Koodi-puhelin
Avuton
Masa

Olimme jutelleet Ramin kanssa baarissa seksistä ja ns. pervoilusta. Rami halusi näyttää minulle netistä jotain, joten menimme hänen kämpälleen.

Olin kyllä maininnut, että en ole homo, mutta että kiihkeässä mielentilassa minulla on kaikenlaisia fantasioita, josta en edes puhu. Rami oli sitä mieltä, että kaikki ihmiset haluavat kiihkeitä pervoja seksisessioita, mutta vai harvat uskaltavat toteuttaa niitä. Hänen mielstään ihmisiä piti "auttaa sivuuttamaan estonsa", jotta he saisivat mitä haluavat ja tarvitsevat. En enää ajatellut tätä, kun menimme kämpille.

Kun päästiin sisään Rami näytti uusinta hankintaansa "Kinky kit". Hän avasi pakkakuksen. Hän suostutteli minut laittamaan ranne ja nilkkalenkit (ilman hihnoja). Ensin vastustelin, mutta kun hän kiusasi, että pelkään kiihottuvani niin paljon, että teen jotain harkitsematonta, annoin hänen kiinnittä ne. Kieltämättä pelkistä ranne- ja nilkkalenkeistä tuli kiihottavalla tavalla pervo olo. Mitään kysymättä hän niksautti hihnat rannelenkkeihin.

Tule, hän sanoi, ja veti minua hihnoista kohti parisängyn päätyä. Jarruttelin, mutta Rami veti kovemmin ja kiinnitti toisen hihnan sängyn toiseen tolppaan. "Hei, en mä nyt rupee mihinkään..." yritin. " Mä vaan näytän sulle yhen jutun. Älä panikoi. Sovitaan, että jos huudat 'tomaatti', niin päästän sut heti irti," lupasi Rami. "Mutta älä nyt mamoile, en tee mitää mitä et halua."

Rami laittoi toisen hihnan kiinni toiseen sängyn tolppaan. Siten hän otti esiin jättidildon, ranteen paksuisen. "Tämä tungetaan nyt sun perseeseen, kun et muuta voi!" sanoi Rami. Katsoin epäsukoisena Ramia ja dildoa. Voi hyvät pyssyt, mihin olen antautumut, ajattelin. "Vitsi, vitsi, älä nyt hulluja kuvittele, enhän minä sinulle mitään pahaa tee," nauroi Rami. Hän pani dildon pois ja tuli taakseni. Hän painautui aivan kiinni ja kosketteli etumustani. Yritin kieltää ja vastustella - mutta kieltämättä se tuntui myös kiihottavalta. Rami ei lopettanut. Sitten kädet nousivat rintojen korkeudelle. Hän etsi nännit ja alkoi puristella niitä. yritin kiemurrella. Olin kuitenkin niin tiukassa syleilyssä, että ei siitä mitään apua ollut. Lopulta hän puristi nänninnipukoista niin lujaa, että aloin valittaa. Hän ei lopettanut ihan heti, mutta sitten hän alkoi helliä niitä. Hetken kuluttua kädet valuivat alas haaroihin ja hyväilivät jalkoväliä. Äskeisen jälkeen tämä tuntui jo niin hyvältä, että en vastustellut. Tuntui niiiin hyvältä, mutta enhän minä homo ole! Huohotin ja kielsin sanoilla, mutta ruumiinkieleni puhui toista. Ja Rami kuunteli jälkimmäistä! Hän sanoi, että housut puristavat niin pahasti, että hän tekee vähän tilaa.

Hän avasi housut ja pudotti ne lattialle. Saman tien lähtivät alushousut. Yritin kieltää, mutta mitä apua siitä nyt olisi ollut! Pelkäsin, että Rami rupeaa naimaan. Siksi tuntui helpottavalta, kun hän ilmoitti haluavansa antaa kevyttä piiskaa. Hän halusi todistaa, että pieni kipu on kiihottavaa, kun on kiihottuneessa mielentilassa. Okei, sanoin, mutta sitten lopetetaan, yritin inttää.

Rami siirsi rannehihnat niin, että jouduin taipumaan sängyn päädyn yli niin, että ylävartaloini oli vähän alaspäin, otsa sängyllä ja kädet sivuille levällään. Nyt hihnoista otettiin löysät pois. Samalla hän laittoi hihnat jalkalenkkeihin ja sitoi jalat levälleen. Nyt olin tiukassa paketissa, enkä voinut lainkaan liikkua. Tunsin itseni aivan avuttomaksi. Olin täysin Ramin armoilla. Se oli yhtä aikaa pelottava ja kiihottavaa. Mitä vain voi tapahtua, enkä mahda mitään! Toisaalta uskalsin ja halusin uskaltaa luottaa siihen, että en ole minkään sairaan psykopaatin käsissä ja että Rami ei ainakaan tarkoituksellisesti vahingoittaisi minua.

"Ensin lääkärintarkastus", ilmoitti Rami. Kumikäsine käteen, liukastetta ja sormi suoleen. "Rentouta vähän, niin ei satu," määräsi 'lääkäri'. Yritin edelleen kieltää. Toimenpide ilmoitettiin välttämättömäksi ja pian sormi solahti sisään. Eturauhanen tutkittiin huolella. Se oli valtavan kiihoittavaa. Nyt en voinut muuta kuin antautua nautinnollisen kiihotuksen valtaan. Vastarinta murtui. Tunsin, kuinka omaa 'liukkaria' valui kullista. Olin aivan orgasmin partaalla, mutta en ihan pysynyt laukeamaan pelkästään anaalin kiihottamisesta.

"Prostata on kunnossa. Nyt tutkitaan anuksen kunto," ilmoitti Rami. Hän työnsi kaksi sormea pyllyyn. Se tuntui jo vähän tukalalta. Hetken pääsätä pystyin rentouttamaan, eikä se enää tuntunut niin pahalta. oli kolmannen sormen vuoro. Olo alkoi olla tukala ja tuntui siltä, että Rami oli liian vaativa. Aloin vaikeroida, mutta Rami ei antanut heti periksi. Lopulta hän sanoi, ettei tästä mitään tule. Peffa on pantava venytyukseen.

Rami otti, minun mielestäni liian ison dildon, voiteli sen ja alkoi asetella sitä paikalleen. Aikansa jumpattua Rami sai sen sisään. Sitten hän tarttui kulliin ja kyseli mitä sille kuuluu. Hän otti sen tiukaan otteseen ja parin vedon jälkeen laukesin kuin tulivuori.

"Tämä ei käy laatuun. Sinähän sotket kaikki paikat! Tästä et selviä ilman rangaistusta. Ja saat itse siivota jälkesi", oli tuomio. Rami irroitti hihnat rannekkeista ja nilkoista. Sain itse ottaa tapin pois. Hän otti kapean rottinkikepin ja komensi siivoamaan jäljet. Kysyin paperia. "Sinä nuolet kaiken", oli vastaus. Rottingin sivallus takareisiin teki selväksi, että nyt on toteltava. Nuolin sängyn päädyn ja lattian. "Ylös", oli seuraava komento. Rami käski ottaa sängun päädyssä olevista nupeista kiinni. Joudouin taivuttamaan yläruumista, että ylsin niihin, "Selkä suoraksi ja vaakatasoon ja peffa pitkälle!", oli komento. Sain kuulla , että siivoaminen ei riitä, vaan lisäksi tulee rangaistus, kymmenen raipan iskua.

Aiih! huudahdin, ja otteeni kirposi toisesta tolpasta.
Kolme sivallusta lisää, koska irroit otteen, oli tuomio.
Piiskan iskut olivat kirveleviä, mutta kestin ne jotenkin.

Sitten kuulin, että koskan haluan ruikkia ympäriinsä, niin hoidellaan se asia. Käteni kiinnitettiin Ramin leuanvetotankoon. Sitten hän muitta mutkitta runkkasi minut uuteen laukeamiseen. Rami moitti minua siemenlingoksi ja sanoi, että ei tämä ohi ole. Hän laittoi minulle suukapulan ja silmälaput. Sitten hän alkoi taas runkata minua. En kuitenkaan enää pysynyt laukeamaan, kun olin tullut jo kaksi kertaa.

Eikö enää huvita, kysyi Rami. Sitten hän äänestä päätellen laittoi kumikäsineet molempiin käsii, liukastutti ne ja työnsi toisen käden sormen peräpäähän ja toisella runkkasi rajusti. Hän ilmoitti, että hän ei lopeta, ennen kuin siemen lentää. Olin jo niin tyydytetty, että en kaivannut enempää, mutta minkäs mahdoin. Toisaalta käsittely oli niin tehokasta, että olisin toki halunnut laueta. Mutta kun ei vaan onnistunut! Lopulta Rami pani taitonsa peliin ja lauksein vielä kerran, tuskan- ja nautinnonsekaisesti. Olin aivan uupunut. Olsin halunnut levätä. Mutta Rami ilmotti, että yksi varvi uupuu.

Protestoin ja ilmotin, että ei voi mitenkään onnistua. Rami sanoi, että hän ei lopeta ennekuin onnistuu ja että ihan varmasti jossain vaihessa päästään maaliin. Kun vastustelin ja valitin Rami tarjosi toista vaihtoehtoa. Voitisiin pitää pieni tauko ja sitten leikittäisiin hänen lempileikkiään.

Tässä vaihessa tartuin toiseen vaihtohtoon, koska olin jo niin uupunut. Minut laskettiin irti. Silmälaput ja suukapula postettin.

Piene tauon jälkeen Rami kysyi, että oliko paha juttu. En vastannut. Hän totesi, että en varmaankaan olisi suostunut äskeiseen käsittelyyn, jos hän olisi sitä ehdottanut. Myönsin. Sitten hän totesi, että taisin tykätä, kun en missään vaihessa sanonut 'tomaatti', vaikka se oli vain minusta kiinni. Olsin voinut lopettaa sen milloin vain, mutta en halunnut. Mumisin vastaan, mutta Rami käski lopettaa ja myöntää, että minunkin sisälläni asuu pieni pervo, jokapitää vapauttaa.


Tarina jatkuu myöhemmin...
Kirjoittajalle saa lähettää sähköpostia siitä, mitä Sinä teksit, jos olisit Rami.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute