Koodi-puhelin
Rautakaupan poju 1
Villeerh

Tarina voi ja tulee sisältämään kirjoitusvirheitä ja PALJON !! Lue vaan silti ;)

Vihdoinkin vapapääivä, jota lähettäisiin juhlistamaan poikaporukalla läheiseen baariin. Olin oottanut tätä päivää kuin kuuta nousevaa jo monta viikkoa. Ovikello soi: Vaimo: Mee avaamaan Ville !! Suuntasin innostunein mielin ovelle tietäen että siellä olisi paras kaverini Juuso. Terve Juuso ! J:No terveppä terve! V:Käy peremmälle ja mee hakee keittiöstä kaljaa Sari on siellä. Mä käyn viel laittaa paidan niin oon valmis.

Juuso oli 28 vuotias lapsuudenkaverini.Hyvännäköinen pitkä ja hoikka kaveri joka siitäkin huolimatta rakasti sinkkuuttaan. Oltiin parhaina päivinä lennelty Juuson kanssa kukasta kukkaan oikeen huolella, kunnes mä löysin Sarin. Ollaan oltu Sarin kanssa naimisissa jo muutama vuosi. Kaikki on sen kanssa helppoa. Yhteinen elämä rullaa hyvin eikä seksissäkään oo mitään valittamista, silti mä useesti tunnen kaipaavani jotain uutta tai jännitävää.
Oon aina tiennyt pitäväni myös miehistä vaikka en olekkaan sitä koskaan kellekkään paljastanut saatika ollut koskaan miehen kanssa sängyssä. Puin paidan päälleni ja yllätin itseni katsomasta ovenraossa Juuson takapuolta. Se näky oli aina yhtä hieno ! Pitkä ja urheilullinen vartalo tiukat farkut ja mahtava pylly.

Heitin mielestäni turhat fantasiat ja kävelin keittiöön vaimoni ja Juuson seuraksi. Kerroin olevani valmis lähtöön jolloin Juuso jo laittoi takkia päälleen ja kertoi odottavansa ulkona. Annoin vaimolleni suukon ja lähdin perään. Tiesin että tästä illasta tulisi hyvä !

Kun saavuimme paikalliseen kuppilaan oli se jo ääriä myöten täynnä vaikka kello ei ollut vielä yhtätoistakaan. Musiikki raikasi ja ensimmäiset tuopitkin saapui pöytään Timon mukana.
T:Nyt ruvetaan kuule vetää !
V:No tottahan toki.
En juo useesti, mutta kun juon niin juon sitten kunnolla. Kaverini oli aikalailla samanlaisia eikä mennyt aikaakaan kun koko porukka oli jo kunnon nousuhumalissa.


Huomasin baarin peräpöydässä istuvan saman kundin jota olin jo aijemmin katellut ulkona tupakalla käydessäni. Se oli vaalea pitkä ja lihaksikas ehkä n. 23 vuotias Pekka. Pekka oli töissä läheisessä rautakaupassa jossa työni puolesta usein asioin. Tiesin Pekan olevan bi ja tänään se fakta tuntui jotenki ylitsepääsemmättömältä. Mun teki mieli sitä miestä !

Huomasin Pekan nousevan pöydästä lähteäkseen tupakalle. Kuin salaman iskusta mä lähdin sen perään. Huikkasin kavereille käyväni vessassa jottei kukaan änkeisi mukaan. Se näytti niin upeelta seisoessaan siinä ulkona.

P: Moikka
V: No terve vaan
Olisin halunnut jutella enemmänkin, mutta en kehdannut kun Pekka rupes pyörittelemään puhelintaan. Se kuitenkin nosti katseensa hetkeksi puhelimen ruudusta mua päin ja hymyili vielä kerran kohteliaasti. Mä olin niin sulaa vahaa ja hymyilin vaan idiootin ilme kasvoillani takas. Rohkaisin kuitenkin mieleni kysyäkseni jotain aivan älyttömän tyhmää.
V: Käyks sä useinki täällä?
Pekka naurahti itsevarmasti ja vastasi P: No aina joskus tulee piipahdettua parilla.
Olisin voinut lyödä itseäni ja hoin mielessäni et miksi ihmeessä mä kysyn jotain noin tyhmää...
P:Sua mä en oo täällä nähnytkään aikaisemmin
V:Joo en oo montaa kertaa täällä ollutkaan tultiin nyt huomisen vapaapäivän kunniaks poikien kanssa ottaa vähän.
P: Hei no mut pitäkäähän hauska ilta !
V: Joo varmasti pidä säkin !

Kattelin Pekan perään ja lähdin itsekkin kohta takaisin pöytään. Tuon pienen keskustelun jälkeen mä en voinu enään ees juoda mitään muuta kuin vettä. Mulla oli menny pasmat täysin sekaisin sen valloittavasta hymystä.Mietin et voiko tää olla todellista mä ihan tosissaan tunnen tällästä ihastusta mieheen ?!?! Mullahan oli vaimo kotona ja kaikki hyvin.
Silti mä tunsin haluavani Pekkaa ja päätin saada sitä keinolla millä hyvänsä.

Oli jotenki ihan älyttömän kadehtittavaa katsoa baarin poikki kun Pekka oli niin itsevarman ja viehättävän oloinen sen seksuaalisuudesta tiesi kaikki mutta silti se oli selkeesti mies eikä mikään neiti. Komea ku mikä !

Mun loppuilta meni siis katsellessa ja miettiessä Pekkaa.. Kaverit rupesi olemaan jo niin päihtyneessä kunnossa että halusit kotiin. Mä tilasin niille taksi ja saattelin heidät sinne. Kerroin jääväni juomaan vielä yhden ja käveleväni sitten kotiin.

Baari oli aikalailla hiljentynyt ja valomerkkikin annettaisiin aivan kohta. Join loput vedestäni ja lähdin hoipertelemaan ovea kohti. Päätin mielessäni että unohtaisin sen miehen ja keskittyisin taas elämääni naimisissa olevan miehen tavoin.Huomasin kuitenkin että lähdettyäni pöydästä Pekka katsoi perääni ja lähti itsekkin tulemaan ovea kohti. Kävelin eteenpäin kuin en olisi huomannutkaan.

Olin päässyt eteenpäin kadulla ehkä 100 metriä kun kuulin Pekan äänen takanani.
P: Hei oota vähän !
V: Ai moi taas ! koitin esittää yllättynyttä.
P: Mä katoin että toi sun kävelys ei oikeen ota onnistuakseen joten aattelin kysyä et voinko saattaa sut himaan asun itekkin tän kadun päässä
V: Joo mennään vaan samaa matkaa!

Katu oli hiljainen kun me tallustettiin kotia kohti. Mua jännitti ja pelotti Pekan läsnäolo vaikka se oli tosi kohtelias ja asiallinen.Se koitti jutella niitä näitä ja mä vastaisin vain yksillä sanoilla melko tympeesti takas. Oltiin tultu puiston reunaan josta meidän tiet erkanisi. Pienen hiljaisuuden jälkeen Pekka otti mua kiinni olkapäästä ja laittoi istumaan puistonpenkille.

P: Miks sä oot noin tylyn olonen ku et sä oo aikasemmin ollu?
V: Ooks mä ? äänessäni oli pientä ylimielisyyttä
P: No oot ! Mä oon puhunu tässä vartin yksinäni ja sä oot vaan kohautellu olkapäitäs.
V: Sori ei mun oo ollu tarkotus mulla vaan on vähän ristiriitaiset tunteet sua kohtaan

Pekkä näytti hölmistyneeltä ja järkyttyneeltä samaan aikaan.

P: Ai ooks mä sit tehny tai sanonu jotain väärää?
V: Et oo
P: No mitä sitte? kai sulla nyt joku syy on sun ristiriitaisiin tunteisiin melkeen tuntematonta ihmistä kohtaan!? Onks se siks ku tiiät et mä tykkään miehistäkin ?

Se kysymys sai mut pelon ja häpeän valtaan jollaista en oo aikasemmin tuntenu

V: No on se oikeestaan...
P: Aha ! no en mä sille mitään voi... miks sä sit ees annoit mun tulla samaa matkaa jos kerran inhoot homoja noin paljon?
V: En mä sua inhoo
P: No justhan sä sanoit että sun tympeys johtuu siitä että mä oon homo .
V: Joo siitä se johtuu et oot homo ja koska mun pää menee ihan pyörälle susta !


Pekka katto mua järkyttynein silmin

V: Sori hei en mä tarkottanu mitään pahaa sä oot vaan niin upee kundi ja aina ku mä nään sut nii mä meen ihan sekasin

P: Mutta eiks sulla oo vaimo ?
V: On
P: No tykkääksä sit miehistäkin ?
V: Joo mutta en oo koskaan kertonu sitä kellekkään
P: Aaa no kyllä mä sitten ymmärrän, mä oon myös aina kattonu sua ihaillen
V: Oikeesti ?
P: Kyllä miks sä luulet et mä tänne sun perääs lähin huvikseen vai?

Pekka naurahti tosi suloisesti ja sit mä en enää voinu vastustaa sitä. Laitoin käden sen poskelle ja suutelin elämäni ensimmäistä kertaa miestä.
Pekka vastasi suudelmaan ja kietoi kätensä mun selkään.
Mä olin niin taivaissa !

Päätettiin lähteä sen kämpille joka oli vain muutaman metrin päässä.
Kun päästiin ovesta sisään Pekka kietoutui samntien kiinni muhun ja suuteli mua ahnaasti.Mä halusin sitä enemmän ku oon koskaan halunnu ketään... Riisuin Pekalta pois paidan ja suutelin sen nännejä joka sai sen huokailemaan kiimasta. Pekka riisui myös mut ja suudeltiin kuin teinit..

Pekka otti mua kädestä kiinni ja ohjasi eteenpäin keittiöön. siellä mä kaadoin sen pöydän päälle selälleen ja rupesin nuolemaan Pekan upeeta vartaloa.
Pääsin kokoajan alemmas ja viimein sain Pekan kovan mulkun suuhuni. Imin sitä kuin viimestä päivää ja se tuntui mahtavalta. Pekka valui kiimanestettä jota nielin samaan tahtiin.

Lähdin kävelemään makuuhuoneeseen jonne Pekka seurasi minua.Menin nelinkontin sängylle ja Pekka rupesi nuolemaan persereikääni. Olin unelmoinut tästä jo niin pitkään että meinasin laueta pelkästä Pekan kielen kosketuksesta.

P: Saanko mä panna sua ?
V: Mä luulin ettet sä koskaan kysy !
Pekka naurahti ja kertoi olevansa todella hellä.

Hän asetteli kullin varovasti reijälleni ja työnsi sen pikkuhiljaa sisääni kokonaan... Sattui ihan älyttömästi. Kuitenkin hänen jatkaessaan kipu muuttui vähitellen nautinnoksi jota en ollut koskaan ennen kokenut. Pekka laski spermat sisääni ja minä tulin yhdellä vetäisyllä. Oloni oli mahtava olin saanut elämäni parasta seksiä miehen kanssa. Makasin Pekan sylissä pitkään kun viimein nousin pukeakseni päälle Pekka kysyi P: Kaduttaako ?
V: Ei yhtään

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute