Koodi-puhelin
Phuket
örn

Kuuma iltapäivä oli vaihtunut yhtä kuumaksi illaksi ja askeleeni suuntasivat taas banglaroadin baareihin. Levättyäni ja käytyäni suikussa tunsin taas olevani valmis uusiin seikkailuihin. Istahdin joihinkin baareihin tarjontaa tarkailemaan,joskin taas suuntasin syvemmälle baarihelvetissä.
Erään kadunkulma baarin tyrkkytanssijat herättivät kiinnostukseni.

Kaksi varsin simpsakan näköistä tyttöä tanssi baaritiskillä toisiaan varsin riettaasti hyväillen ja suudellen.
Kumpikin oli pukeutunut seksikkäisiin koulutytönasuihin,verkkosukkiin ja korkeakorkoisiin kenkiin. Toisen luhyeksi leikatut hiukset oli värjätty vaaleiksi,toisella taas korpinmustat kiiltävät hiukset korkealta päälaelta ponnarilla. Istui tiskin ääreen ja ennen kuin ehdin kaivata kyypparia, oltiin tilaustani ottamassa.
Siemailin juomaani saaden samalla nauttia tyttöjen tanssista.

Kaikki täällä on kaupan ja mieleeni tulikin josko tälläkertaa veisinkin kaksi tyttöä mukanani. Vinkkasin tyttöjä lähemmäksi ja auliisti he kumartuivatkin puoleeni,kuuntelivat ehdotukseni ja mukamas häveliäinä kikattivat,samalla toisiaan suukotellen. Äkisti he poistuivat ja eteeni tuli uusi hetkuttelija,samperi-pieleen meni. Tunsin olevani pettynyt.
Olin jo lähteä kun äskeiset tanssijat pelmahtivat vierelleni istumaan.
Kyypparikin oli jo paikalla tiedustelemassa josko haluaisin tarjota ladydrinkit seuralaisilleni,tottamaar sillä oloni koheni huomattavasti.

Muutama kierros myöhemmin suoritin maksun baarille ja suuntasimme kävellen kohti Coconutmoon hotellia. Alhaalla istuvia suomalaisia hymyilytti kun saavuin respaan nämä kaksi kaunotarta kainalossani. Tytöt suorittivat rutiineitaan respassa minun kuunnellessa kavereide kommentteja. Äkisti hissiin ja kohti huonettani.
Heti hississä alkanut etumukseni hieronta sai shotrtsini pullottamaan niin että pelkäsin niiden repeävän. Tietenki kun ovet aukesivat odottivat tasanteella naapurissani lomailevatkaksi suomineitoa hissiä,vaisut tervehdykset ja ovelle. Kädet vapisten avasin ovea ja en voinut olla kuulematta hissistä kantautuvaa pidäteltyä naurua ja kommenttia-näitsä mikä teltta,jotkut taitaa saa....

Avasin radion ja kaivoin juotavaa tyttöjen nojaillessa kirjoituspöytään muka kainostellen päät painuksissa,levottomasti painoa jalalta toiselle siirtäen. Siirryin heidän eteensä ja kiedoin käteni hoikille uumille voimakkaasti puoleeni vetäen samalla huulia hamuillen. Kauaa ei tarvittu kun jo suutelimme vuoroin toisiamme samalla käsien kulkiessa toistemme vartaloilla. Paitani oli jo myttynä lattialla kun pidempihiuksinen neito kyykistyi eteeni avaamaan housujani päästäen vihdoin kullini vapauteen. Vuolas thaikielinen ryöppy sai toisen tytöistä vilkaisemaan alas ja huokaisemaan,siirtämään kätensä kullini juureen sitä lujaa puristaen samalla kun terskani upposi hiljaa toisen suuhun. Suutelimme samalla kun nautin tuosta suuhoidosta. Aikani nautiskeltuani painoin myös toista tyttöä alemmaksi saadakseni myös hänet kalulleni huulineen. Elin sykki ja vapisi vuoroin kummankin suussa heidän kivoitellessa kumpi saa sen syvemmälle nieluunsa. Erkanin tuosta käsittelystä välttääkseni ennenaikaisen siemensyöksyn,siirryin sängylle makaamaan pyytäen nyt heitä hyväilemään toisiaan.

Kuuliaisesti he aloittivat toistensa vartaloiden hyväilyn samalla kiihkeästi suudellen. Paidat oli pian riisuttu ja luhythiuksinen nyt minuun kääntyneenä toinen takanaan rintoja hyväillen,tätä olin halunnutkin. Pian kädet vaelsivat alemmaksi hameenuumalle nappeja availlen sillä seurauksella että edessäni seisoi alaston nainen lukuunottamatta sukkia ja kenkiä. Takana seisovan tytön sormet vaelsivat jo häpyhuulilla niitä auliisti levittäen nähdäkseni tuohon kiiltävään lemmenluolaan.
Kaappasin pöydälta kortsun ja pikapikaa rullasin sen kuumalle kullilleni jota tuntui pakottavan enemmän kuin koskaan.

Tein kutsuvan eleen ja muuta ei tarvittu,tuo notkea kissa hiipi sängynpäädyn yli kohti sojottavaa kulliani asettaen terskani hävylleen ja laskeutui selkä notkolla alemmaksi. Kullini raivasi tilaa tuossa tiukassa elimessä huokausten saattelemana. Totuttuaan hetken siihen nojasi hän käsillään rintaani ja aloitti rytmikkään nussimisen villisti päätään pyörittäen. Ponihäntä oli siirtynyt myös sängylle jalkojeni päälle istumaan nyt ystävänsä rintaa toisella kädellä puristellen,toisella sheivattuja pallejani. Huoneen täytti melkoinen huohotus ,ynähtelyt ja läiske kun pakarat osuivat lannettani vasten.
Nyt kuitenkin halusin saada tuota toistakin kaunotarta ennen ensi laukeamistani,lääkkeet kyllä pitävät huolen ettei jää ainoaksi.

Luiskautin kullini ulos pillusta joka sai aikaan pettyneen äänähdyksen,tartuin lanteisiin ja vedin vaativasti tuota ruusua kasvoilleni. Nyt sängynpäädystä tukea ottaen aseteltiin sitä naamalleni. En voinut nähdä mutta tunsin kuinka nyt toinen asetteli itseään kohdillee kullilleni. Kieleni sukelsi tuossa äsken nussimassani pillussa samalla kun tunsin kullini ympärillä uskomattoman tiukan pillun,tätä olin tullut hakemaan.
Kullini kimpussa oleva aloitti rytmikkään mutta rauhallisen naimisen joskin vauhti kiihtyi hiljalleen . Se sopi hyvin sillä tunsin olevani jo lähellä hiuppua ja naamallani istuva kiemurteli siihen malliin.
Vauhti kullini varrella kiihtyi huokausten ja kimeiden kiljahdusten kovetessa samalla kun tajusin jonkin osuvan vatsalleni läiskähdellen.

-Mitä v....a karjaisin samalla kun nostin orgasmista tärisevän kropan naamaltani sivuun.

Tuo kaunis kasvoinen,upearintainen herkkuperse koka antaumuksella ratsasti kullillani olikin ladyboy. Tahti kiihtyi ja pitkät hiukset heiluivat villisti minun seuratessa tätä kaikkea tyrmistyneenä tosin kykenemättä keskeyttämään,niin hyvältä tuo "neito" sekä näytti että tuntui.

Toinen tytöistä tai pitäisikö sanoa aito,tarttui nyt ystävänsä kalusta kiini ryhtyen runkkaamaan sitä rytmikkäästi,tilanne oli mitä irstain ja nautin taas täysillä. Päälläni keikkuvan neidon suusta kuului kasittämätöntä mokellusta hänen nojatessa polviini selkä kaarella kullini upotessa kokovarreltaan isään. Siirsin käteni hänen palleillen niitä vaativasti puristaen sillä seurauksella että jähmettyi paikalleen,huohotti ja laukesi päälleni useina syöksyinä joista yksi osui kasvoilleni.

Kiemurtelin tästä poikapillusta irti ja riuhdoin kumia kulliltani saadakseni laueta vapaasti lakanoille. Kumpikin kumartui ylleni kun lastini lähti. Spermat ryöpsähteli ympäriinsä,niin voimakas orgasmini oli. Maistoin huuliltani sperman maun tietämättä oliko siinä myös omaani samalla kun kulliani huolellisesti nuoltiin puhtaaksi äskeisestä aktista.
Tytöt kierähtivät kainalooni ja suukottelimme keskemämme samalla kun veltostunutta kaluani hyväiltiin.

Nukahdimme hetkeksi mutta pakottava stondis herätti minut.......

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute