Koodi-puhelin
O'Porto jatkuu
Bold

Gabronin uhkea portugalilainen kalu sykki suolessani ja jokaisella suihkauksella hän yritti työntyä vielä hieman syvemmälle. Oma spermani alkoi valua rinnaltani sivuille kostuttaen lakanat, ilmassa oli huumaava seksin tuoksu. G:n kieli kutitteli kaulaani ja hamuilin hänen suutaan. Suudelmamme oli täynnä autuasta täyttymyksen, tyydyttymisen tunnetta. Olin ihmeissäni! Eihan G todellakaan ollut ensimmäinen Portugalissa tapaamani mies - ihmettelin vaan, olivatko he kaikki aina näin voimallisen tunteikkaita.
G ei suinkaan vetäytynyt minusta, vaan pysytteli pepussani kuin ankkuroituna. Tunsin hänen kätensä hakeutuvan pakaroitteni takaa reiälleni, missä hänen jumalainen kalunsa vartioi. G työnsi sormeaan kalunsa vierestä, ihmettelin, mitä hän oikein puuhasi ja miten ihmeessä perseeni kykeni ottamaan vielä sormenkin vastaansa. Sitten hän toi sormensa hulilleni, hieroi limaista sormeaan huulilleni
- Nyt olet Juha minun! Astuin sinut äsken enemmän kuin mielelläni ja olet nyt saanut maistaa ja tuntea, miten uskollisesti osaan täyttää toiveesi.
Onneksi olin hyvin tyhjentänyt itseni ja ollut kyllä hyvinkin valmis panoihin. Gabronin lantio teki pientä edestakaista liikettä ja tunsin, miten spermaa alkoi valua alleni. Tämä ei tuntunut millään lailla haittaavan G:tä. Ilmassa oli lämpimän sperman tuoksu. Ihmettelin, eikö tuo mies pehmene ollenkaan, koska kalu tuntui yhtä jäykkänä edelleen.
- Kiihotinko sinun mieltäsi, kun lauetessani sanoin täyttävän sinut paksulla spermallani?
- Totta kai, sen takia varmasti laukesin noin voimallisesti ja anpä muista milloin spermani olisi lentänyt leualleni asti.
- Nam, se maistuikin hyvälle.
- Niin sinäkin.
Edelleen G jynssäsi peppuani ja olin kenties jo hieman vaivautunutkin, kuntaas tunsin, että hän työntyi koko mitaltaan sisääni ja hänen kassinsa hankautuivta peppuvakooni
-Oletko valmis?
- Mihin?
- Aion laueta nyt uudestaan! Ja siinä silmäräpyksessä kaksi kiivasta työntö ja tunsin, miten Gabronin kalu sykki taas tiukassa pepussani.
- OMG, OMG, sä olet niin kuuma pakkasu, suomi-poika...
Pitkä suudelmamme sinetöi asemani, täydensi nautintomme.
- Olisikos suihku mitään?

Jatkuu...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute