Koodi-puhelin
Frendin kanssa Kreikassa(osa 1)
bikundi78

Tässäpä teille tarinaa tältä kesältä:)

Loma läheni loppuaan ja frendin kanssa puhelimessa juteltiin josko otettais äkkilähtö lämpimään ennen duunien alkua. Ollaan molemmat "heteroita", minulla tosin useampia kundikokemuksia mistä frendini ei tiennyt ennen reissua. Ostettiin viikon reissu Kreikkaan ja saavuttiin sinne iltamyöhällä. Ekana iltana käytiin vaan syömässä ja painuttiin nukkumaan. Makkarissa oli parisänky mutta ei annettu sen haitata. Kuuma oli joten alasti nukuttiin. Olin ennenkin katsellut frendiäni (Krisu) että ois ihan jees touhuta sen kanssa ja välillä tuntui saunoessa että hänkin vilkuili mun jalkoväliä tavallista pidempään.

No,pari päivää meni aurinkoa ottaessa ja tyttöjä katsellessa. Kolmantena iltana sitten juotiin pikkasen enemmän mutta ei mitään kaatokännejä. Tultiin hotellille aamuyöstä ja vedettiin tapamme mukaan itsemme alasti samantien kun kuumaan huoneeseen tultiin. Siinä sitten naureskeltiin että jo on paska tuuri kun ei saada mimmejä pokattua kun alkaa jo olemaan melkoinen panetus. Annoin kyrpäni olla puolikovana siinä kun sohvalla istuttiin. Krisu katseli vaivihkaa kyrpääni ja huomasin että hänelläkin kovettui hiukan. "Pitäsköhän runkkailla" heitin naureskellen Krisulle ja runkkailin muka leikilläni kyrpääni kovemmaks. Krisu ei sanonut mitään vaan katseli vaan runkkailuani ja hänen kyrpänsä alkoi nykimään kovemmaksi. En lopettanut runkkailua vaan annoin kyrvän kovettua pikkuhiljaa ja vetelin esinahkaa hitaasti litisten eestaas. Molempien kyrvät selkeesti tuoksui hielle ja kiimalle ja sekös alkoi enemmän vielä panettamaan.

Krisu ei edelleenkään puhunut mitään vaan katseli mun runkkailua ja vei käden omalle kyrvälleen ja alkoi myös runkkaamaan hitaasti. Sillä oli vähän vasuriin käyrä about 15cm suht ohut kyrpä. Oma kyrpäni on paksu ylös vähän käyrä ja 18cm. Siinä hiljaa sitten runkkailtiin itseämme ja katseltiin toisiamme. "Tota..oisko paha jos maistaisin sua" uskalsin kysyä. "Noo..ei kait se täs tilantees oo paha" Krisu naurahti vähä hermostuneesti ja kävi puolimakaavaan asentoon sohvalla kyrpä tanassa jalat vähän harallaan.Krisulla oli jonkunverran tummaa karvaa kyrvän ympärillä ja pyllyreiällä. Kumarruin sen jalkoväliin ja otin kyrvästä kii ja vedin esinahan alas. Terska valui kiimalimaa ja se tuoksui tosi vahvasti kiimalle ja hielle. Myös pyllyn tuoksu oli hikinen mutta se ei haitannut siinä kiimassa. Lipasin terskaa ja runkkailin hitaasti esaria. Krisu sulki silmät ja huokas syvään. Imasin terskan suuhun ja aloin nuolla ja lutkuttaa sitä samalla runkaten sykkivää vartta hitaasti. Krisu kiemurteli ja voihki ja otti hellästi mun päästä kiinni. Imasin kyrvän syvemmälle ja aloin imuttaa sitä kunnolla. Välillä lurpsautin kyrvän ulos ja nuolin karvaisia palleja ja vähän tuoksuvaa peppureikääkin mistä Krisu tuntui kiihottuvan...jatkuu

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute