan viileys tuntui helpottavalta. Lämmintä saaneet kivekseni roikkui melkein puolireidessä. Markku vei minut saunamökille, jossa oli betonilattia. Sille oli asetettu puinen ritilämatto ja sen päälle Markku asetti pari tyynyä päällekäin. Minun piti mennä vatsalleni tyynyjen päälle jolloin pyllyni jäi selvästi koholleen. Markku sitoi kevyesti raajani, minun oli vähän kylmä. Sitten Markku otti esiin harmaan pötkylän, joka oli sentin pari paksu ja muistutti kivestä tehtyä lakupatukkaa. Hän alkoi asettamaan peppureiälleni jotain metallista putken omaista, ikään kuin kynttilänjalkaa. Siihen Markku painoi tuon pötkylän kiinni ja otti sytkärin esiin. Pötkylä paljastui järeäksi "tähtisädetikuksi" joka suhinan sijaan alkoi rätisten sylkeä polttavia hippusia pakaroilleni. Palamisen kiihtyessä hippuset olivat aina vain kuumempia ja niitä varisi myös jalkoväliin tyynyn päällä lepääville kiveksilleni. Nytkähtelin siteissä kun minua olisi tökitty neulalla. "Kynttilän" ollessa palanut melkein loppuun murtui siitä isompi kekäle joka vieräti metalliholkin viereen aivan peppureikäni juureen. Päästin kovan huudon ja Markku näpäytti kekäleen pois.

Palasimme mökkiin jossa Markku kuvasi aiheuttamiaan jälkiä. Lähdimme myös pian ajamaan pois ja autossa olo oli minulle tuskaista hellien pakaroiden vuoksi ja nivusiani ja peppuvakoani kirveli. Seuraavina päivinä kirvely onneksi hellitti vaikka peräaukon vieressä olleen palovamman hoito oli aika hankalaa. Nettisivustolla jengi oli aivan liekeissä, vaikka joku luulikin kaikkea näytellyksi ja jälkiä meikatuiksi. Samalla paljastui, että tuo "kynttilä" oli erään sivuston käyttäjän tekemä ja lähettämä. Se toimi hänen mielestään paremmin, kuin oli tarkoitus.

Kevät eteni ja tuli jo toukokuun loppupuoli. Nivusissani oli edellen arpeutumia vammoista. Markku ilmoitti, että tulevana lauantaina olisi hyvä päivä hiukan ulkoilla. Oli luvassa lämmin sää, eikä ollut vielä hyttysiä eikä marjastajia. Lämpötila nousikin iltapäivästä yli kahdenkymmenen asteen, kun saavuimme pitkän metsätien päähän. Paikka oli samoilla suunnilla kuin Markun mökkikin ja hän kertoi, että ihmiseen törmääminen oli täällä erittäin epätodennäköistä. Nousimme autosta ja minun piti riisua. Markku otti esiin pienen, mutta paksun dildon. Luonnollisesti kamera laitettiin myös päälle. Minun piti kumartua kiveä vasten ja Markku alkoi sovittaa dildoa pyllyyni. Lyhyt dildo painui lopulta kokonaan sisääni. Sitten Markku otti käsikahleet ja kahlitsi niillä ranteeni yhteen etupuolelle. Sitten lähdimme kävelemään metsään. Minä olin avojaloin, Markku saappain ja pienellä repulla varustautuneena. Metsäpolulla neulaset ja kävyt hieman pistelivät, mutta myös alavatsassani alkoi tuntua dildon luoma paine.

Minua jännitti hieman, jos joku sattuisi näkemään meidät. Tunnuimme kuitenkin olevan aika korvessa. Käveltyämme saavuimme jonkin aukion reunalle, joka oli ehkä vanhaa peltoa. Paikalla oli tehty maankaivuutöitä ja ilmassa leijui haju, joka oli jotain mullan ja ulosteen väliltä. Musta muta oli sitkeää ja viileää ja sitä oli lähes puoleen sääreen kävellessämme aukion reunaa, kunnes tulimme pitkän ja kapean kuopan reunalle. Markku käski odottaa ja haki metsästä parimetrisen puunpätkän. Hän heitti sen kuoppaan. Siinä vaiheessa huomasin, että kuopan pohjalla oli tätä samaa liejua. Markku selitti, että minun piti kulkea kuopan läpi ja tuon puun ali esteratatyyppisesti. Hivuttauduin kuopan reunaa alas ja pohjalla oleva lieju oli mustaa, sitkeää ja jäi tehokkaasti ihoon kiinni. Otin pari askeletta ja huomasin liejua olevan ainakin polviin asti. Eteneminen oli vaikeaa kädet kahlittuina. Saavuin puulle ja ensin polvistuin. Puu oli liejun pinnan tasalla. Sohin käsilläni liejua hieman sivuun ja kävin hiljalleen vatsalleni. Tunne oli aika iljettävä. Työnsin jaloillani ja yritin pitää päätäni pinnalla ja nojata käsiin liejun imaistessa minun koko vartaloni sisäänsä, mutta pääsin puun ali painamalla päätäni alas. Räpiköiden pääsin takaisin seisaalleni ja totesin olevani yltä päältä mustassa mudassa.

Lämpimässä ilmassa muta alkoi kuivamaan ihooni. Markku pyysi minua hieromaan kiveksiäni jotta ne laskeutuisivat kylmän mutakylvyn jäljiltä. Sen jälkeen Markku otti esille narunpätkän ja pienen nyrkin kokoisen rautapunnuksen. Sitten hän kietoi narun hirttosilmukalla kivesteni juureen ja sitoi toisen pään punnukseen. Noin puolen kilon punnus roikkuen jatkoimme matkaa. Dildosta ja kivespainosta johtuen tunne alavatsassa äityi kivuksi. Sain luvan ulostaa dildon pois. Ponnistelu kesti ainakin kymmenen minuuttia ja kaikista kokemuksista huolimatta se oli koko ajan kameran käydessä hävettävintä mitä olin joutunut tekemään. Tunne helpotti hieman dildon luiskahdettua ulos ja pian saavuimme Markun mökille.

Markku laittoi saunaan tulen ja vettä lämpiämään. Pääsin peseytymään ja sillä aikaa Markku haki auton. Illalla jatkoimme lämpimässä mökissä, missä ensin kuumavesipussilla kivekseni lämmitettiin roikkuviksi. Sitten Markku veti ne taakse jalkojeni välistä ja otti esiin kahdesta noin puolimetrisestä puukepistä ja kahdesta kiristettävästä ruuvista tehdyn puristimen. Kivekseni pujotettiin keppien välistä ja kepit asetettiin poikittain takareisiäni vasten. Markku kiristi ruuveja jotta kivekseni eivät luiskahtaisi pois keppien välistä. Näin ollen venytetyt kivekseni olivat piukeina suoraan taaksepäin. Sitten minut kiinnitettiin käsistäni katosta roikkuvaan ketjuun. Markku otti ensin rottinkipiiskan, jolla hän löi eri puolille vartaloa, myös varovasti kiveksille. Sitten hän esitteli uuden piiskansa, joka oli tehty pieneksi lenkiksi taivutetusta ohuesta teräsvaijerista. Ensi iskuista lähtien oli selvää vaijerin sivallus teki kipeää ja sen mukaisen jäljen kehooni. Vatsani ja etumukseni oli hetkessä soikean muotoisilla juovilla. Piiskaniskujen siirryttyä takapuolelleni ja selälleni oli vain ajankysymys, milloin isku napsahtaisi kiveksilleni. Ja niin tapahtui. Isku sattui, vaikka kiristämisestä johtuen kipukynnys korkealla olikin. Pakaroitani alkoi polttamaan nopeasti, tunsin ilkeästi ilmavirran kiveksilläni piiskan viuhuessa läheltä ohi. Ja sitten jälleen naps. Huusin ja heti perään sain toisen osuman. Pakaroitani ja selkääni kirveli. Pian Markku lopetti ja peilistä näin turmellun selkäni ja pakarat, jotka olivat parista kohtaa vereslihalla. Markku avasi kaikki kahleet ja näin mustemilla olevat pallini. Pian alkoi myös kivut alavatsassa. Lähdimme pois mökiltä, mutta en kyennyt istumaan autossa vaan makasin takapenkillä. Seuraava päivä oli myös kivulias mm. kivekseni ollessa täysin sini-tummmanpunaiset ja käytännössä koko kehoni punaisten juovien peittämä.

Profiilini nettisivustolla oli rankattu 10,0 arvoiseksi ja videoni sai satoja kommentteja. Se tuntui hyvältä kaikkien tuntemuksieni keskellä.
.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute