Koodi-puhelin
Arkista mökkielämää 10
LauraCD

Tero nousee polvilleen huohottaen. ’Saatanan tiukka perse sulla huora, vitun hyvä pano, tules Eero pukille’. Hän könyää pois selästäni ja ottaa kortsun pois kyrvästänsä. Voipuneena kellahdan selälleni ja ajattelen että hengähdän hetken. Ei tällä kertaa.. Eero tulee jalkopäähäni ja nostaa polveni ylös. Samanaikaisesti Tero tulee pääni lähelle ja tunkee spermaisen kyrpänsä huulilleni. ’Nuole, huora, nuole!’. Tartun limaiseen, löysään kyrpään ja alan nuolla sitä. Se tuntuu oikeastaan aika kivalta. Pehmeältä. Ihanan makuiselta, kiimaiselta.

Alan jälleen kiihottua ja tunnen kuinka Eeron kyrpä heiluu perseenkannikoitani vasten. Hän hieroo liukastettua, avonaiseksi naitua reikääni. Tunnen kuinka terska sykkii ja muljahtelee peppuani vasten. Pikkuhiljaa hän alkaa painamaan kyrpäänsä sisääni. Vasta nyt huomaan, että Eeron kyrpä on oikeastaan paljonkin suurempi kuin Teron. Se tuntuu todella isolta. Onneksi olen valmiiksi avonainen, lämmitelty ja liukas. Ihanan liukas. Tunnen Eeron pepussani. Hän työntää... työntää ja... pääsee ensimmäiseen vasteeseen.. Ynähdän ’varovasti, oot niin iso’.. mahtavan iso.. iso... kiimainen... Kyrpä painuu syvemmälle... puristan Teroa ja imen hänen kyrpäänsä... se alkaa kasvaa ja on aivan kova.. Ihanan kova.. Ihana... Eero painaa minua ja lopulta, hänen mahtava kyrpänsä uppoaa sisääni. Hän on tuntuu suonikkaalta, on kuin pyykkilautaa työnnettäisiin sisääni... liukas.. kyrpä ihana ihana.

Tartun häntä toisella kädellä perseestä ja painan hänet sisääni... painan syvälle sisääni, hallitesen häntä.. Hän ei saa kyrpäänsä aivan sisään saakka, mutta alkaa vetämään sitä ulos... Jumalauta.. vittu mikä kyrpä... haukon henkeäni ja makaan aivan jännittyneenä ja tunnen kuinka kyrpä kairaa minua... mahtavaa.. mahtavaa.. Eero alkaa naimaan minua, tuntuu siltä kuin painuisin sängyn sisään, runkkaan Teroa hädissäni.. kiimassani, runkkaan ja olen naitavana.. pantavana, kuin lutka... huora... ihanaa

Lopulta Eero alkaa kiihdyttämään vauhtia... hänen halkonsa repii persettäni... ihanasti .. ihanasti... kyrpä uppoaa ja yhtäkkiä Eero karjaisee ja tunnen kuinka hän laukeaa syvälle sisälleni. Melkein samanaikaisesti Teron kyrpä alkaa sykkimään ja laukaisee kasvoilleni ja suuhuni lastinsa. Yritän nieleskellä spermaa ja nuolen huuliani ja Teron kyrpää.. Spermaa valuu poskilleni.. Se on kuumaa..

Makaan siinä kahden miehen naimana, en saa suustani muuta kuin kiimaista huohotusta. Kun lopultakin Tero nousee ylös ja Eero punnertaa pois. Hänen kyrpänsä poistuminen pepustani jättää sinne tyhjän, lämpimän tunteen. Kuulen jostain kaukaa hiljaista juttelua kun miehet pukeutuvat. Lopulta Tero? nostaa käteni ja kirjoittaa siihen jotain. Samalla kuulen jotain kahinaa ja Eero sanoo selvällä äänellä, ’vittu sä olit hyvä pano, soittele jos olet joskus näillä tienoilla, otetaan uusiksi vähän pidemmällä kaavalla’.

Sitten kuulen oven käyvän kun miehet poistuvat jättäen minut hämärään. Nukahdan voipuneena.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute