Koodi-puhelin
Rengaskaupoilla
Peppufriikki

Olin lähtenyt puhelimessa sovittuja mp-renkaita hakemaan ja siinä kaupanteon yhteydessä taisin jäädä kiinni tuijotuksesta.
Olin myyjän luona,komea,vanhempi herra,hyvin istuvat työhousut jalassa ja hänen pajallaan renkaita esiin kiskoessaan,hän jouti aika alilla pyllistämään ja komean pepun muodot tulivat hyvin esiin.

Minä vajosin haaveisiini ja jäin tuijottamaan tuota erootista näkyä ja yhtäkkiä havahduin,kun mies oli noussut seisomaan ja ilkikurisesti silmiini katsoen kysyi,että pidinkö näkemästäni,punastuin hiukan enkä sanonut mitään.No renkaat tulivat ostettua ja siinä autooni niitä viedessämme hän kysyi ajoreiteistäni ja kun reittini olivat hänelle tuttuja,hän ehdotti yhteisajelua joku ilta.Lupasin ja annoin numeroni reissun sopimista varten.
Eräänä iltana sitten soi puhelin ja hän ehdotti ajelua ja minähän suostuin,paikan hän kertoi ja ajan,missä tapaamme.

Minähän sitten lähdin sovittuun paikkaan ajamaan mielessäni ihmetellen hänen kysymystään,että tulenko varmasti yksin.Perillä tuttu hahmo nojaili pyöräänsä,vielä paremman näköinen on tuo äijä ajokamppeissaan tuumailin vaan silloin.
Lähdimme ajamaan polkuja pitkin,minä hänen perässään,sainhan siinä ihailla tuota hyvää peppua hänen ajaessaan tapeilta ja välillä istuen,että oikein välillä kiristyi ajoasu noiden pakaroiden päälle.
Jonkin aikaa ajettuamme hän pysähtyi erään kodan viereen ja totesi kypäränsä riisuen,että on tauon aika,istutaan vähän aikaa ja käveli kotaan sisälle.

Minä kohta perässä,kun sain kypärän pois ja pyörän tuelle.Kun pääsin sisälle käsi laskeutui heti niskalleni ja ääni hämärässä sanoi,että tätähän sinä halusit ja pääni painettiin hänen kuumaan haaroväliinsä,josta aistin koneen hajun ja miehen tuoksun kevyiden ajohousujen läpi ja naamaani vasten tuntui kovettunut aikamiehen kalu.Toisella kädellä hän rennosti avasi ajohousut ja pudotti ne alas,jolloin seisova kyrpä ponnahti ylös ja muitta mutkitta se lykättiin suuhuni.
Maku oli hikinen ja miehekäs.Minä onnesta sekaisin imin sitä,minkä voin ja välillä hyvälin terskan ympärystä kielelläni ja taas upotin sitä suuhuni parhaani mukaan,välillä nuolin pusseja,kun hän urahteli minulle,nuole niitä,nuole niitä.

Seuraavaksi,ollessani yhä polvillani hän kääntyi ja tarjosi peppuaan naamani eteen ja urahdus kuului,nuole sitä.Tartuin kaksin käsin pakaroihin ja levitin niitä,mikä puea näky,kireä,karvojen ympäröimä reikä,jonne heti upotin kielni syvälle,maku oli aika miehekäs,olihan se hiertynyt ajohousuissa penkkiä vasten,se vain lisäsi intoani,nussin reikää kielelläni ja välillä kärjellä kutittelin,herkkä aluetta pussien alta.Aika pian sain komennon käydä penkille makuulle ja hän tuli sivulleni seisomaan ja toi kalunsa naamani päälle ja vedon jälkeen sain todella runsaan lastin suoraan naamalleni,sitä tuli roppakaupalla ja lopuksi vielä hän lykkäsi kalunsa suuhuni ja jouduin nuolemaan sen puhtaaksi.

Ilkikurisesti virnistäen hän veti housut ylös ja auttoi minut ylös penkiltä ja virnisti,että jatkammeko ajoa ja otammeko uusiksi tämän taas.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute