Koodi-puhelin
Herran tyydytys
laura_cd

Auringon viime säteet lämmittivät mukavasti loppukesän tyynenä iltana, hämärään oli silti vielä aikaa. Odotan autossa metsätien varressa. Espoossa ei ei ole kovin helppo löytää rauhallisia tapaamispaikkoja, mutta tämä tienpätkä Vermon kupeessa oli osoittautunut soveliaaksi tarkoituksiimme.

Olin tavannut herra P:n muutamia kertoja. Alun alkaen otimme yhteyttä netin kautta, ja ensimmäistä kertaa tapasimme ”siviileissä” helsinkiläisessä pubissa, jossa yllättäen viihdyimme yhdessä jutellen pari tuntia. En yleensä ole kovin seurallinen miesten seurassa, mutta hänelle oli helppo puhua, ja hänkin halusi avautua omista haluistaan ja pettymyksistään.

Hän oli pitkälti yli viisikymppinen, raamikas mies, menestyvä ja perheellinen. Seksuaalisesti turhautunut, koska hänen luontainen dominointihalunsa ei voinut purkautua siveän vaimon kanssa. Hän kaipasi seksikumppania, jota voisi käyttää oman halunsa mukaan, erityisesti suu- ja peppuseksiin, joihin oma vaimo ei suostunut. Hän oli myös bi, joka sai hyvät kiksit tv-roolileikeistä.

Tämä sopi minulle mainiosti. Olin itse syvällä kaapissa oleva tyttöilijä, jolla halu saada miehen kosketusta kävi toisinaan ylivoimaiseksi. Olin tapaillut miehiä harvakseltaan, sekä tyttöroolissa että miehenä, joskin miehenäkin olin pehmeä ja miellyttämisenhaluinen bottom. En ollut kuitenkaan koskaan tavannut ketään toistamiseen, vaikka usein pyyntöjä uusintaan tulikin. En ollut vain kokenut ketään niin sopivaksi, että olisin halunnut jatkuvuutta. Ja kun himo oli hetkeksi tyydytetty, kesti aikaa ennen kuin halusin itse taas lisää.

Tapasimme ensimmäistä kertaa kahdestaan hiljaisessa parkkihallissa. Nousin hänen autoonsa ja hetken hiljaisen jutustelun jälkeen riisuin paitani ja housuni, paljasten alla olevat korsetin, läpikuultavan minihameen ja mustat stayup-sukat.

– Upeat asut… hän huokaisi ja kosketti minua, ensimmäisen kerran. Hänen kätensä lämpö tuntui hyvältä sen liikkuessa pitkin vartaloani, korsetin muotoa seuraten, lantiota painaen aina ohuiden sukkien verhoamille reisilleni asti. Nojauduin taaksepäin ja suljin silmäni, huokaisin nautinnosta antautuessani hänen kosketukselleen. Hänen kosketuksensa muuttui omistavammaksi, kädet puristelivat minua ja sormien hivuttautuessa korsetin reunan alle puristamaan nänniäni tiukasti voihkaisin tunteiden vyöryssä.

Hän tarttui käteeni ja ohjasi sen housujensa etumukselle, joka pullotti jo lupaavasti. Hieroin tuota kasvavaa pullistumaa ja nyiskelin vetoketjun auki. Käteni osui lämpimään ylös pyrkivään kaluun, ja tartun siihen varovaisella otteella, hyväillen.

Hän huokaisi korvaani, ja kertoi sitten miten halusi minun kumartuvan ottamaan kullin suuhuni ja imemään hänet huipulle, nielemään sperman. Tottelin.

----

Olimme sen jälkeen tavanneet useampia kertoja, aina autossa, ja aina tilanne päättyi siihen kun hän laukesi lämpimään suuhuni. Nielin aina sperman kuin kiltti tyttö, ja olin alkanut kiittää häntä hänen lastistaan. Hän puolestaan muuttui määrätietoisemmaksi, eikä epäröinyt tarttua kiinni pitkistä hiuksistani ja ohjata suutani halunsa mukaan. Vaikka kakomisrefleksini oli melko voimakas, ja olin aina saanut miehet laukeamaan hyvin suussani ilman kurkkukosketusta, hän alkoi orgasmin hetkellä pakottamaan hiuksista kiinni pidellen päätäni alemmas, niin että hän laukesi kurkkuuni nielemis- ja kakomisrefleksini hyväillessä terskan päätä. Murahtelusta ja matalasta purkautuvasta huudahduksesta päätellen hän piti kosketuksesta kovasti.

Ja jälleen istuin autossa häntä odottaen.

Odotus ei ollut kovin pitkä, sillä pian hänen tila-autonsa ajoi paikalle ja pysähtyi omani viereen. Riisuin loputkin päällivaatteistani ja siirryin hänen autoonsa. Tervehdin herraani nöyrästi ja hetken hivelyn jälkeen kumarruin avaamaan hänen housunsa. Hänen kullinsa täytti suuni ja keskityin pitämään häntä hyvänä.

Tällä kertaa en saanut suullani palvoa kovana seisovaa kankea pitkään, kun hän pysäytti pääni liikkeen tiukalla otteellaan ja sanoi: – Ulos. Tehdään se siellä.

Seurasin häntä auton eteen, ihmetellen mitä hänellä oli mielessään. Hän tarttui minuun jälleen ja pyöräytti minut vasten autoa ja painoi ylävartaloni nojaamaan konepeltiin. Hänen jalkansa potkivat määräävästi sääreni leveämmälle haara-asentoon. Hänen kätensä liikkui lantiollani, reisilläni, ja hyväilivät pehmeää ihoa sukkien reunan kohdalla. Hameeni nousi ylös selkäni päälle hänen paljastaessaan pyllyni. Toinen käsi painoi selkääni lujasti alaspäin konepeltiä vasten, niin etten pystynyt liikkumaan vaikka olisin halunnutkin. Hänen toinen kätensä tutki pyllyvakoani, löysi anukseni ja paineli ja hyväili sitä. Tunsin hänen ottavan liukuvoidetta purkista ja laittavan sitä peppuuni, työnnellen sitä sisääni rauhallisin ottein.

Uikutin kiimasta ja pelosta, ajatukseni myllersivät, kiersivät levotonta kehää. Nyt hän haluaisi nussia minua. En ollut ollut yhdynnässä pitkään pitkään aikaan, ja muistin miten hankalaa se oli. Oli niin tiukka, että miesten piti survoutua väkisin sisääni, eikä se koskaan tuntunut helpolta eikä nautinnolliselta. Ehkä. Aina olin kuitenkin ollut tyytyväinen, että olin saanut olla pantavana, ja se nautinto ja kiima, minkä sain panoleluna olosta, oli vertaansa vailla. Olin aina lauennut voimallisesti sen jälkeen itseäni hyväillen.

– Herra, olen kovin tiukka ja yhdyntä voi olla hankalaa…. mumisin epätoivoisesti hänen jatkaessaan sormityötään.

– Pikkunarttu, sillä ei ole merkitystä, hän murisi. – Peppusi antaa minulle nautinnon ja sitä et voi estää. On aika, että saat tyydyttää minut niin kuin tyttö miehen tyydyttää. Tänään laukean sisääsi syvälle, perille asti.

Huudahdin, kun hän asetti terskansa pyllyvakooni ja alkoi painamaan sinä anukseeni sisään. Aluksi aukko oli tiukkana eikä laskenut häntä sisään, mutta hän ohjasi kädellään kullia ja painoi voimakkaasti. Parahdin, kun kullin pää tunkeutui ahtaaseen kanavaan. Hän pysähtyi hetkeksi ja alkoi sitten liikutella itseään lyhyin liikkein, tunkeutuen työntö työnnöltä syvemmälle minuun, voihkaisujeni säestäessä hänen tasaista rytmiään.

– Aaaaahhh…! huusin kun hän viimein tunkeutui sulkijalihaksen ohi suoleeni. Kyynelet valuivat pitkin poskiani. Hän pysäytti liikkeensä, kulli suureksi osaksi sisälläni.

– Sattuuko sinuun, narttu?

– Sattuu, herra! vaikersin suu auton peltiä vasten.

– Se on oikein, nussiminen sattuu. Sille ei voi mitään. Se on vain jotain, joka on tytön kestettävä. Miehen on saatava nautintonsa ja tytön on se annettava. Totut kyllä siihen, että kulli satuttaa sinua. Jälkeenpäin se kuitenkin tuntuu niin hyvältä, kun tiedät miten hyvin palvelit haluani.

– Kyllä, herra, parahtelin hänen alkaessaan jälleen liikkumaan minussa.

– Pane minua, nussi peppuni, läähätin hänen voimakkaiden käsien ottaessa lantioni lujaan otteeseen ja hänen alkaessaan panna minua voimalla. Hänen huohotuksessa kuului omien voihkaisujeni ja vaikerruksieni lomasta, kulli liikkui nyt minussa voimallisesti, hänen lantionsa läpsähteli rytmikkäästi takamustani vasten. Vajosin transsinomaiseen tilaan, jossa tunsin vain vaimenevaa kipua, pyörryttävän voimakasta kiiman tunnetta, tavatonta miellyttämisen halua, halua tuottaa hänelle tämä nautinto, nautinto, jonka hän otti minusta välittämättä epämukavuudestani.

Hytkyin hänen allaan hänen työntöjensä tahdissa, jota säesti rytmikäs voihkeeni. Rytmi kiihtyi kiihtymistään, hänen huohotuksensa ja urahtelunsa täytti korvani. Sitten hän alkoi huutaa, matalaa loppukirihuutoa hänen pannessa otteessaan olevaa reikää kaikki muu unohtuneena, reikää, joka olin minä, hänen panolelunsa ja huusin yhtä kovaa, korkeammalta hänen puskiessaan viimeistä kertaa syvälle minuun, painaen minut koko painollaan autoa vasten hänen kivestensä viimein lennättäessä siemenet minuun, syvälle.

----

Jos kertomukseni herätti sinussa tuntemuksia, niin lähetä toki viestiä… tiedä vaikka tapaisimme jollain metsätiellä ;)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute