Koodi-puhelin
Pitkä odotus palkittiin
Booty

Olimme juuri lähdössä satamasta Viking Linen laivalla, pitkään odotetulla reissulla; olin lukion abiristeilyllä Tukholmaan ja olin juuri täyttänyt 19v.Tuntui että lapsuus oli loppullisesti takana ja olisi aika irroitella kunnolla!

Olin samassa hytissä kolmeen muun luokkakaverini kanssa. Aloittelimme iltaa juopottelemalla hytissä ja käymällä syömässä laivan buffetissa. Jutut pyörivät siinä missää tämän ikäisillä yleensä, tytöissä ja niiden puutteessa. Itse esitin aiheen kinnostavan itseäni vaikken tuntenutkaan mitään kiinnostusta asiaa kohtaan. Ajattelin tämän illan menevän samallatavalla muidenkin ryyppyiltojen kanssa, joutuisin taas esittämään olevani hetero kavereiden edessä, olisin niin halunnut ennemin keskittyä juttelemaan pojista ja miehistä, mutta tiesin että se olisi suuri virhe tässä porukassa, vittuilusta ei tulisi koskaan loppua.

Pari tuntia viihdyimme hytissä ja aloimme jo kaikki olemaan enemmän tai vähemmän humalassa ja kaikki muut halusivat jo suunnata laivan diskoon, jossa olisi tarkoitus jahdata tyttöjä. Vastahakoisesti lähdin itsekin mukaan, en viitsinyt jäädä hyttiin kyllästymään kuoliaaksi. Diskoon päästyämme löysimme luokkalaisiamme tyttöjä joiden kanssa lyöttäydyimme yhteen. Siinä aikani juttelin muka kiinnostuneena parin kanssa, mutta kai hekin tajusivat että esitin vain ja jutut kuivuivat nopeasti. Keskityin sitten oluen juomiseen ja sivusta seuraajaksi, tanssi lattiallekaan minua ei mikään mahti saanut, tiedä vaikka kavereiden edessä olisi jotain tyhmää tehnyt. Aloin siinä sitten aikalailla humaltumaan ja minua alkoi suorastaan tympiä kun katselin miten kaverit tanssi tyttöjen kanssa ja pitivät muuten hauskaa heidän kanssa. Tunsin itseni välistäputoajaksi ja päätin häippäistä koko paikasta. Totesin vain tuossa vaiheessa että laivasta ei taida päästä pois keskellä Itämerta, tai missä nyt sillä hetkellä olimmekaan.

Tuntui kuin koko kauan odotettu reissu valuisi hukkaan ja samaa menoa pitäisi jatkua vielä toinenkin ilta. Vitutuksissani suuntasin laivan yökerhoon. Ostin itselleni taas yhden oluen ja menin reunimmaisimpaan pöytään jonka löysin jotta saisin rauhassa jouda ja kirota elämän tylsyyttä. Aikani turhautumistani purettua aloin katselemaan ympärilleni. Muut paikalla olleet olivat lähinnä keskikäisiä tai sen ylittäneitä naisia, sekä saman ikäisiä miehiä. Nämä sitten keskenään seurustelivat, sekä tanssivatkin.

Tarkkailin ympäriltäni miehiä ja pari ihan mukavan näköistä näkyikin, mutta en tohtinut tuijottaa niin kauan että syntyisi katsekontaktia, ujo kun olin, sekä ajattelin mielessäni kaikkien olevan vain naisten perässä. Huomasin erään raamikkaan kaljupäisen miehen, jolla oli silmälasit. Miehellä oli aika karut piirteet, mutta itseeni tämä ainakin vetoaa. Mittaa miehellä näytti olevan noin 190cm, ikää ehkä 40-50. Painoa ehkä 90-95, kiinteässä kunnossa oli, selvästi pitänyt itsestään huolta. Huomattavasti itseäni isompi karjuu kyseessä, olinhan itse vain 174cm ja 62kg, mutta ihan piukka pakkaus kuitenkin. Siinä huppelissa, mietin miten ihanaa olisi päästä herran kanssa lähempään tuttavuuteen... Säpsähdin ajatuksistani kun huomasin miehen katselevan suuntaani ja käänsin katseeni nopeasti pois. Kirosin mielessäni mitä tuo mies oikein minusta mietti, varmaan ajatteli että mikä epeli tuokin on. En kehdannut enää katsoa sinne päinkään ja pian unohdin koko miehen. Hetken päästä tuoppini alkoi tyhjentymään ja aloin jo miettimään että pitäisikö lähteä nukkumaan.

Yhtäkkiä kuulin vierestäni miehen puhuvan englanniksi "Sorry, is this seat taken?". Katsoin ylös ja se oli tuo sama kalju mies jota olin aiemmin katsellut! Käsissään hänellä oli kaksi olutta. Menin aivan punaiseksi ja totesin vain "no". Mies esittäytyi Peteriksi ja totesi huomanneensa että juomani alkoi loppumaan, oli ajatellut tarjota minulle juoman jos saisi vähän juttuseuraa kun oli yksin laivalla. Ajattelin että mikäs siinä kyllähän sitä olut maistuu. Jutustelimme sitten siinä kaikenlaista mitänyt vajaavalla kielitaidollani onnistui. Selvisi että mies oli englannista ja työmatkalla Ruotsissa. Oli päättänyt lähteä viikonlopuksi katsomaan mikä meno Ruotsin laivalla oikein on kun on niin paljon kuullut siitä kollegoiltaan juttua. Oli kuulemma tähän asti ollut pettymys ja mies olikin nyt paluu matkalla Ruotsiin. Kertoi myös olevansa 46v ja naimisissa. Joimme vielä toisetkin oluet jotka hän tarjosi. Tulin vain jatkuvasti enemmän humalaan, mutta juttu lensi hyvin. Hän kyseli miksi olin itse laivalla ja kerroin luokkaristeilystä hänelle, johon hän ihmetteli miksen ollut kavereidenki kanssa. Totesin sen olevan pitkän tarinan. Tässä vaiheessa Peter totesi että jos vielä maistuisi olut, olisi hänellä Tax Freestä ostettua olutta hytissä. Totesin mikäpä siinä ja sunnistimme Peterin hyttiin.

Hytti oli kaukan meidän hyteistämme jotka olivat kaikista alimmalla kannella, tämä oli muistini mukaan kaksi kantta ylempänä. Hyttiin päästyämme Peter sulki oven ja ojensi minulle oluen. Menin istumaan vasemman puoleiselle punkalle ja hän minua vastapäätä. Peterkin istui jalat auki minua vastapäätä ja ajatukseni, sekä katseeni karkaili jatkuvasti hänen haaroihinsa ja siihen mitä sieltä löytyisi... Hänkin sen varmaan huomasi, mutta en tajunnut humalaltani sitä tajunnut ennenkuin Peter kysyi "Seeing something you like" ja hymyili minulle. Tunsin taas meneväni aivan punaiseksi ja käänsin katseeni häpeissäni nurkkaan. Harkitsin jo lähtemistä ja mumisin Peterille jotain asiasta ja hän totesi että ole vain ihan rauhassa, pidetään vain harmitonta hauskaa. Seuraavaksi hän alkoi kyselemään oliko minulla tyttöystävää johon vastasin kielteisesti. Seuraava kysymys saikin minut sitten vielä punaisemmaksi jos mahdollista, hän kysyi "how about a boyfriend?". En saanut muuta taas suustani kuin "no", johon hän vastasi "Just haven't found the right one yet?". Meinasin jo tokaista jotain kieltävää, mutta humalatilani laski estojani sopivasti ja mietin mielessäni että jos jollekin tunnustaisin suuntaukseni ei voisi olla parempaa kuin ulkomaalainen mies joka ei minua tunne ja jota tuskin tuleen enää koskaan tapaamaan. Hetken itseni kanssa tapeltuani nyökytin vain päätäni Peterille joka myhäili takaisin ja totesi niin ajatelleensakin.

Peter kävi uudet oluet ja istahti nyt viereeni samalla sängylle. Kiinnitin huomiota hänen haarojensa väliin josta näki selkeästi farkkukankaan olevan hieman pullollaan. Mieleni valtasi taas halu nähdä mitä sieltä löytyisi... Peterkin huomasi taas tuijotukseni kohteen ja härnäsi minua "I see your eyes wondering around again". Huolimatta humalatilastani olin niin jännitynyt tilanteesta että osasin vain naurahtaa hänelle takaisin. Hän sanoi "Don't worry it's ok" ja siirsi kätensä reidelleni. Ylitseni löi ristiriitaisen tunteiden aalto. Järki sanoi nyt ulos täältä, mutta mieleni oli jo niin kiiman ja himon vallassa, että en osannut liikkua. Jähmetyin paikoilleni kun Peter hyväili säärtäni ja tunsin miten munani alkoi paisua housuissani. Tuntui kuin räjähtäisin kun hänen kätensä siirtyi haaroihini ja hän kouri housujen läpi minua ja huomattuaan kovettuneen munani totesi

"My my, what do we have here!". Olin niin jännityksestä jäykkänä etten osannut tehdä mitään ja niin Peter otti käteni ja asetti sen omalla haarukselleen. Aloin mieli laukaten hyväillä häntä ja tunsin miten hänen housuissaan oli jotain ihanan paksua ja kun silittelin sitä jatkoi se vain kasvuaan ja kovettui. Peter ilmeisesti huomasin miten lähellä tulemista olin ja lopetti hyväilyni. Seuraavaksi hän nousi sängystä ja pyysi minua myös nousemaan. Kiimasta täristen pääsin pystyyn ja Peter alkoi riisua minulta paitaani samalla minua hyväillen. Kohta hän siirtyikin housuihin ja avasi farkkujeni napin ja vetoketjun ja pyysi minua laskemaan housuni. Häpeillen tein työtä käskettyä ja ponnahti vaatimaton n. 15cm munani. Seisoin nyt tuon vieraan miehen edessä alasti.

Hän alkoi seuraavaksi riisua itseään ja otti ensin pois paitansa. Alta paljastui komean miehinen ylävartalo, ei enää ihan timmeimmässä kunnossa, mutta juuri sopiva muuten, karvaa ja lihasta löytyi. Hän sanoi ""Why don't you remove my jeans so you can see what you have been staring whole night at?" Menin hänen eteensä polvilleni ja avasin ensin napin ja vedin sitten vetoketjun alas. Kun aloin vetää housuja alas ponnahti esiin mitä mahtavin kalu, lähes silmääni :) Mittaa oli varmaan noin 19cm ja paksuttakin aivan riittävästi, varsinkin omaan kyrpääni nähden. Seuraavaksi mieleeni palasi kaikki ne katsomani homopornoleffat ja miten niissä miehet imivät toisensa kaluja. Otin otteen tuosta valtaisasta kalusta josta sain juuri käteni ympäri vedin esinahan taakse. Aloin hiljalleen nuolemaan terskaa ja sen reunoja ja Peter ilmiselvästi nautti tästä.

Jatkoin varrren nuolemista ja palasin takaisin terskaan. Sitten päätin että olisi kokeilla miltä se muna oikeasti maistuu ja avasin suuni ja Peterin muna meni ehkä puolelta mitalta suuhuni ennnenkuin tuli kurkku vastaan. Tuntui kuin tukehtuisin ja otin kalun ulos. Suussani oli lievä virtsan ja sperman maku, oikeastaan aika kiva yhdistelmä :) Otin kalun takaisin suuhuni ja aloin imeä parhaani mukaan. Peter tuntui tästä taas pitävän ja alkoi hiljalleen työntämään lantoitaan imuni mukaan. Olo oli ihan uskomaton, vihdoinkin olin vuosien haaveilujen jälkeen tässä oikea kyrpä suussa! Kiimani vain kasvoi kasvamistani ja Peterkin huomasi tämän ja totesi ""now it's your turn" ja löi silmää. Hän nosti minut lattialta ja asetti sänkyyn vatsalleni ja pyysi nostamaan peppua ilmaan. Siinä minä olin avuttomana vieraan miehen käsittelyssä. Hän alkoi hyvällä pakaroitani ja tunsin kuinka jotain kosteaa tuntui perseessäni, Peter nuoli minua! Tämä tuntui aivan taivaalliselta, hetken päästä hän lopetti ja tunsin miten jotain kosteaa ja kylmää valui pepulleni, Peter totesi "Just try to relax" ja samalla tunsin hänen sormensa peppureilläni. Vaikka hänellä isot sormet olikin meni ensimmäinen sormi helposti sisään, olinhan jo vuosia peppuuni kaikenlaista sovitellut, kynttilöistä tusseihin ja ruuvareiden kahvapäihin.

Olo oli todella kiimainen ja tuntui että tulisin hetkenä millä hyvänsä. Seuraavaksi tunsin miten toinen sormi painettiin anustani vasten ja sekin hiljalleen liukui sisään, olin aivan taivaassa. Seuraavaksi tulikin jo kolmas sormi ja se tekikin jo tiukkaa ja Peterkin huomasi sen "Don't worry we'll get it in". Ja niin sekin meni sisään hiljalleen. Aloin tuntemaan jo oloni tukalaksi, mutta hetken päästä peppuni tottui ylimääräiseen sisältöön ja olo oli taas mitä parhain. Peter kysyi "Do you think you are ready to be fucked now darling?" sain vain kiimastani mutistua "Yes please" joka tuntui kovasti Peteriä huvittavan. Seuraavaksi kuulin miten hän avasi kondomipakkauksen ja katsoin sivu silmällä kun hän rullasi sen paikoilleen. Seuraavaksi hän vielä levitti liukastetta lisää peppuuni ja kondomille, sekä asettui taakseni. Meinasin haljeta innostuksesta kun odotin miltä se oikea kalu nyt sitten tuntuisi. Mut sitten vasta meinasinkin haljeta kun Peter alkoi sovittamaan kaluaan sisääni!

Ensin ei mennyt yhtään ja Peter jatkoi rentouttamistani sormillaan. Hetken päästä hän saikin jo pään sisään hieman ja tuntui kun repeäisin, mutta hiljalleen reikäni alkoi rentoutumaan ja valtava kiimakin sai jättämään kivun huomiotta. Aloin työntymään vastaan ja koukistin hieman selkääni jolloin iso kyrpä alkoi hiljalleen liukumaan sisääni. Tunne oli jotain ihan käsittämöntä enkä tiennyt miten olla! Yhtäkkiä tunsin miten hänen kiveksensä olivat kiveksiäni vasten, tuo valtava kyrpä oli nyt täysin sisälläni! Tuntui kuin kalu osuisi sisälläni jokaiseen oikeaan paikkaan ja ajattelin pian pyörtyvän nautinnosta ja kiimasta. Peter kysyi "are you ok" johon pystyin vain mumisemaan nautinnossa jotain epämääräistä. Sitten tunsin miten tuo ihana kalu alkoi hiljalleen vetäytymään minusta ulos päin, kunnes juuri ennen ulos tuloa Peter työntyi taas hiljalleen sisääni pohjia myöten. Olin aivan ekstaasissa ja inisin vain kiimoissani. Hiljalleen hän nopeutti vauhtiaan ja aloin inistä yhtä kovempaa joka työnnön tahdissa, olin aivan hulluna kiimasta.

Yhtäkkiä hänen kalunsa osui juuri oikeaan kohtaan ja laukesin koskematto kaluuni! Kaluni tuntui sykkivän loputtoman määrän spermaa ulos hänen kalunsa hieroessa eturauhastani. Peterkin huomasi tulemiseni anukseni jännittämisestä ja naurahti vain asialle ja jatkoi taas pian pumppaamistani. Olin jo ihan tajunnan rajamailla kun Peter kiihdytti vauhtiaan ja yllätteän vetäisi kalunsa ulos ja kuulin kuinka hän veti kondomin pois kalustaan ja jatkoi sen runkkaamista. Hän tuli kovaa örähtäen, yhtäkkiä tunsin miten hänen spermaansa lensi selkääni ja pisimälle lentävät tipat osuivat pääni ohi seinään. Kännyin ympäri ja aloin nuolemaan tuota suurta ja nyt spermasta märkää kyrvän päätä. Imin kalun päästä jokaisen tipan jonka sain ja nielin ne Peter naureskeli "Good boy!". Rakastin hänen spermansa makua ja koko tilanne oli niin kiihottava etten voinut uskoa sitä edelleenkään todeksi. Vihdoinkin olin saanut aitoa kyrpää!


Jäin loppuyöksi hänen hyttiinsä ja hän panimme vielä kahdesti ennenkuin aamulla erosimme (vaihdoimme vielä sähköpostiosotteita).

Lähdin häneen luotaan voipuneena mutta niin onnellisena kuin olla ja voi! Viimeinkin se oli tapahtunut!

Menin hymy korvasta korvaan omalle hyttiosastolleni jossa oli hyttikaveri Mikko vastassa ja tämä tuli kysymään "missäs sitä on oltu koko yö?" Totesin vain "Tuolla jossain..." ja hymyilin perään. Hän repesi nauruun ja meni huutamaan muille hyttiin "Jani on saanut!" Niin toden totta olin, mutta eivät tainneet kundit arvata mitä :)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute