Koodi-puhelin
Yö Levillä
Halukas

Olin kaveriden kanssa iltaa viettämässä Levillä. Illan edetessä olin tutustunut mukavaan pariskuntaan. Jari ja Sanna. Istuskelin heidän kanssaan suuren osan illasta, ja siinä sitten he alkoivat houkuttelemaan, että jäisin sinne heidän kanssa ja voisin ihan hyvin nukkua heidän mökillään. Tuntui että Jari oli innokkaampi houkuttelemaan.. Päätin suostua jäämään, mukava pari, eikä minulla ollut seuraavalle päivälle mitään erityistä jotta olisi pitänyt kotiin ehtiä. Ja jotenkin tuntui mielessä..että ehkä voisi olla hauskaa... Kerroin kavereille että jään.
Päätettiin lähteä mökille ottamaan yömyssyjä.

Mökille päästyämme Jari ja Sanna sanoivat aikovansa olla rennosti ja riisuivat vaatteensa..kaikki. Jari sanoi että minäkin voisin riisua, mikä jottei. Riisuin..heidän katsellessaan..ja en voinut mitään, kaluni oli melkolailla jäykistymässä. Sari tuli auttelemaan..otti samalla käteensä kullini..sanoi haluavansa maistaa sitä. Hän alkoi hiljalleen imemään kaluani..ja hyväili pallejani..välillä sormet kävivät peräaukossani.. Jari katseli hymyillen,komea kulli kovana.

Huomasin ajattelevani, että komea. Sari veti minut sängylle, Jari tuli myös, toiselle puolen Saria. Hyväilimme molemmat Saria..joka ohjasi kullini pilluunsa..jossa meidän molempien kullit kohtasivat. Naimme Saria..joka voihki nautinnosta. Jari irrottautui ja Sari ohjasi naamani pilluunsa..nuolin pillua ja imeskelin samalla Sarin klitaa. Sitten tunsin Jarin kädet takapuoltani hyväilemässä..ei minulla ollut sitä vastaan mitään. Hän puristeli ja hyväili peräaukkoani..tunsin kuinka hän alkoi levittämään rasvaa aukkooni..Mahtavaa..ajattelin. Sitten kyrpä työntyi hiljalleen sisääni..Jari nussi minua. Oi että nautin siitä! Jari nussi minua ja samalla nuolin Saria. Sari sai orgasmin..he käänsivät minut ympäri..Jari nosti jalkani olkapäilleen..alkoi naimaan edestäpäin..Sari otti kyrpäni suuhunsa ja alkoi imemään kiihkeällä tahdilla. Tunsin kuinka Jari laukesi sisääni..samalla sain itsekkin orkun,Sari nieli kaiken..viimeisenkin pisaran.

Makoilimme ja juttelimme jonkin aikaa, Sari viimein nukahti, Jarin ja minun vielä valvoessa. Siirryin hänen viereensä alkaen hyväilemään kyrpäänsä..halusin vielä sitä. Aloimme naimaan..nyt nauttien vain toisistamme..ensin Jari nussi minut..sitten sain minäkin Jarin persettä... Sari oli herännyt..katseli ja sormetti,antaen meidän naida.
Aamupäivästä..Jarin käydessä kioskilla..naimme Sarin kanssa..
Tapasin vuoden päästä Jarin..ja vietimme mukavan yön kahdestaan. Siitä myöhemmin.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute