Koodi-puhelin
Firma 3
örn

Perjantai meni aikaerosta toipuessa ja lauantaihin heräsin jo virkeänä. Kuljin asunnossani alastomana,lasi viiniä kädessäni. Katselin merelle kun mieleeni palasi viime lento. Erektio otti vallan kalustani. Runkkailin hiljalleen kun muistin saamani lappusen. Nopeasti vaatekomerolle penkomaan puvun taskuja,löysin hakemani. Näppäilin numeron jonka lentoemo oli minulle antanut. Olin joluovuttaa kun vihdoin vastattiin.


-Lea.
-Mikael tässä huomenta.
-Anteeksi kuka?
-No siis minä siltä viime nykin lennolta.

Seurasi pitkä hiljaisuus ja luulin jo hetken että puhelu katkaistiin.

-Ai sinä siis,hei vaan. Enpä osannut odottaa. Miten nyt just osasit soittaa?
-Mitenniin just nyt?
- No just olin kertomassa ystävättärelleni viime lennosta. Otetaan tässä just pyjama kännejä ja tuntui niin kivalta jakaa se hänen kanssaan.

Tunsin kuinka erektioni palasi hiljalleen.

-Gina just sanoi et kävispä hänellekin niin,olisit varmaan mies hänen makuun.

Maanittelin Leaa jonkin aikaa ja sain suostumaan heidät luokseni jatkamaan pyjama kännäilyä,ainoa ehto tulla sellaisena kuin ovat. Puin itselleni silkkisen aamutakin ja nahkaiset aamutossut. Odottelin malttamattona ja avasin purkin Belukaa olohuoneen pöydälle. Juuri kun asettelin skumppaa jäihin ovisummeri soi. Hissi kolisi vaimeasti kun avasin jo ovea.
Hissistä astui ensin häkellyttävän kaunis tumma nainen ja heti perään Lea räiskyvän punaisin hiuksineen.
Autoin tytöiltä takit yltä ja toden totta he olivat kummatkin yöasuissa joihin ehkä korkeakorkoiset kengät eivät kuuluneet.
Ginan pitkää ja hoikkaa vartaloa myötäili viininpunainen silkkinen pyjama joka päästi hoikan uuman upeasti esiin. Lealla taasen oli miesten valkoinen paita joka juuri sopivasti päättyi siihen mistä pitsikoristeiset sukat jatkoivat alas.
Istuimme alas nauttimaan lasit kuohuvaa ja kaviaaria. Heti alustaalkaen tunnelma oli vapautunut. Keskustelun lomassa ilmeni Ginan olevan italiatar. Gina nousi sohvalta taatusti niin että sain ihailla hänen upeata vartaloaan,siirtyi ikkunan ääreen ihailemaan maisemia. Joitakin kysymyksiä esitettyään päätin liittyä seuraan. Luontevasti siinä ulos katsellessamme nostin käteni hänen hennolle hartialleen. Hyväilin hetken ja annoin sitten käteni siirtyä hiljaa hyväillen kylkeä pitkin uumalle ja siitä silkin peittämälle pakaralle . Gina painoi päänsä hartialleni,josta rohkaistuneena nostin toisen käteni terhakkoille rinnoille. Ei kauaa ja suutelimme intohimoisesti toisiamme. Tunsin kuinka hänen kätensä hakeutui aamutakkini sisälle haparoiden jo hyvää vauhtia jäykistyvää kulliani.

-Lea kertoi et tää on iso,mutta siis näin iso.

Lea oli siirtynyt nyt toiselle puolelle minua ,hieroi selkääni toisella kädellä ja toisella sheivattuja pallejani. Siinä nyt seisoin aamutakki auki merta katsellen kahden upean nuoren naisen hyväiltävänä. Lea kurottui nyt suutelemaan Ginaa,näky oli uskomattoman eroottinen. Irtauduin tytöistä heidän jatkaessaan,nyt toisiltaan paitoja riisuen. Toistensa rintoja hyväillen he käänsivät katseensa minuun kun annoin aamutakin valahtaa lattialle. Kullini suorastaan huusi saada naida noita kahta upeata nuorta naista. Johdatin meidät sängylleleni johon rojahdin selälleni kulli pystyssä. Lea nousi päälleni niin että pystyin nuolemaan tuota herkullista nuorta pillua ,samalla kun Gina tarttui kulliini voimakkaasti ja ujutti huultensa väliin. Tätä jatkui hetken aikaa kunnes Lea halusi saada vihdoin kullini sisäänsä.

-Miten oonkaan halunnut tätä,meinasin silloin lennolla raiskata perämiehen, niin upee tää on. Anna nyt sitä kyrpää ja vähän nopeesti.

Lea pakitti kohdalle ja kullini soljui tuohon tiukkaan nuoren naisen pilluun Ginan pidellessä palleistani kiinni. Alkoi kiivas ratsastus,Gina nyt istuen reisilläni Lean rintoja hyväillen.

-Mä haluun lisää,mähaluun lisäää,lisääää.

Gina nousi ylös ja riisui viellä jalassa olleet housut selkä minuun päin. Katseeni seurasi tarkasti noita upeita muotoja kunnes tajuntaani räjähti. Nyt on kyllä liikaa pullotusta stringeissä!!! Helkkari , Ginallahan miesten vehkeet. Hiljalleen Gina siirtyi sängylle niin että antoi kalunsa hyväiltäväkseni. Runkkasin nyt tuota tyttöä aivan uudella innolla.

-Ota se suuhu niinkuin silloin lennolla otit kaveriltasi,imesitä,kostuta,kunnolla.

Imin kullia kiimoissani. Gina lykki hullunlailla melaansa nieluuni,saaden sen todella limaiseksi. Äkkiä hän irtautui suustani ja siirtyi Lean taakse tarttuen voimakkaasti lanteisiin. Kaikki liike lakkasi,ainoastaan Gina ponnisti syvälle sisään. Tunsin kullillani kuinka täytimme nyt Lean täysin. Rytmikäs nainti sai alkunsa ja eikauaa kun Lea mölähteli sekavasti välissämme enteillen orgasmia. Jännityimme kaikki kun Lea sai vavisuttavat orkut.
Lea kierrähti välistämme ja anoi katseellan meitä naimaan. Hetkessä Gina oli kontillaan vieressäni selkä notkolla pää taakse taivutettuna. Nousin ylös ja kävin polvilleni Ginan taakse. Lean hellä mutta varma ota ohjasi nyt kulliani tuota naiseksi luulemaani jumalattareni anusta. Päättäväisesti työnnyin sisään,ikään kuin kostaakseni. Huokailuista päätellen jos se kosto olikin,niin mieluinen. Nain rytmikkäästi tuota tiukkaa anusta samalla tuota ylisuurta klitorista runkaten. Tunsin nuinka paine sisälläni kasvoi ja käänsin Ginan selälleen. Lea rukkasi Ginaa ja hän minua. Ei tarvittu kauaa ja laukesimme yhtäaikaa. Kierähdin salälleni Ginaa halaillenja suudellen samalla kun Lea hyväili veltostuvia kalujamme.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute