Koodi-puhelin
Arkista mökkielämää, osa 8 - ravintolailta
LauraCD

Suoraa jatkoa tarinaan ’Arkista mökkielämää’... etsi itse, löydät kyllä..
---
Aloin olla hiukan huppelissa. Vielä yksi hammasmukillinen valkoviiniä .. ja alan olla valmis Timon tulemiseen. En siis tarkoita, että hän ’tulisi’, vaan ennenminkin että hän saapuisi sovittuun kohtaamiseemme.

Kuten muistat, rakas lukijani, että olimme Timon kanssa löytäneet toisemme ja ’ah niin ihanasti kartoittaneet erotiikan käymättömiä korpimaita’. Eli suoraan sanottuna, naineet kuin iloiset puput. Minulla oli ilo ja onni leikkiä tyttöä ja Timolla miestä. Siis mieshän hän olikin, mutta leikeissämme hän yleensä oli mies. Siis useimmiten, ei siis aina.
Suhteemme oli alkanut onnellisten, erittäin kiimaisten tähtien alla kahdestaan mökillä ja se oli jatkunut rakkaiden vaimojemme suostumuksella. Pakko tunnustaa, että nyt olimme jo melkein vakiintumassa. Edelleen vaimojemme suostumuksella. Vaimommekin harrastivat joskus kanssamme, mutta yleensä.. niin yleensä naimme keskenämme. Siis minä ja Timo. Naiminen on lievä ilmaisu, me harrastettiin pornoa naimista kaikkiin aukkoihin kaikilla värkeillä. Ja melkein missä tahansa, mä olin tulossa kovaa kyytiä kiimaiseksi nartuksi joka ei saanut riittävästi kyrpää siis niin millään.

Koska mökkipaikkakuntamme oli vähän sivussa olimme päätyneet siihen, että parin viikon välein otimme eräästä pienestä eteläsuomalaisesta kaupungista hotellihuoneen ja naimme... naimme kuin puput. Olimme jo tuttuja hotellin henkilökunnalle ja he ymmärsivät tilanteen. Kerran jopa kertoivat, että tällaisia pareja kävi heillä useampiakin. Mukavaa.

Olin saapunut tuntia aiemmin ja suorittanut alkurituaalini jo vakiintuneeseen tapaani. Kaikki karvat pois, ihan kaikki. Tykkäsin ajella kaikki poikaklittani karvat ja nauttia ihanan puhtaasta ja sileästä olostani. Hieroin ihoni huolellisesti kosteusvoiteella, sen tuoksu jo sai minut kiihottumaan. Se on oikeastaan kumma kuinka ihmismieli ehdollistuu. Aina kun käytän sitä nimenomaista kosteusvoidetta olimme naineet. Joten aina kun sen tuoksu tuli nenääni aloin kiihottua. Olin myös puhdistanut peppupimppini huolellisesti. Liukastusainetta dildoon, hurja (.... tää on makeeta .. oikeasti) jynssääminen ja peppuluurilla (käsisuihkulla) peppu täyteen vettä ja ulos. Sitten pari kertaa liukastusaineella dildolla runkkaamista ja avot. Siinä se oli. Valmiiksi liukastettu, ihanan liukas ja avonainen pimppi. Käyttämäni liukastusaine piti pimppini liukkaana aina seuraavaan päivään.. mutta useimmiten sinne tuli runsaasti lisää liukasteita illan mittaan. Naimme nimittäin ilman suojauksia... Timon sperma maistui.. ja tuntui ihanalta.

Asiallinen meikkaus ja vielä siisti pukeutuminen niin oli valmis. Halusin tänään yllättää Timon erilaisella asulla. Olimme vaimon kanssa käyneet ostoksilla ja hän oli valinnut minulle minimekon jonka yläosa oli tiukka ja ihonmyötäinen. Helma taas väljä. Sukkanauhaliivit, mutta ei pikkuhuosuja.. yllätän Timon. Musta, kuten useimmat tyttöilyasuni olivatkin. Siihen vielä 12cm korkkarit, isoimmat rintani ja ... kuuma pakkaus.
Istuin täydessä tällingissä sohvalla ja katselin läppäriltäni kuvia edellisestä sessiosta. Ne olivat roiseja. Olimme sillä kertaa kummatkin pukeutuneet kukkamekkoihin ja kuvat kahdesta ’neidistä’ naimassa kukkamekoissa eivät tosiaankaan olleet suomi-filmi-kamaa. Vaikka seipäitä niissä olikin.

Olin juuri vaipumassa tylsyyteen kun puhelimeni ilmoitti räikeällä äänellä tekstiviestistä. ’Menee vielä pari tuntia. jäin jumiin ruuhkaan ja mulla on ostoksetkin tekemättä. viihdytä itseäsi jotenkin, pusuja’. Äh. Timo, tuo kuona. Nyt vasta tempun teit.

Katselin kiivastuneena seiniä ja mietin että mitä teen. Valkoviinini oli loppumassa, olin, kuten sanotaan täydessä sotisovassa, mutta ei menossa minnekään. Nousin ylös ja päätin lähteä ulos.
Olimme Timon kanssa pari kertaa käyneet hotellin baarissa puolenyön jälkeen. Siellä oli yleensä vain kännisiä myyntimiehiä pimeässä juomassa viimeisiä kaljoja. Nyt oli aikaisempi hetki, mutta baarin henkilökunta tunsi minut ja muutenkin olin aika sinut tyttöilyni kanssa. Ei kerta pahaa tee, ainahan sitä voi vieraalla paikkakunnalla.

Mars ylös, käsilaukku käteen, katse peiliin.. We are dressed to kill! Ovesta ulos ja suoraa marssia kohti hissiä. Korkkareilla kävely sujui minulta jo erinomaisesti. Nautin oikeastaan siitä kovasti. Vaimoni oli opettanut minua moneen kertaan. Hartiat taakse, reidet yhteen, kävele kuin kävelisit viivaa pitkin. Peppu kiemurtaa sen jälkeen itsestään ja reidet hyväilevät ihanasti...

Hissillä alas ja nopeasti aulan halki hämärään baariin. Otin siellä iloisen keltaisen Ruuvimeisselin, pyysin siihen pienen sateenvarjon. Tuttu baarimikko vinkkasi silmää ja hymyili. Hymyilin takaisin. Jos en tapailisi Timoa voisi tuokin baarimikko olla aika namu pakkaus. Hän oli aina niin ystävällinen ja välitön.

Etenenin kohti hämyisen baarin hämyistä nurkkaa jossa oli puoliympyrän muotoinen loosi. Istuin alas ja aloin nauttia iloisesta drinkistäni. Katselin ympärilleni. Ei ketään tuttua, onneksi. Paitsi namumikko. Hän vinkkasi taas silmää. Hymyilin leveästi takaisin. Ehkä joku ilta.. Ehkä jo tänään, jos Timo viipyy..?

Sitten aulasta kuului kovaa kolinaa. Kaksi nuorta miestä salivaatteissa kolisteli sisään. He olivat aika iloisen näköisiä ja jo kohtuullisessa laitamyötäisessä. Näyttäisi siltä, että toinen rasti oli jo menossa, koska toinen nauroi lähes hillittömästi. He laskeutuivat naureskellen baaritiskille ja tilasivat jotain juomia. Kumartuen tiskin yli he juttelivat jotain namumikon kanssa. Namumikko näytti miettiväiseltä ja sitten vinkkasi suuntaani. Olin yllättynyt. Miehet kääntyivät kohti minua ja hymyilivät leveästi. Liian leveästi. Aivan liian leveästi.

Yritin haihtua näkyvistä, mutta se ei onnistunut. Miehet katsoivat minua kuin palkintopossua ja nousivat ylös jakkaroilta. He tulivat loosin nurkalle ja pidempi aloitti. ’Neiti on kuulemma vailla miesseuraa?’. ’Meitä olisi tässä kaksi’.. jatkoi toinen. Yritin kadota ja hymyilin vain vienosti. ’ja mehän voidaan olla seuraksi?’ päätti toinen aloittamansa lauseen.

Ilmeisesti vaikenemiseni tulkittiin hyväksymiseksi koska ensin pidempi rymähti viereeni ja sitten lyhyempi toiselle puolelleni. He esittelivät itsensä, ’minä olen Tero ja tuo toinen on Eero, me ollaan vähän niinkuin seuran tarpeessa.’. Tässä kohden katsoin lievän epätoivoisesti namumikkoa ja hän jälleen vinkkasi minulle silmää. Hemmetin roisto.

Tero selitti jotain ja Eero jatkoi. En kuullut mitään, koska miehet olivat tulleet tiukasti viereeni ja etsin mielessäni kiivaasti poispääsyä tilanteesta. Kun se jysähti. Tunsin Eeron käden reidelläni. Hän hyväili sukkahousujani karkeasti, mutta ehkä kuitenkin yrittäen olla hellä. Mene ja tiedä. Hänen kätensä kulki edes takaisin reidelläni ja tunsin hänen hengityksensä poskellani. Tero selitti edelleen jotain ja tunsin kuinka Eero suuteli minua poskelle. Hän siirsi huulensa korvalehdelleni ja imi sitä hiukan.

Jostain omituisesta syystä tunsin kiihottuvani. Tilannehan oli uskomattoman yllättävä. Olin tyttönä kahden kiimaisen miehen välissä, pienessä huppelissa, uskomattoman kuumassa asussa. Klittani alkoi välittömästi osoittamaan merkkejä kiihottumisestani. Tunsin Eeron käden liikkuvan hitaasti reidelläni ja Tero vielä selitti jotain. Hetkeksi tuli hiljaista ja huomasin että Tero huomasi mitä Eero oli tekemässä. Vähät välittämättä neitiydestäni hän suuteli minua suulle ja ohjasi kätensä reidelleni. Hänkin alkoi hyväillä reittäni. Nyt Eero siirsi kätensä ylöspäin rinnoilleni ja alkoi hitaasti puristelemaan niitä. Tero taas siirsi kättänsä ylöspäin reittäni pitkin ja kuiskasi minulle ’saanko kokeilla olinko oikeassa?’. En tienny mitä hän oli väittänyt, enkä vastannut. Teron käsi kulki hameeni alle hellästi kosketti jalkoväliini, nyt jo tiukan tanassa olevaa poikaklittaa. Hän otti sen nyrkkiinsä ja hellästi runkkasi kerran pari. Sitten hän lopetti suutelun ja kuiskasi ’olinpas oikeassa’. Aloin olla aivan kiimassa ja vedin hänen kasvonsa lähelleni ja suutelin häntä kuumasti suulle. Olen aina pitänyt miehistä jotka ottavat aloitteen. Ja vaikka aloitteen ottaminen ei tähän asti ole tarkoittanut mekkoni alta kourimista baarissa oli tämä tilanne uskomattoman kiihottava.
Eero levitti jalkojani ja toi oman kätensä palleilleni. Hän puristeli niitä samanaikaisesti kuin Tero runkkasi klittaani. Suutelin Teroa ja kuiskasin käheästi ’mitäs teillä oli mielessä?’. Tero vastasi ’me halutaan naida, käykös se neidille?’. Nyökkäsin ja jatkoin suutelua. Tero kuiskasi ’onkos neidillä huonetta tässä hotellissa, vai mennäänkö meille?’. Suutelin vielä kerran ja kähisin takaisin ’seuratkaa mua, nyt’.

Nousin ylös, katsoin namumikkoa, tuota ryökälettä silmiin ja ajattelin että tämä tulee maksamaan parikin panoa tuolle rietastelijalle. Namumikko hymyili uskomattoman leveästi ja .. vinkkasi silmää. Se ryönä.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute