Koodi-puhelin
Juomatauko Janakkalassa
Nikke

Juomatauko Janakkalassa

(Tositarina)

Ajelin kesäkuun lopussa Helsingin suunnasta kotia kohti kun jalat alkoi puutua ja janokin iski, mutta juomapullo oli tietysti takakontissa. Päätin ajaa Janakkalan levähdysalueelle saakka. Tiedän kyllä missä maineessa alue on ja olen itsekin nuorempana joskus touhunut siellä. Nykyään olen siis kolmikymppinen ja miehen kanssa seurustelen.

Kurvasin moottoritieltä pois ja jouduin pettymään kun alue oli täysin tyhjä. Päätin kuitenkin sammuttaa auto ja otin juomapullon takakontista ja lähdin jalottelemaan. Olin alueen alkupäässä mistä lähtee polku metsän puolelle. Lähdinkin kävelemään polkua pitkin ja kortsupakkauksia, käytettyjä kortsuja ja paperia oli joka paikassa. Kiimaa oli ilmassa ja mielessäni näin kuinka pusikoissa oli viime yönä nussittu. Kiertelin hetken kunnes suuntasin takaisin autolleni. Istahdin reunakiville ja luin uutisia netistä ja tyhjensin juomapulloni. Päätin vielä täyttää pissapojan koska ötököitä liiskaantuu siihen ihan kiitettävästi. Otin takakontista kannun ja avasin konepellin. Samalla huomasin kuinka toinen auto ajoi ohi, jatkaen alueen toiseen päähän. En kiinnittänyt siihen sen enempää huomiota koska olin jo mielessäni luovuttanut ja olin jopa helpottunut koska olenhan sentään varattu.

”Huolia murheita?” kyseli miesääni selkäni takaa yllättäen. Pelästyin ihan kympillä ja taisin jopa lyödä takaraivoni konepeltiin kun säpsähdin. Käännyin kuitenkin ympäri ja sain vastattua että pissapoikaa vaan täyttelen, ei sen kummempaa. Edessäni seisoi ehkä 25v vaalea hoikka kundi jaffapullo kädessä. ”Aah, eikun ajattelin vaan ku näin että pelti oli auki ja tiedän jonkun verran autoista” hän selitti rentona. ”Joo, ei, on vielä niin uus auto niin ei sopis olla mitään vikoja” naurahdin vastaukseksi.

Juteltiin hetki autoista ja huomasin kuinka kundin lyhyissä farkkushortseissa pullottaa. Olen huono tekemään aloitetta joten lähdin kiusottelemaan lisäten hieman flirttiä puheeseen ja elekieleen. Tunsin kuinka omissa housuissakin alkoi pullottaa kivasti. Juttu luisti vielä tovin mutta tilanne ei edennyt joten kiitin juttutuokiosta, sanoin meneväni kuselle ja sit jatkavani matkaa kotiin. Lähdin kävelemään polulle päin kun kundi lähti kävelemään perässä ja ilmoitti tekevänsä samoin. Kävelin tahallani hieman syvemmälle niin että kundi huomaisi kanssa kaikki kortsupaperit sun muut. Yllätyksekseni kundi tuli ihan mun viereen kuselle, siis ihan niin että käsivarret kosketti.

Kuseminen tuotti kummallekin hieman ongelmia kun kalut oli niin seisokissa. Saatiin ku saatiin kusettua mutta kumpikaan ei puhunut sanaakaan. Lähdinkin kävelemään takaisin mutta kundi ottikin mua yllättäen kädestä ja veti itseensä kiinni. Samalla sain suudelman suoraan suulle ja puoliksi vastasin siihen. Kundi katsoi mua silmiin ja suuteli sitten uudestaan ja vastasin kiihkeämmin. Hän siirtyi kaulalle näykkimään ja aina alemmas ja alemmas kunnes housuni avattiin ja samalla kaluni oli jo hänen suussaan. Hän imi taitavasti ja kiihkolla. Silitin hänen hiuksiaan ja antauduin nautinnolle. Hetken päästä hän nousi ja kysyi että halusinko nussia häntä? Hän ei edes odottanut vastausta ennen ku ojensi minulle kortsun ja liukkaripussin (sellainen kerta-annos). Hän kävi mahalteen maaten sammaloituneen kiven päälle ja laitoin kortsun ja voitelin liukkaria kalulleni ja hänen reiälleen. Kokeilin sormella ja kundi työnsi peppuaan vastaan ja sormi upposi helposti.

”Nai mua” hän suorastaan vaati. Laitoin terskani hollille ja työnsin määrätietoisesti pohjaan saakka. Kundi huokaili allani ja aloitin rytmikkään naimisen. Lisäsin tahtia mutta hidastin välillä. Tunsin kuinka kundi alkoi nykiä ja tärisemään ja tiesin lisätä tahtia ja nussinkin rajusti kun hän roikahti spermat kivelle ja omalle paidalle. Tämä sai minuakin lähestymään joten jatkoin samaa tahtia ja silmissä sumeni kun ammuin spermat kortsuun sellaisella voimalla että mahtoiko pysyä ehjänä. Vetäydyin hiljaa kundin pepusta ja heitin kortsun muitten joukkoon. Suutelimme hetken ja olin jo nousemassa ylös kun kundi ehdotti että vaihdetaan paikkoja. Katselin ympärilleni eikä näkynyt muita.

”Mulla on toinen satsi viel näitä” se sanoi ja kaivoi taskustaan kortsun ja liukkarin. Emmin hetken mutta kundi taittoi mua jo samaan asentoon kiveä vasten. Tunsin kuuman kielen pepullani ja vaikeroin nautinnosta. Sitten kylmää liukkaria leviteltiin mun reiälle ja sormi upposi minuun ja toinenkin.

”Oot tiukka” hän sanoi ja vastasin pyytäen olemaan hellä. Tunsin painetta pepussa kun sormet vaihtuivat kulliin ja milli milliltä hän alkoi työntymään minuun ja yllätykseni se ei edes sattunut paljoa. Olin kuin seitsemännessä taivaassa kun hän ihanasti pelkillä lantioinliikkeillä nussi mua. Hänen kalunsa hieroi tosi ihanasti mun eturauhasta ja olo oli euforinen. Hän lisäsi vielä tahtia ja kehui mun tiukkaa peppua. Hän nussi mua niin täydellisesti etten kauan pystynyt hillitsemään itseni vaan räjähdin spermat sammaleen sekaan ja päässä heitti. Kundi tikkas rytmikkäästi ja sitten tunsin kuinka kalu nytkähteli sisälläni ja kundi päästi aika kovankin huudon. Kundi veti itsensä minusta ja taputti pepulle. Kehui kuinka hyvää teki. Kundi kaivoi toisesta taskusta nenäliinan ja siisti itsensä ja heitti mulle toisen. Mulla oli lisää paperia autossa, joten käveltiin sinnepäin. Annoin pari palaa talouspaperia kundille ja sit suutelimme nopeasti ja kundi sanoi jatkavansa tyytyväisenä matkaa. Moikattiin ja näin kuinka toinen auto lähti.

Hetken päästä oli itsekin valmis jatkamaan matkaa ja päätin ajaa Tiiriön ABC:lle siistiytymään paremmin. Olihan minulla vielä pitkä ajomatka edessä. Matka kotiin. Kotiin kundikaveri luokse :)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute