Koodi-puhelin
Kesän parhaat imut
Heppu 52

Kun hiukan toivorikkaana poikkesin Janakkalan levarin pohjoispäähän, en tiennyt mitä on tulossa.
Lymysin hetken aikaa pöytien välisessä alueella ja tarkkailin tilannetta. Parkissa oli kaksi autoa ja tuonnempana viereisellä penkillä istuskeli mies, joka ei hirveästi herättänyt mielenkiintoa.
Parkkialueen toisella puolella olevasta autosta nousi hoikahko ikäiseni mies, joka hiljalleen käveli metsikön puolelle. Se tiesi vain yhtä asiaa. Kun seurasin hetken miehen kulkua, huomasin, ettei kyseessä ollut pelkkä vedenheittokeikka. Miehen matka jatkui syvemmälle lähelle hirviaitaa jonne itsekin suunnistin. Lähellä aitaa huomasin mikä on pelin henki. Mies seisoskeli puiden siimeksessäå ja runkkaili verkalleen i s o a kulliaan.

Menin lähelle ja kaivoin esiin omani vaatiamattomamman kullini ja aloin puolikovaa kulliani valmistelemaan.

Hetken päästä kullini seisoi tanakasti ja himoni kasvoi.
Vetelin muuutaman kerran omaa kulliani ja siirryin vieraan miehen kullille. Laitoin kämmenelleni liukastusainetta jua aloin vieraan kullin runkkaamisen. Housuni olivat puolitangossa ja innostuin kun vieras mies polvistui ja aloitti vimmantu kullini imemisen. Huh..seisoi niin kovana.
Hetken imettyään mies sanoi: Anna tulla. Suu oli kosktea ja vaativa.
Mies jatkoi imuttelua ja tartuin kulliini aloittaen itse vimmatun runkkaamisen. Mies avasi suunsa, lurputti huuliaan ja minä runkkasin kovaa. Lähti...lähti kova mälli miehen suuhun ja kullini sykki
tyytyväisenä.

Kaikki hyvin! Tyytyväisenä kiittelin tuntematonta miestä ja jatkoin kotimatkaa kevyenä.
Jois tunnistat itsesi: Kiitos vielä.

Heppu Hämeestä

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute