Koodi-puhelin
Herran haltuun, osa 2
Orja

Herran haltuun osa 2

Heräsin aamulla, kun ovi kalahti yhtäkkiä auki. Herrani kaatoi kattilasta puuroa toiseen koirankuppiini ja täytti toisen astian lavuaarin vedellä. "Herätys, lutkanarttu." Herra sanoi miltei lempeästi ja jatkoi: "Tänään saat ohjeet aamutoimistasi, jotka toteutat tästä lähtien itsenäisesti ja käskemättä."

Sain kuulla, että rutiini tulisi olemaan poikkeuksetta joka aamu sama. Ensiksi minun tulisi sijata vuode. Sitten saisin aamiaiseni Herralta kuppiin, jonka jälkeen minun tuli peseytyä ja huolehtia siitä, että jalkani, rintani, kainaloni, käteni ja alapääni olisivat täysin karvattomia. Lopuksi saisin pukeutua niihin vaatteisin, jotka Herra on minulle varannut. Sain vielä ohjeen toimia nopeasti, Herra ei hyväksyisi lorvailua tai hidastelua.

Laskeudun nelinkontin lattialle ja aloin syödä aamiaistani kuin koira. Herra katseli hetken minua vierestä ja poistui pian jonnekin. Sain syötyä, se oli hidasta, mutta onnistui jotenkuten. Kipitin suihkuun ja pesin itseni huolellisesti, myös perseeni. Siloitellessani kehoa karvoistani jouduin kiristelemään hampaitani. Voi helvetti, mihin mä olen itseni laittanut, mietin. Ehkäpä arviointikykyäni sumensi se, että kaluni seisoi taas täydessä erektiossa.

Herrani käveli eleettömästi huoneeseen ja heitti sängylle mustavalkoisen sisäkön asun. "Siinä on lutkanartun tämän päivän palvelusasu." hän sanoi hieman naurahtaen. "No, pukeudu nyt jo, äläkä siinä vain tuijota" Herra sanoi, kun jäin suu auki katsomaan sängyllä olevaa röyhelöistä pikkumekkoa. En sanonut mitään, vaan vedin vaatteen päälleni niin nopeasti kuin pystyin.

"Älä unohda näitä" kuulin ja Herra heitti sängylle vielä korkokengät. Puin ne jalkaani ja näin, miten minua katsottiin maireasti hymyillen. "Tuo pukee lutkanarttua paremmin kuin ajattelinkaan…no niin, kopistelepas niissä kengissäsi ylös ja keittiöön. Saat keittää kahvit ja tuot pannun ja kaksi kuppia etukuistille."

"Kyllä, Herra" vastasin nopeasti ja aloin vaappua ylös kohti keittiötä. Korkokengissä oli vaikea pysyä pystyssä ja voin kuvitella näyttäneenä hyvin koomiselta, kun kuulin Herran räkättävän naurun takaani. Pystyin nousemaan kellarin portaat ylös ja kävelin avonaisesta takaovesta sisään suoraan keittöön. Talo näytti sisältä jotenkin isommalta kuin ulkoa. Keitin kahvit ja asettelin astiat tarjottimelle. Lähdin kuljettamaan tarjotinta kohti etuovea. Näin ikkunasta kauhukseni, että Herrani istui pöydän ääressä jutustelemassa toisen miehen kanssa. Pysähdyin ja ajattelin odottaa, kunnes mies lähtee, mutta Herra huomasi minut ja viittelöi avaamaan oven ja astumaan ulos.

Toinen mies oli hieman vatsakas, kalju ja vanhempi kuin Herra ja hänellä oli päällään tumma puku. Hän nauroi ylimielisesti, kun astuin ulos tarjotin kädessäni. "Jaa, sullahan on taas uusi leikkikalu" tuntematon mies sanoi. Nolona asetin tarjottimen pöydälle ja kaadoin kumpaankin kuppiin kahvia. "Maitoa mulle myös" vieras mies sanoi yhä nauraen. Tein työtä käskettyä ja käännyin poistuakseni, mutta Herra tarttui käteeni. "Lutkanarttu ei mene minnekään, sille on täällä hyvää käyttöä" hän sanoi tiukasti. "Kyllä, Herra" vastasin.

"Meidän vieraamme on tullut pitkän matkan takaa ja voin kuvitella, että hänen jalkojaan särkee, vai mitä" Herra sanoi hymyillen miehelle, joka nyökkäsi hänelle takaisin. "Eli otapa häneltä kengät pois ja hiero hänen jalkojaan."

"Kyllä, Herra" sanoin ja yritin olla kuulostamatta vastahankaiselta. Laskeuduin polvilleni ja irrotettuani kengät ja sukat aloin hieroa hänen jalkojaan. Mies ynähteli hiljaa tyytyväisenä. "Onpas tuo jo tottelevainen" hän sanoi. "Ei siitä muuhun ole kuin palvelemaan ja tyydyttämään tarpeita" Herra sanoi ja siemaisi kahvia. Miehet jatkoivat jutustelua ja aihe kääntyi lopulta johonkin työasiaan, josta he puhuivat ympäripyöreästi. Lopulta he vaikuttivat pääsevän jonkinlaiseen yhteisymmärrykseen. He puhuivat asiakkaiden ohjaamisesta ja provikoista, en oikein tajunnut kunnolla mihin tämä tarkalleen liittyi, kai Herran työhön, josta en tiennyt mitään.

"Nojoo, eiköhän me saada tää juttu aloitettua parin viikon päästä. Mutta nää provikkaprosentit mua vähän vielä mietityttää" tuntematon vanha mies sanoi Herralleni ja jatkoi: "ellei me keksitä sitten jokin tapa, jolla päästään yhteisymmärrykseen". Mies katsoi minua tiiviisti ja näin, miten hänen housunsa pullottivat erektiosta.

"Hyvä on, aina kun liikut täällä päin, niin lutkanarttu saa tyydyttää sut. Mutta tänään vaan suullaan, sen persettä ei ole vielä edes korkattu. Ja se neitsyys kuuluu minulle" Herrani sanoi yhtään miettimättä. Kuuntelin hämilläni monttu auki, miten minusta käytiin kauppaa. Miehen kasvot näyttivät miettiväisiltä ja hän katsoi minua arvioiden. Lopulta hänen kasvonsa kääntyivät omahyväiseen virneeseen. "Kyllä sä tiedät, mistä naruista vetää näissä neuvotteluissa!" hän sanoi lopulta myhäillen.

Jähmettyneenä paikalleni katsoin epäuskoisena Herraan, joka vain hymyili ja nyökkäsi minulle. "Lutkanarttuhan rakastaa sitä, vai mitä?" Herra sanoi. "Lut-mikä?" toinen mies sanoi röhöttäen. "Lutkanarttu rakastaa kalujen imemistä, Herra," vastasin kasvot punastellen. Samalla tunsin, miten kaluni alkoi taas kovettua. Vilkaisin alas ja näin, miten erektioni nousi hameen helman yli ja työnsi sitä ylöspäin.

Mies nousi terassin puutarhatuolista eteeni. Hän alkoi hätäisesti avata housujaan ja sai haparoiden lopulta auki ensin vyön ja sitten napit. Housut tipahtivat hänen jalkoihinsa. Näin miten paksu ja pitkä kalu yritti pyrkiä vapaaksi alushousuista. Mies riisui hitaasti alushousunsa ja hänen kovettuva kyrpänsä ponnahti esiin. "Lutkanarttu polvilleen, kädet selän taakse ja suu auki!" kuului tottuneen oloinen komento miehen suusta. Tottelin äkkiä ja nopeasti olin valmiina tyydyttämään hänet suullani käsketyssä asennossa.

Mies otti tiukan otteen hiuksistani ja hieroi kaluaan kasvoihini. "En malta odottaa, että pääsen nussimaan tämän huoran puhki…mutta suu saa nyt riittää toistaiseksi," mies ähisi ja työnsi kalunsa äkkiä syvälle suuhuni. "Mmhh…hyvä lämmin ja märkä huoran suu…ime sitä kunnolla, lutkanarttu".

Yritin imeä, minkä pystyin, mutta mies ei ilmiselvästi siihen tyytynyt. Hän alkoi työnnellä kaluaan edes takaisin voimakkaaseen tahtiin. "Helvetin typerä lutka" hän ähisi ja otti hiuksistani tiukasti kiinni. Tunsin, miten hän piti päätäni paikoillaani ja alkoi työnnellä lantiotaan eteen ja taakse. Samalla kalu upposi syvälle suuhuni. En saanut henkeä ja yritin vaistomaisesti työntää miestä kauemmas käsilläni, minkä tajusin nopeasti virheeksi. Hän veti hiuksistani päätäni taaksepäin ja katsoi minua jotenkin pettyneenä. Palautin käteni äkkiä takaisin ristiin selkäni taakse. "Tätähän pitää kouluttaa vielä vaikka kuinka", hän sanoi ja läimäytti minua poskelle. Samassa tunsin, miten Herra takanani napsautti käteni kiinni käsiraudoilla. "Yritäpäs nyt sitten vikkuroida, senkin typerä huora!" mies sanoi vielä ennen kuin työnsi paksun peniksensä takaisin suuhuni.

"On tää suu kyllä tehty imemään munaa" mies sanoi, kun hänen kalunsa pumppasi suutani säälimättömään tahtiin. Lopulta hänen työntönsä voimistuivat, hän päästi karjaisun ja laukesi suuhuni. Jäin haukkomaan henkeäni, kun hän veti kalunsa pois. Mies veti sanaa sanomatta housunsa ylös ja lähti poispäin. Hän huudahti vielä Herralle hyvästit, astui autoonsa ja lähti matkoihinsa. Herra oli istuutunut tuoliinsa ja siemaili kahvinloppujaan. "Käännypäs tännepäin, niin avaan noi raudat" hän sanoi rauhallisesti. Kuljin polvillani hänen eteensä ja käännyin. Raudat napsahtivat auki ja Herra otti ne taskuunsa. "Siivoapas täällä ja tiskaa nuo astiat. Kun olet valmis, voit mennä huoneeseesi odottamaan. Tänään on jo aika ottaa lutkanartun perse käyttöön." Herrani sanoi ja nousi ylös, jonka jälkeen katosi sisälle. "Kyllä, Herra" sanoin ja aloin rivakkaan tahtiin koota astioita tarjottimelle, kalu yhä kovana.


Jatkoa seuraa.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute