Koodi-puhelin
Arkista mökkielämää 11
LauraCD

Tunnen kuinka joku liikkuu huoneessa. Se on Timo. Hän on hakenut oman avainkorttinsa vastaanotosta ja tullut huoneeseen. Hän kuiskaa ’taisit keksiä ajanvietettä?’. Hän ei odota vastausta vaan tulee viereeni makaamaan. Nuuskaisten kasvojani hän alkaa nuolemaan niitä. ’Taisi olla aika kivaa’. En vastaa mitään, mutta hänen kätensä siirtyy poikaklitalleni ja alkaa hitaasti runkkaamaan sitä. Tunne on tuttu, hän on runkannut minua varmaan kymmeniä kertoja. Hän osaa käyttää kättänsä ihanasti, niin tiukka, mutta liikkuva.. Hän runkkaa minua suudellen minua hellästi. Hän nuolee Teron ja Eeron spermoja kasvoistani antaumuksella. Kiihotun ... kiihotun .. Ei aikaakaan kun tulen, niin että sperma lentää mahalleni.. Olen jo kohtuullisen hereillä ja kuiskaan hänelle ’tuutko mun sisääni kulta?’. Timo ei sano mitään, vaan nousee päälleni ja työntyy sisääni yhdellä työnnöllä. ’Kiva tulla valmiille liukkaille’, hän kähisee korvaani jatkaen kasvojeni nuolemista. Hellästi.. ihanan hellästi hän alkaa naimaan minua. Hän panee minua kuin vanha ystävä, ihanan hitaasti... hitaasti työntyen sisääni, sykkivään pimppiini, kyrpä kovana ja kuumana, painuen peppuuni.. Ihanan lämmintä, tuttua... hän painuu aivan sisääni, syvälle sisääni. ja otan hänet halaukseen. Tunnen paljaan selän lihakset, roikun hänessä, hän suutelee minua, hän panee minua hän on syvällä minussa. Hyväilen hänen selkäänsä, painan niskasta kasvot suutelemaan minua, pepusta painan hänet syvemmälle sisääni... syvemmälle... ja

lopulta hän alkaa sykkimään ja ... tunnen kuinka hänen spermansa syöksyy sisääni.. Emme ole käyttäneet koskaan kumia, tunnen kuinka lämmin sperma leviää peppuuni. Timo lysähtää päälleni ja jää sisääni.. Nukahdan taas.

Aamu tulee aina yllättäen. Makaan onnellisena mahallani ja havahdun kun kuulen vessan äänen. Timo tulee huoneeseen, katselee minua hymyillen. Hän kumartuu kohti minua, tunnen hänen hengityksensä ja hän suutelee minua pepulleni. ’Mites täällä voidaan? taisi olla aika hurja ilta?’. Vaikerran vastauksen ’joo, oli ihan kiva’. Nostan vähän peppuani ja kysyn ’onks mun peppu ihan pannun näköinen?’. Timo suutelee uudestaan.. hän hyväilee hiljaa ja kuiskaa ’on ihan pantavan näköinen, tieätsä sulla on tosi pantava peppu’. Minua hymyilyttää.. nostan peppuani hiukan ja kuiskaan ’oo hellä, mä olen vähän hellänä’. Timo nousee ylös, ottaa yöpöydältä liukastetta...

Hän valuttaa liukastetta sormilleen ja siirtyy viereeni. Hän suutelee niskaani ja samanaikasesti tunnen, kuinka hänen kätensä tulee pepulleni. Hellästi, ihanan hellästi hän levittää liukasteen peppuvakooni ja .. peppureikääni. Hänen sormensa hyväilevät hellästi poikapimppiäni. Nostan peppuani jotta saan tarjottua itseäni hänelle. Hän jatkaa hyväilyä pitkän tovin suudellen minua ... Näen silmäkulmastani, että hänen kyrpänsä on jo täysin valmis ja haluan antautua jälleen hänelle. Kuiskaan ’tuu mun sisään, mutta varovasti’.

Hän siirtyy taakseni, levittää hiukan jalkojani ja tuo kyrpänsä peppuvaolleni. Kun hän alkaa hitaasti hyväilemään peppuani kyrvällänsä tunnen aluksi lievää pelkoa, mutta kiima korvaa sen nopeasti. Hänen kyrpänsä on ihanan pehmeä... tunnen sen... Sitten hän asettaa sen poikapimppini huulille ja työntää hiukan. Olen hellänä, mutta eilisen jäljiltä aivan rentona ja avoimena. Ilman suurempaa vastusta hän työntyy sisääni. Pohjaan saakka.. mahtavaa.. tunnen hänen karvansa pepussani... pepussani... hänen kyrpänsä on sisälläni. Hän painaa... vetää.. painaa.... vetäää ihanasti.. kiimaisen ihanasti.... ihanasti... Hänen kyrpänsä työntyy syvälle sisääni..

Loputtomalta tuntuvan ajan jälkeen hän tulee.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute