Koodi-puhelin
Poika kaksikko
Simo

Törmäsin hiukan erikoiseen kaksikkoon kesälomalla. Minulla on ehkä hiukan outokin tapa käydä uimassa eräällä uimarannalla Keski-Suomessa. Sinne pitää mennä yleensä myöhään illalla, koska tapoihini kuuluu käydä naku-uinnilla. Olin nytkin menossa rannalle, mutta olin hiukan pettynyt kun huomasin että siellä oli muitakin. Auto oli parkissa. Laitoin uikkarit jalkaan ja kävelin rantaan.

Siellä huomasin että uimassa oli kaksi ikäistäni, noin parikymppistä kaveria, ja ilman uimahousuja. Riisuin omat uikkarini ja kävelin laiturille. Pojat eivät edes säikähtäneet, katselivat vaan uteliaina. ”Ai säkin haluut olla ilman uikkarei”, toinen sanoi. ”Joo” vastasin lyhyesti. Menin uimaan kavereiden seuraksi. Uinnin jälkeen istuimme laiturilla. ”Et lähtis meillä käymään?” toinen pojista kysyi. ”En mä tiedä, kun en edes tunne”. ”Mä olen Jari ja toi on Jarkko”. Mä olen Simo”, sanoin.
”Me asutaan tässä lähellä ja käydään välillä uimassa täällä. Säkin tykkäät kai olla nakuna?” Jari sanoi. ”Joo tykkään,” vastasin. ”Kiva, me ollaan melkein aina kesäisin nakuina.”

Kuivateltiin ja mentiin autoille. Pojat ei edes aikoneet pukea vaan lähtivät ajamaan ja kehottivat seuraamaan. Ajettiin jonkun matkaa ja saavuttiin vanhan maatalon pihaan. Pojat kertoivat asuneensa siinä pari vuotta yhdessä. Parkkeerasimme autot pihaan ja kävelimme talolle. Jätin vaatteet autolleni kun pojatkin olivat alasti. Oli jo melko myöhä ja pojat sanoivat että kyllä mullekin makuupaikka löytyy, ei tartte yöksi mihinkään lähteä. Heillä kun käy harvoin vieraita. suostuin tarjoukseen.

Aamu tuntui jotenkin epätodelliselta kun kutsuivat aamukahville. Hiukan nolotti mennä kun oli aamujäykkääkin. Hiukan yllätyin kun he eivät kiinnittäneet siihen mitään huomiota, mutta ei heilläkään ihan velttoina olleet. ” Ei sun tartte hävetä, vaikka jäykkänä vällä onkin. Se kuuluu asiaan,” Jari sanoi. He kertoivat että kesällä kun ovat lomalla saattavat olla pitkiäkin aikoja nakuina kotipiirissä. Kaikki talon työtkin kuten pienet korjaukset ja puiden pilkkomiset ja ulkotyötkin he tekevät sillä tavalla. Talo oli yksinään pienen metsikön takana niin että naapureista ei ollut haittaa. Kavereiden elämäntyyli alkoi kiinnostaa minua. ”Asutko täälläpäin, vai ootko vaan käymässä?” Jarkko kysyi. ” En olen, vaan lomalla,” vastasin. ”Tykkäätkö sä olla nakuna? Ainakin tuolla rannalla viihdyit” Jari sanoi. ”Kyllä mä aika paljon olen.” ”Meillä käy harvoin vieraita, niin että jos ei sulla mitään erityistä oot niin voit sä olla meilläkin Haluutko?” Mietin hetken ennen kuin vastasin että käy minulle.

Pojat lähtivät siitä ulos, maatalossa on aina jotain pientä laitettavaa. Minäkin lähdin. Edelleen tuntui kyllä hiukan oudolta olla alasti vieraana täällä. Ehkä siihen kuitenkin tottuu. Sitten näin kuinka pojat alkoivat selvästi kiihottua. Jotenkin alkoi tuntua vaivaantuneelta kun katseli kuinka heillä alkoi kullit kovettua ja he alkoivat hyväillä toisiaan. Poikia ei yhtään ujostuttanut se että katselin kuinka he siinä pihalla lopulta ottivat toisiltaan suihin. Myöhemmin päivällä näin vielä panonkin.

”Haittaaks sua jos meil on välil seksii?” Jarkko kysyi suoraan. ”Ei se mua haittaa,” vastasin. ”Hyvä,” Jari sanoi. ” Sekin kuuluu ihan luonnostaan meidän elämään. Ei sitä meidän mielestä tartte harrastaa piilos”. Sitten kysymys, joka yllätti minut. ” Haluutko sä tulla mukaan?” En saanut vastattua muuta kuin nyökkäämällä. Siitä alkoi todellinen kesäloma poikien vieraana.

SIMO

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute