Koodi-puhelin
Karmee kanuuna
örn

8.30 Ei oo totta,puoltuntii ennenku pääsee tasureille. Vaellan kaupungilla ja ajatus harhailee viimepäivissä ja ennenkaikkea missä sitä taas on sekoiltu. Aamulla olin herännyt aivan oudosta mestaa sohvalta ja muuta jengii oli pitkin poikin,saamarin brenkku. Kävin nopee veskissä ja kun naulakossa roikkui puhdas pyyhe ,otin nopeensuihkun. Äänistä päätellen muutkin alkoivat heräillä joten päätin suoriutua mahdollisimman nopeasti ulos,onneksi kylppärinovioli rapunoven vieressä,soronoo tai jotain.
Hieraisin kädellä leukaa ja päätä,niinpä jo neljättä päivää reissussa ja sänki oli melkoinen kummassakin. Kuin tilauksesta silmiini osui parturiliikkeen avoin ovi ja hetken tuumailtuani astuin sisään. Yllätyin kun takahuoneesta ovesta astuttuani vastaani tulikin nuorehko kundi. Kootessani hämmennystäni sain takellettua asiani

-Joo kyl se käy,mulla on vanhanajan partaterä ja muut tarpeet,kyllä mä sun sänkesi saan ajettuu.

Istuin tuoliin ja sain lämpimän pyyhkeen kasvoilleni,ai miten se rauhoittikaan. Mutisin pyyhkeen läpi jotain kanuunastani ja huonosta olostani ja ennen kuin huomasin,käteeni tarjottiin lasia.

-Siin on Jekkua,ota niin olos paranee,ei meinaan kärsi katsoo kun toinen kärsii.

Siirsin pyyhettä kasvoiltani siemaistakseni kunnon huikan lasista,aah mikä tunne kun tuo jalo juoma valui alas kurkustani. Huokailin tyytyväisenä samalla kun päänahkani sai hierontaa lämpimän pyyhkeen alla. Parta tuli ajettua ja oli lantun vuoro,käteeni ilmestyi täytetty lasi jonka otin kiitollisena vastaan.

-Siis noin pahaan kanuunaan vois auttaa kokovartalo hieronta,ton Jekun lisäks siis
-Niin varmaan,täytyy harkita jos osuu kohdalle.(tuskimpa mietin mielessäni,suoraan baariin)
-Jos haluut siis,mulla on takahuoneessa pöytä ja oon koulutettu hieroja. Auttas varmasti tohon kokonaisvaltaseen jäykkyyteen ja kyl tota Jekkuakin on. Eikä maksa paljoo,pysyy taito tallella,mites on?

Ilmasta juotavaa ja halpa hieronta,nyt pitäs koht päättää sillä päänahkakin oli jo loppusuoralla.

-No mikäettei jos ei o pahahinta
-Joo kyllä me sovitaan ja päästään sopuun. Tää onkin valmis,voit siirtyy tonne taakse kun jaksat ja oot tyhjentäny lasis,kaadan sinne uuden.

Istuin paikallani siemaillen lasistani samalla seurasin katseellani kun ovi lukittiin ja heppu siirtyi takahuonetta kohden.

-Noniin tääl on kaikki valmista,eikun otat päälimmät veks ja käyt mahalles. Tässä viel vähän virvoketta.

Taas uus lasi käteen,tässähän kohta kanuuna menee jurrinpuolelle,ei hassumpaa. Aloin riisua paitaani ja sit farkkuja.....helvata,mis mun bokserit on,hemmetti ne jäi siin hötäkässä pukematta ku tuli niin kiire.

-Tota yks juttu. Mulla ei o mitään näitten farkkujen alla et...
-Ei se mitään ,täs on sulle pyyhe. Kietoudu siihen ku mä käyn lämmittämässä käteni.

Nopeesti farkut veks ,pyyhe uumalle ja makuulleen.

Todellakin hieno tunne,hieronta sai veren liikkeelleja Jekku kihosi päähän,taisin torkahtaa autuaasti.

-Hei,sun olis pitäny sanoo et täälläkin olis sheivattavaa.

Mitä hemmettiä,kädet vaelsivat reisilläni huomattavasti ylempänä ku mihin pyyhy ulottuu,mitä ihmettä? Tunsin kuinka sormet pyyhkäisivät pallejani kuin ohimennen yhä uudestaan ja uudestaan.

-Mähän sanoin et kanuuna aiheuttaa jäykkyyttä eikä vähiten täällä.

Taas sormet pyyhkäisivät pallejani,ähkäisin ja vaistomaisesti nostin lanteitani,sillä seurauksella että nyt sormet kietoutui kullini ympärille.

-Täällä se vasta oikee jäykistyjä onkin,tässä sitä on työmaata saada tää rennoksi,mutta on siihenkin konstit.

En voinut kuin voihkia kun sormet lypsivät kulliani vatsani alta,ainoa mihin pystyin oli ottaa lisää Jekkua ja nauttia.

-Oisko mukavampi jos kääntyisit sellälles,pääsis toi komistuskin oikeuksiinsa?

Emmin hiukan mutta kohta jo kiemurtelin selälleni antaen nyt esteettömän näkymän haaroihini josta kulli ylväästi ja selvästikin täysin kovana värähteli kohti kattoa. Öljytyt sormet puristuivat kaluni ymperille aloittaen rauhallisen runkkauksen. Toisen käden sormien ryhtyessä hieromaan pallejani en voinut kuin huokaista syvään.

-Älä vaan lopete ethän,tuntuu niin hyvälle aaahh......

Tunsin kuinka käsivarttani vasten painautui housujen verhoama jäykistynyt elin. Hapuilin housujen etumusta kiihkoissani kun sain apuja,juuri kulliani hieroneet kädet avasivat housut laskien ne nilkkoihin. Hapuilin tuon elimen sormieni puristukseen tuntien sen lämmön samalla kun lantio aloitti kiivaan liikkeen,mua naitiin nyrkkiin kiihtyvällä tahdilla samalla kun tunsin kuinka terskaani suudeltiin ja nuoltiin. Kullini upposi yhä syvemmälle ja syvemmälle tuohon ahnaaseen nieluun ja olin tulla hulluksi kiimastani. Nyrkissäni oleva kalu alkoi vavahdella enteillen orgasmia ja pian tunsinkin kuinka spermaa tulvi vatsalleni. Tartuin lanteisiin saadakseni edes jotain suuhunikin. Kalua tarjottiin auliisti suuhuni ja niin sain viimeiset pisarat suuhuni. Mälliä maistellessani upposi omani taas ahnaaseen suuhun ja olin varma etten kestäisi kauaa,ja kun sormet kiertyivät palleilleni annoin tulla. Hiljalleen veltostuvaa kaluani nuoleskeleva kaverini tokaisi.

-Mä oon muuten Jake. Saatiin ainakin osin jäykkyys pois kropastasi,ehkei kokonaan mut nyt mul on pari asiakasta,lepäile rauhassa.

Hieroin Jaken mällejä vatsaltani pyyhkeeseen samalla miettien et mikä tän sai aikaan,krapula panetus vai liika Jekku? Sama se ,oloni oli rentoutunut.....

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute