Koodi-puhelin
Voi miten kävikään
Hhimokas

Olin sopinut tapaamisen erään mukavan parikymppisen jätkän kanssa, hänen nimensä oli Kape. Olin itse vasta 18 täyttänyt ja omilleen muuttanut ja nyt pystyisin olemaan oma itseni, kun ei tarvitsisi porukoilta salaa olla homo. Sovittiin että nähtäisiin Kapen luona ja ihan varovasti aloiteltas. Kapelal oli mökki Kuopion lähellä. Itse olin aivan kokematon ja tuntui, että Kape olisi sellainen persoona jonka kanssao lisi hyvä olla ekaa kertaa.

Kapen pyynnöstä siistin itseni, pesin alapään ja ajelin karvoja vähän siisitmmäksi. Laitoin päälleni sellaiset vaatteet, mitkä saisivat likaantua ja hajota, koska Kapen mukaan meno voiso olla villiäkin. Täsä oli siis tulossa mukava ja lupaava viikonloppu, mutta Voi miten kävikään...
Kape nappas mut kyytiin rampilta 68, ja siinä hän oli. Juuri niin kuin kuvissa, lyhyt tumam tukka, hyvä rusketus ja sopivasti lihaksiaks vartalo. Istuin kyytiin ja moikattiin, Kape alkoi suoltaa puhetta, mutta itseäni jännitti. Kohta se jännitys kuitenkin laski ja juttu alkoi luistaa. Matka kesti n. 15 min ja ajoimme piktää metsätietä pitkin vanhan hieman ränsistyneen mökin pihaan. Mökki oli suhteellisen iso ja Kape nauroikin että onpahan tilaa missä touhuta.

Pysähdyttiin ja kannettiin tavarat tupaan. Sitten Kape näytti mulel taloa, kolme makkaria, joissa kaikissa levitettävät sohvat, keittiö, wc, pieni tupakeittiö ja ullakko. Ihan ok paikka, ei mitääv laitettavaa. Pihalla oli Sauna, varasto, ulkohuusi ja kaivohuone. Kaivo huone oli sisi Kapen mukaan sellainen vesikaivon suojaksi aikoinaan rakennettu tönö. Kape tuikkas saunan lämpiimään ja mentiin sisälle. Istuttiin sohvalle ja siinä juteltiin ja yht’äkkiä Kape otti hartiostani kiinni ja riuhtaisi minut mahan.
Alappas imee! Kape karjahti ja minä aloin haparin käsin avaamaan Kapen farkkujen nappeja. Huomasinkin että toisen ihmisten housuje navaaminen on yllättävän vaikeeta. Kun sain housut auki esiin pullahti mehevä ja suonikas kalu, pituutta ehkä 15 cm. Aloin nuolla Kapen kalua, ja pian Kape kysyikin että oonko kattonu paljon pornoo, koska tekniikka oli kuulema sama. Kape antoi ohjeita ja pian pääsinkin homman sisään ja imin Kapea ravokkaasti. Ei aikaakaan kun Kape laukaisi runsaat lastit karjuen sisääni. Sitten takakontin vuoro! Kapa karjaisi ja käänsi minut kuitenkin hellästi ja riuhtoi housuni alas. Kape huomasi kyrpäni joka oli täydssä asennossa ja kiimalimaa tuli tolkuttomasti.

Taidat tykätä? Sanoi kape ja otti liukkaria, hän pursotti sitä perseelleni ja kullilleen ja alkoikin pian varovasti tunkea sorme perseeseeni. ynähdin hieman, mutat Kapen lsänäolo ja olemus sai minut rentoutumaan ja pian sisässä oli toinenkin sormi. Sitten Kape alkoi vähitellen sovitta terskaansa perseeseeni. Hän sanoi että vähän voisi sattua, mutat rentona olemalla kaikki menisi hyvin. Yritin rentoutua ja Kape alkoi työntää kyrpä perseeseeni. huuhdahdin ja Kape käski olla hiljaa, huusin lisää. Pian Kape tunkaisi boxerinsa suuhuni, jonka seurauksena kuului pelkkää yninää. Kape paineli pinua pitkillä vedoilla ja pian tunsin kuinka hän kiihdyttää tahtiaan. Yllätyksekseni hän repäisee kyrpänsä ulos perseestäni ja ruikkii mällit selälleni.

Kape rysähti hikisenä päälleni ja kiitteli. Minä olin voipunut ja hieman sekaisin, ei koskenut, oli vaan hyvä fiilis. Kape varmisteli että olenhan kunnossa, vastasin myöntävästä. Kapse sanoi että voitaisiin haukata hieman iltapalaa ja mennä saunaan. Söimme liepää ja joimem oluet. Riisuimem toisemme ja suutelimme hellästi. Lähdimme kävelemään saunalle, kun Kape yllättäen pyysi mina hakemaan kaivohuoneelta vettä, koska saunaan ei ole vesiputki, menin kävelemään sinne päin. Avattuani kaivohuoneen oven yllätyin suuresti, kaivo oli todella matala ja tyhjä. Samasaa minua tönäistiin ja tipahdin kaivoon. Näin Kapen reunalla ja rupesin huutamaan, että mitä ihmettä. Kape ilmoitti tyynesti pitävänsä juhlatuuden ystävänsä kanssa, ja että minulle olisi paljon käyttöä. Samassa auto ajoi pihaan ja Kape positu. Kuulin remakkaa naurua. Voi miten kävikään...

------------------
Kommentteja ja haluatteko jatkoa? Vistii tulemaan, kiitos :)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute