Koodi-puhelin
FantasiaTv tytyn hotelli huoneessa
Utelias

Olen Tanskassa, Köpis ei todellakaan tarjoa tänään parastaan.
Huokaan ja katson ikkunasta ulos. Messumatakani on sujunut, kuten aina ennenkin. Bella centerin kauniita neitoja katsellen. viimeinen ilta, työt tehty. Mutta ulkona sataa... ei viitsisi edes lähteä syömään. Tyydynkö hotellin ravintolaan. En varmasti.. sisäinen lämpö täyttää mieleni. Näytän peilissä vieläkin hyvältä. Vaikka jo täytinkin neljäkymmentä. arvokas puku istuu todella hyvin päälleni, mittatilaus kengät ovat uutuuttaan hohtavat käännän vielä kalvosimet ja katson Sweitsiläistä kelloani.. täydellistä. otan hotellihuoneeni avainkortin ja sujautan sen lompakkooni. Tarkistan vielä, että maksukortteja on riittävästi. Hymähdän.... näillä pärjää... Lähden kohti hissiä. painan napin ja jään odottamaan hissiä saapuvaksi. merkkiääni ilmoittaa hissin olevan kohdalla. Astun sisään ja samassa törmään aivan uskomattoman kauniiseen neitoon, joka suorastaan ryntää hissistä ulos. Hänen käsilukkunsa sisältö leviää lattialle. Mutta se oli minulle vain sivuseikka. Sadasosaa aikaisemmin aistini olivat taltioineet kalliin hajuveden tuoksun, terhakoiden pystyjen rintojen muodon tuossa avonaisessa kotelomekossa, joka antoi vain ja ainostaan pienen liikkumavaran liikkeillesi. Säpsähdän tietysti, ja laskeudun auttamaan tavaroiden keräilyssä. savukkeiden lisäksi huomaan lattialla vaaleanpunaiset Stringit, jotka ovat lattialla. Ojennan ne sinulle. Punastut vastaat Englanniksi kiitokset ja pahoittelut, kun alat nousta ylös. Olen aivan sanaton kauneutesi edessä. Hymyilet kun aavistat mitä mielessäni käy, kun katseeni tekee mieleeni muisti jälkeä tuosta vartalosta.
Lähdet kuitenkin jatkamaan matkaasi ja jään perääsi katsomaan. Lantiosi muoto ja etenkin sen keinuva liike saa varteeni uutta virtaa, henkisesti jo riisun sinua..Katsahdat minua kohden vielä ja laitat sormesi huulillesi sekä puhallat niillä lentosuukon.
Puna nousee poskilleni.
Astun hissiin ja hymyilen yksin peilille. Kemiat toimivat se on varma ! Isken vielä silmääni ennen kuin astun hisistä ulos.
Tunti myöhemmin olen syönyt tivolissa ja nauttinut muutaman oluen, loppukesän sateinen ilta on väistynyt pilvien rakoillessa aurinko luo viimeisiä välkähdyksiä. Mieleeni tulee uudestaan nuo valkoiset hampaat maalattujen täyteläisten huulien takaa.. Otan hotellille taksin ja maksettuani sen siirryn hotellin aulabaariin. Tilaan itselleni whiskin ja lasin vettä.
Istuskelen mietteissäni kun yllättäen hentoinen käsi koskettaa varovaisesti olkapäätäni, ja vieno ääni kysyy voisinko istua viereeni. Käännyn ja saan hädin tuskin sanottua kyllä. Olet siinä jalassasi on upeat korkokengät ja mustat sukkahoususi suojaatvat upeita sääriäsi. Katsot silmiini hymyilet ja tulet viereeni istumaan. Humallun tuoksustasi.Saan kuitenkin nopeasti kiinni hetkestä ja kohteliaasti tarjoudun maksamaan sinulle kierroksen. Tilaan pullon shamppanjaa ja siirymme pöytään ravintolan reunalle, jonne seuraan sinua.Lantiosi liike pitää minut otteensaan. sanot ystävättäresi olevan kanssa paikalla. Mutta hän kuulemma on löytänyt seuraa, jonka kanssa poistunut jonnekkin. Aika kuluu kuin siivillä. Kerrot olevasi hieroja ammatiltasi, katson käsiäsi miettien miltä ne tuntuisivat selässäni ja muuallakin.
Taidat huomata asian ja kysyt suoraan haluasinko tulla heidän huoneeseen kokeilemaan mille tuntuisi koko vartalo hieronta. Todellakin! Saan vastattua. shampanja selvästi on taas kerran tehnyt tehtävänsä.. hymähdän mielessäni..
Astun perässäsi huoneeseenne. Suuressa huoneessa on parisänky keskellä isoa lasia, josta kaupungin valot antavat himmeän valon.. Olet takanani ja tulet vartalooni kiinni. Sanot hakevasi hierontaöljyä ja pyyhkeitä sängyn päälle. Levität isot hotellin pyyhkeet sängylle ja suuren pullon hieronta öljyä siihen viereen. käännyt ympäri ja tulet kaulaani kiinni suutelet varovaisesti huuliani ja alat varmoin ottein samalla riisumaan takkiani. Solmioni sekä paitani ovat myös tuolin selkänojalla alta aikayksikön. En voi mitään mutta housuja ottaessasi on penikseni turvonnut kohtuullisesti. Silmissäsi on lasittunut katse ja se viipyy kohoumassa alushousujeni etuosassa pitkään. kielesi käy huulien luona.
Käsket minut mahalleni sängylle. kuulen kuinka avaat kotelomekon ja katson huoneen seinustalla kun uskomaton vartalosi paljastuu esiin. tulet viereeni ja katson sääriäsi rintojasi .... lisää????

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute