Koodi-puhelin
Nuori Bottom sai mitä halusi.
26v top

Tämä tarina on fantasia, mutta toteuttamis kelpoinen ;)

Olin juuri eronnut 5 vuoden mittaisesta parisuhteesta ja ikää oli kertynyt 26 vuotta, joten "nuoruus" ja yhden yön seksikokeilut oli jääny kokeilematta.

no nyt vapaana miehenä päätin lähteä vähän kavereitten kanssa tuulettumaan DTM:ään, toivoen että jos jotain kivaa löytyis. Olin ihan komea ja hyvä kroppainen. pituutta 177 ja painoa sellainen 65 kiloa, kohtalaiset lihaksetkin löytyi.

Siinä sitten baariin saavuttua pidettiin hauskaa, mutta tutkailin ympärille koko ajan jos näkyisi mitään söpöä kundia.

Juoma tyhjeni ja sanoin kavereille että käyn tiskillä tilailemassa lisää. Päästyäni tiskille suuni loksahti auki. Tilaamassa oli vieressäni nuori about 18-19v hoikka, noin 170cm kundi. Sillä oli blondit lyhyet hiukset ja kiva rusketus. Sinisillä silmiillään se vuoroa odetellessaan sitten vilkaisu muhun päin ja paljasti ehkä maailman söpöimmän hymyn. Vastasin hymyyn ja sanoin "moi".

Poika vastas siihen samoin ja esitteli itsensä Antiksi. Esittelin itseni kanssa ja kysyin et voitaisko mennä vaikka tanssii tai juttelee....

...no siihen se suureksi hämmästykseksi vastas et mentäiskö mielummin suoraan asiaan, iski silmää ja sano vielä et se oli just muuttanu tohon ihan lähelle, et jos mentäis sinne vähän touhuilee, sanoi olevansa todella panon tarpeessa.

Itsekkin sitä olin toivonut illan päätteksi joten lähdettiin kundin luo.
Matka vei jonkun 5 min päästiin perille, kiivettiin toiseen kerrokseen ja pieni, siisti yksiö avautui meille...ovi pamahti kiinni ja hyökkäsimme toisiemme kimppuun. kiihkeä suutelu alkoi ja tunnelma oli todella upea.

Riisuin pojan paidan ja paljastin hoikan mutta hiukan lihaksikkaan sileän ylävartalon, pienet kiimasta kireänä olevat nännit, laskin käteni hänen perselleen ja vedin ihan kiinni itseeni jatkaen nuoleskelua.
Söpö teini riisui paitani ja kuiskasi korvaan että on sitten tosi kiimainen et toivottavasti pysyt mukana.

-Haluun kunnolla munaa. Antti jatkoi.

Hän polvistui eteeni ja avasi farkkuni. alkoi suutelemaan ja nuolemaan vatsan seutua siirtyen koko ajan alemmaksi. Antti laski housuni alas ja paljasti Björn Borgin siniset bokserini, joissa 18 cm kaluni seisoi jo kivikovana. Teini alkoi huulillaan koskettelemaan kaluani boksereitten läpi ja minä hieroin hänen blondia pörrötukkaansa.

Hän laski bokserinikin ja alkoi runkkaamaan kaluani, hetken kuluttua Antin teinikieli alkoi lipoa terkaani ja siirtyen vartta pitkin kiveksilleni, kohti välilihaa joka aiheutti koko kropan käsittävän kiima-aallon. Hetken kielellä kiusoiteltuaan Antti otti terskan varovasti söpöjen huuliensa väliin ja siitä upotti sen kokonaan suuhun. Hän imi hetken pelkkää terskaa ja sen jälkeen näytti että osaa ottaa suihin...kullini upposi koko mitaltaan hänen kuumaan suuhunsa ja se tuntui niin hyvälle.

-Imen nyt sulta tyhjät pois, että jaksat nussia mun kireetä teinipersettä koko yön. sanoi Antti.

-Sehän sopii. vastasin siihen.

Antti alkoi lutkuttaa kulliani ja painoin kyrvän välillä syvälle hänen nieluunsa ottaen kiinni takaraivosta. pidin välillä hetken aikaa kalun ihan pohjassa. Ja pienestä kakoilusta huolimatta huomasin että tuo teinilutka tosiaan tykkäsi siitä. Meno oli juuri sitä mitä toivoin ja olin vailla.

Antti lutkutti taitavasti kulliani ja huippuni alkoi lähestyä. Juuri kun olin tulossa, otin kyrvän ulos Antin suusta. Antti oli edessäni suu auki, kieli ulkona ja söpöt sinisilmät mua katsoen laukaisin ison lastin lämmintä paksua spermaa hänen suuhunsa ja naamalle, sitten työntelin terskallani naamalla olleet lastit Antin suuhun, käskin teinin putsata kullini...minkä se teki mielellään.

Nostin Antin ylös polviltaan ja työnsin sängyn viereen. avasin hänen tiukkojen farkkujensa napit ja työnsin käden suoraan housujen ja boksereiden sisään, saaden käsiini noin 15cm ohuen teinikullin, joka seisoi ja oli kiimatipoista kostea. Laskin hänen housunsa ja bokserinsa. Ihastelin hänen hoikkaa, melkein posliinia kroppaansa. Käänsin hänet kasvot sänkyyn päin, jotta näkisin perseen jota kohta panisin. se oli pieni, mutta kuitenkin muodokas ja täysin sileä. Työnsin hänet päästä nojaamaan sänkyyn, kuitenkin jääden seisomaan.

Siirryin hänen taakseen ja laskeuduin alas. Aloin suutelemaan hänen pakaroitaan ja käsillä pyörittelin niitä, välillä käteni nousi sisäreittä pitkin hänen välilihaansa, kiveeksiinsä ja siitä kyrvälle, tehden pari runkkausliikettä. Tämä sai aina Antin nytkähtämään. Kieleni oli päässyt valloilleen ja oli jo matkalla kireälle muuutaman kerran kuulemma nussitulle teinireiälle. Käteni levitti pakaroita, jotta näkisin kunnolla tuon aukon johon jo heräilevä munani työntyisi. Se oli kiimainen näky. Kieleni alkoi lämmittelemään sitä ja Antin huokailut voimistuivat jo teinipojan kiimayninäksi. Se sai kaluni täyteen seisokkiin.

Hetken nuoltuani nousin ylös ja Antti jäi samaan asentoon vielä kiimasta täristen...aloin kourimaan sitä ihanaa pikkupersettä ja läpsäisin muutaman kerran pakaroille, josta Antti selkeästi nautti. Hän alkoi olla valmis ja siihen se sanoikin.

-Nussi..Nussi mua nyt, niin lujaa kun haluut. Mä haluun kunnolla munaa.

Otin esiin liukkarin ja liukastin kyrpäni, sitten läpsäisin pari kertaa vielä pakaroille ja aloin asettelemaan kaluani sille ihanalle reiälle.
Tuntui todella tiukalta, sentti sentiltä ja Antin äännähtelyn voimistuessa sain kullini sen tiukan reiän pohjaan.

Pidin hetken paikoillani, otin hänen lanteista kiinni, vetäydyin hitaasti vähän matkaa ulos ja survaisin takaisin pohjaan, Antti päästi tyttömäisen voihkaisun.

-Täytä mut. Inisi Antti.
-Nyt saat sitä mitä halusit. vastasin sille.
-Anna tulla, oon sun teinilutkas. Sanoi Antti.

Nopeutin panemistani, sitten välillä hidastin ja otin aina välillä kullin kokonaan ulos, reikä jäi auki ammolleen ja siiten työnnyin takasin pohjaan ja jatkoin lanteista kiinni pitäen kovaa nylkytystä.
Onneksi Antti oli imeny isoimmat lastit nieluunsa, koska meno oli kiimaista.

Sitten halusin vaihtaa asentoa. otin kullini ulos, nostin Antin, käänsin hänet selälleen sängylle, vedin hänen perseensä sängyn reunalle ja työnnyin takaisin sisään. Siinä seisoin sängyn reunalla ja työntyen välillä pohjaan ja taas kokonaan ulos teinipojan perseestä. Nautin joka sekunnista ja niin tuntui Anttikin nauttivan.

Sitten työnnyin pohjaan ja nostin Antin syyliini, koko ajan kyrpä hänen sisällään, nyt hän oli täysin armoillani tahdin suhteen. Nussin häntä hyvällä rytmillä sylissäni hetken aikaa ennen kuin tunsin että kohta tulee, joten hidastin ja laskin Antin takaisin selälleen sängylle, samalla kun nussin häntä aloin runkkaamaan hänen koko ajan tappina seissyttä kulliaan.

-Älä saatana koske tai tuun heti. Kiimaisen sanoi Antti.

-Eiköhän se ollu tässä se tarkoituskin. Vastasin hänelle. Iskin silmää ja jatkoin runkkaamista.

Työnsin hänet aika kaarelle ja Antti otti omasta kullistaan kiinni ja alkoi veivata. Samalla nussin hänen reikäänsä jo aikamoisella vauhdilla, lähellä huippuani. Lähellä oli Anttikin. Se runkkasi omaa kaluaan, oman naamansa edessä...Teinilutka avasi suunsa...tunsin kun reikä alkoi sykkimään munani sisällä ja Antti laukaisi omat lastin omaan suuhunsa kovalla paineella.

Työnnyin itse pari kertaa ja kiimasta huokaillen sanoin.

-Nyt saat kuumat lastit sun perseeseen.

ja siinä hetkessä kyrpä sykkien lauoin lastit tuon söpöläisen suoleen.

Suutelin spermaista Anttia ja otin kaluni ulos nussitusta reiästä. Käytiin yhdessä vielä suihkussa, vaihdettiin numeroita...jos vaikka joskus toistekkin ;)
Ja sitten lähdin.


Anna ihmeessä palautetta ja jos haluat samanlaista käsittelyä ja sovit "Antiksi" niin viestiä tulemaan. :)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute