Koodi-puhelin
Dildoa ja muuta
Bikiimaa

Olin nainut muutaman kerran kahden kaverini kanssa kimpassa. Tai siis he olivat naineet minua molemmat. Ekalla kerralla homma kesti ajallisesti vain ehkä tunnin tai vähän yli vaikka molemmat olivatkin lauenneet muistaakseni kahdesti pyllyyni ja kerran suuhun. Toisella kerralla (n viikko edellisestä) olimme naineet uudelleen ja nyt edellis kerrasta ”oppineina” ja nyt jo ”kokeneina” homma oli kestänyt paljon pidempään ja ollut kieltämättä jonkin verran nautinnollisempaa vaikka ei ekassakaan kerrassa mitään vikaa ollut ollutkaan.
Siitä toisesta kerrasta oli kulunut jo muutama viikko emmekä olleet tehneet mitään seksin suhteen. Tilaisuutta ei ollut vain tullut vaikka puolin ja toisin lähetetyistä tekstaresta päätellen kaikki olivat kiimaisia kuin pienet kanit.
Yhtenä iltapäivänä Sakke laittoi viestiä minulle että onko minulla mitään illalla jos hän tulisi käymään. En heti tullut ajatelleeksi sen kummemmin asiaa vaan vastasin että tule vain koska minulla ei ollut sinä iltana mitään. Vasta hetki vastaamisen jälkeen tuli mieleen että näinköhän hänellä on ”tuhmat” mielessä. Sen jälkeen ainakin minulla oli.
Tiesin Saken olevan sellainen joka tykkää enemmän pitkästä ja ”hellemmästä” seksistä kuin kuivana kakkoseen ja mällit sisään tyyppisestä seksistä. Olimme laittaneet hänen kanssaan viestiä että olisi kiimaista joskus leikkiä myös sauvaleikkejä. Itse en kuitenkaan omistanut sauvaa.

Illalla Sakke sitten saapui. Juttelimme hetken päivien ja viikkojen tapahtumia kun hän sanoi että hänellä on minulle lahja. Kaivoi sen repustaan ja huomasin sen olevan dildo. Eikä mikä tahansa sauva vaan todella iso sellainen. Paketissa luki että se oli kokoa 21/6. Tiesin Makella (toinen kaverini joka minua oli nainut Saken kanssa) olevan 21/5 kokoinen kalu ja vastaavasti Sakella oli lyhyempi mutta juurikin tuo 6cm paksu kulli. Avasin kiimaisena paketin ja otin sen käteeni. Hyvä kun sain sormeni sen ympärille. Sanoinkin tästä Sakelle joka sanoi että se olisi ikäänkuin meidän molempien (siis hänen ja Maken) kullien ehdistelmä. Olin ”valmistautunut” Saken tuloon eikä minulla t-paidan lisäksi ollut muuta päällä kuin löydähköt boxerit. Sauvaa käsitellessäni ja Saken kanssa jutellessani minulla oli alkanut seisomaan jota en tietenkään peitellyt. Sanoin Sakelle että pitäisi varmaan tehdä vertailevaa tutkimusta onko tämä yhtä paksu kuin hänellä. Samalla Sakke alkoi riisumaan housujaan ja minä laskeuduin polvilleni hänen eteensä. Runkkasin hänen kaluaan ja toisessa kädessä pidin dildoa. Laitoin ne vierekkäin ja totesin että kyllä ne ainakin yhtä paksuja ovat. Sakke sanoi että pitäisikö hänen olla vähän kateellinen kun sauva on jonkin verran pidempi kuin hänellä. Sanoin että voi olla mutta sauva ei saa tällaista käsittelyä ja samalla imaisin hänen kyrpänsä suuhuni. Sain taas avata suuni aivan äärimmilleen että sain hänen terskansa mahtumaan huulieni väliin. Imin häntä hetken aikaa jonka jälkeen hän sanoi että ei ole montaa kertaa runkannut tässä muutaman viikon aikana joten voi olla aika herkässä. Lopetin imemisen ja kysyin että onko siitä haittaa jos häneltä tulee suuhuni. Ei olisi ensimmäinen kerta. Hän vaan totesi että saattaa tulla sit melko paljon johon totesin että eihän se ole hänen murheensa ja samalla imaisin hänen kyrpänsä uudelleen suuhuni. En montaa kertaa ehtinyt sitä suuhuni imeä kun hän sanoi että nyt tulee. Ei ollut Sakke väärässä sillä häneltä tuli todella paljon spermaa. Tuntui että hän sykkii ja sykkii suussani eikä se meinaa loppua millään. Nielin spermaa minkä kerkesin mutta osa valui silti huuliltani ulos. Kun kalu viimein lakkasi sykkimästä suussani hän veti sen ulos ja istui sohvalle. Hän sanoi että oli hänen top 5 parhaista orgasmeistaan ikinä. Sanoin että hienoa että olin pystynyt sen hänelle järjestämään samalla hypistellen edelleen dildoa kädessäni.
Kävin hakemassa liukkarin makkaristani ja levitin sitä sauvalle. Tuntui mielettömän kiihottavalla hieroa liukasta dildoa Saken katsellessa vieressä. Menin lattialle nelinkontin peppu Sakkeenpäin ja levitin jalkojani. Otin sauvan ja hieroin sitä pakaroideni väliin jolloin tunsin kuinka liukkari leviää niiden väliin ja sauva liikkuu niiden välissä kiihottavan tuntuisesti. Kuulin sohvan narahtavan ja Sakke tuli taakseni ottaen sauvan kädestäni. Hän hieroi sitä pakaroideni välissä ja sauvan teskalla kosketteli reikääni ja hyvin varovasti työnsi sitä sisääni mutta ei kovin paljon. Hän veti sen ulos ja jatkoi hieromista ja hyväilemistä. Taas sama homma. Hän työnsi sauvan kärkeä vähän sisääni ja venytti reikääni todella paljon. Ei sattunut yhtään ja taas hän veti sauvan ulos. Sanoin hänelle että ei saa kiusata. Sakke totesi että haluatko tämän kokonaan sisääsi vai. Kiimoissani sanoin että haluan sen kummemmin ajattelematta sauvan kokoa. Varovasti hän alkoi työntämään sitä sisääni syvemmälle. Reikäni avautui enemmän ja enemmän kun tunsin sen työntyvän syvemmälle. Vaikka Make oli yhtä pitkällä kalulla nainut minua niin syvälle kuin oli päässyt tuntui että tämä sauva menee vieläkin syvemmälle. Olihan siitä jo muutama viikko kun Make oli niin tehnyt ja tämä sauva oli paksumpi. Vihdoin Sakke sanoi että nyt on pohjassa ja on mielettömän irstaan näköistä. Ei olisi kuulemma uskonut että se mahtuu kokonaan sisääni. Hän alkoi vetämään sitä ulospäin pian työntäen sitä kuitenkin taas sisääni. Hetken hän nai minua näin kunnes nousi itse ylemmäs.

Hänen taas seisova kalunsa osui myös pakaroihini ja pian niiden väliin. Hän hieroi terskaansa peppuani vasten samalla naiden minua hitaasti sauvalla. Hitaasti hän alkoi vetämään sauvaa ulos ja kun se oli kokonaan ulkona tunsin kuuman terskan osuvan reikääni vasten. Samalla tunsin kuinka se alkoi työntymään sisääni hitaasti. Sauva oli tehnyt tehtävänsä ja avannut minua niin että Sakke pääsi työntymään samantien ihan pohjaan asti eikä tuntunut edes pahalta eikä tukalalta kun hänellä ei ollut niin pitkä mitä sauva oli. Sakke alkoi naimaan minua hitaasti lantiostani kiinni pitäen. Jonkin aikaa näin naituaan hän vetäytyi ulos ja alkoi työntämään dildoa sisääni. Hän työnsi sitä vain vähän sisääni ja nai hetken varovasti. Sakke veti sauvan ulos ja tuli samantien itse takaisin pyllyyni. Taas hetken päästä hän vetäytyi ulos. Tällä kertaa hän hieroi terskaansa reikääni vasten. Tunsin kuinka hän runkkasi takanani samalla hieroen terskaansa pakaroitani vasten. Hetken päästä Sakke sanoi että kohta tulee ja työnsi terskansa reikääni ja samalla hänen kalunsa alkoi sykkimään. Häneltä tuntui tulevan taas melko paljon spermaa.

Jos jotain kiinnostaa niin laittakaa palautetta ja kerron lisää :)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute