Koodi-puhelin
Laivalla
neitsyys

Olen matkalla ruotsiin tapaamaan sukulaisia. Astun laivaan ja etsin hyttini joka on tietysti alimmassa kerroksessa. Ajatuksissani on että laitan nukkumaan melkein heti, koska olen matkustanut muutenkin jo koko päivän. Käyn suihkussa ja makoilen jo sängyssä mut uni ei vain tule silmään. Aikani pyörittyäni sängyssä päätän lähteä käymään laivan baarissa oluella.

Suuntaan kohti baaria ja tarkkailen ihmisiä, suurin osa on aika vanhaa porukkaa onhan arki-ilta. Löydän mukavan paikan ja tilaan juomaa. Menen istumaan nurkkapöytään.

Aikani istuttuani ja muutaman drinkin juoneena tulee n. 55v vuotias pukumies pöytääni ja kysyy voiko pöytääni istua, nyökkään vastaukseksi. Mies kysyy että miten tuommonen nuori kaveri on eksynyt laivalle joka on melkeen täynnä eläkeikäisiä, olen siis 25v 178/75 ihan hyväkroppanen poika. No vastailen miehen kysymyksiin ja mies tarjoaa parit juomat kunnes pilkku välähtää. Juon juomani loppuun ja olen tekemässä lähtöä hyttiini kunnes Pekka kysyy et haluaisinko lähteä hänen hyttiinsä ottamaan vielä parit drinkit. Ensin olen että en lähde mutta Pekka ei anna periksi.

No suostun lähtemään ja suuntaamme hissille. Ihmettelen kun hissi lähteekin ylöspäin eikä alas. Pekka kertoo että hänen hyttinsä on sviitti joka sijaitsee yläkannella.

Saavumme hyttiin ja Pekka tekee meille drinkit ja juttu luistaa hyvin. Alan jo hieman humaltumaan kunnes Pekka kysyy haluanko käydä saunassa. Kieltäydyn tästäkin mutta sinnikäs Pekka ei luovuta ja kohta olemmekin jo ottamassa vaatteita pois.

Pekka menee vielä hakemaan meille juomat ja menen edeltä saunaan. Pekka tulee ja huomaan jo siinä vaiheessa että Pekan varustus on huomattavasti omaani isompi. Istumme löylyissä ja huomaan ajattelevani tuota Pekan isoa kalua, oma kaluni reakoi siihen ja kovenee puolijäykäksi. Yritän peitellä sitä ja sit keksin että menen nopeasti kylmään suihkuun jotta se laskisi. Tuskin Pekka sitä huomaisi jos nopeasti meen. Suihkuttelen hetken ja saan kaluni laskemaan. Menen takasin saunaan kunnes Pekka lähtee käymään kans suihkussa. Pekka menee ohitseni ja huomaan että Pekankin kulli on puolijäykkänä.

Pekka tulee takaisin saunaan enkä voi olla katsomatta hänen kulliaan se on edelleen puolijäykkänä eikä Pekka sitä yritäkkän peitellä. Pekka istuu viereeni lauteille ja oma kullini alkaa taas kovenemaan. Peittelen sitä jaloillani kunnes Pekka sanoo: Ei sun tarvi sitä peitellä, se oli ihanan näköinen jo puolikovana. Nolona käännän pääni vastatakseni jotai ja huomaan että Pekan kulli on täydessä juhlakunnossa pystyssä, menen sanattomaksi. Pekka kysyy olenko ennen nähnyt seisovaa kullia, änkytän että en oo. Pekka siihen että nyt oot ja hymyilee päälle.

Pekka laskee kätensä reidelleni ja siirtää jalkani estämästä omaa seisokkia ja kullini pomppaa samantien ylöspäin. Pekka sanoo että taidat tykätä näystäsi ja kysyy et haluanko koskea sitä. Sydän pomppien siirrän käteni Pekan kalulle, ekaa kertaa eläessäni kosken miehen seisovaa isoa kullia. Aloitan hitaan runkkaamisen ja katson Pekkaa, hän hymyilee tyytyväisenä. Pekkakin siirtää kätensä mun n. 15cm kullille ja runkkailee sitä.

Olen kovenpana ja kiimaisempana kuin koskaan. Pekka siirtyy lähemmäs minua ja suutelee minua. Pekka nuolee kaulaani ja kuiskaa haluanko ottaa sen suuhun. Nyökkään ja lähden valumaan alaspäin nuollen Pekan kroppaa joka puolelta kunnes olen tuon mahtavan kullin kohdalla. ekaa kertaa saan maistaa isoa kullia suussani. Nuolen ja imen sitä, katson Pekkaa silmiin ja hän näyttää tyytyväiseltä. Pekka kehuu mua ja mun työskentelyä. Aikani imettyäni tunnen kuinka Pekan kulli kovenee entisestään ja kohta Pekan mahtava kulli alkaa syöksemään kuumaa spermaa suuhuni. Sitä tulee monta ryöppyä ja suuni on ihan täynnä ja loput lastit tulee kasvoilleni, nielen osan ja osaa valuu suustani leualle ja rinnalle. Pekka laskeutuu suutelemaan mua ja vaihdamme pitkän spermaisen kielarin.

Otamme suihkun ja peseydymme, siirrymme sänkyyn. Lepäilemme hetken ja makaamme lusikka asentossa. Tunnen kuinka Pekan kalu alkaa taas kovenemaan. Pekka kysyy saisiko hän naida mua. Makaan selälläni ja Pekka siirtyy imemään mun kullia ja kohta tunnen hänen kielensä pyllyssäni, olen ihan kiimassa. Pekka nousee ja laittaa rasvaa kullille ja mun pyllyyn. Makaan selälläni ja Pekka asettelee ison kullinsa reiälleni. Pikkuhiljaa tunnen kuinka Pekka hitaasti työntyy tiukkuun pyllyyni. Tunnen hieman kipua muttä enemmän kiimaa. Pekka suutelee mua ja kehuu kuinka tiukka oon.
Pikkuhiljaa Pekka alkaa liikuttamaan isoa aisaansa minussa, tuntuu aivan mahtavalta saada tuota mahtavaa kyrpää.

Hetken naituaan siirryn Pekan päälle ja alan ratsastamaan. Iso kulli painuu pohjaan asti enkä pysty enää pidättämään. Saan elämäni isoimman orgasmin ja spermani lentävät isoina ryöppyinä Pekan rinnalle, kaulalle ja osa jopa kasvoille asti. Samaan aikaa myös Pekka ampuu lastinsa mun tiukkaan pyllyyn. Suudellaan ja nuolen spermani Pekan päältä ja suudellaan lisää.

Tarina on fantasia mut jotenki näin haluisin ekan kerran tapahtuvan.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute