Koodi-puhelin
Karmee kanuuna 2
örn

Makailin äskeisestä toipuen sohvalla lasi kädessäni. En oikein tahtonut tajuta että olin antanut kundin hoidella mut orkkuun ja vielä ottanut sen spermaa suuhuni. Raukea olo kuitenkin valtasi mieleni,en edes vaivautunut vielä pukeutumaan vaan otin lisää huikkaa. Kuuntelin kuinka Jake rupatteli tyhjänpäiväsyyksiä asiakkaiden kanssa,tunsin ärtymystä. Miksi?

-Noniin,nyt on hommat hoidettu ja asikkaat hoidettu tai ainakin melkein kaikki.

-Ai niinku hä?

-Niin viellä sut vai mitä?

-Hei hetkinen siis niinku mitä?

-Kait me nyt sheivataan sut tuoltakin ku on kerran alotettu! Siisti mies on siisti kauttaaltaan,eiks vaan.

Jake osotteli kohti haarojani jotka vasta nyt havahduin peittämään pyyhkeelläni.

-Totatota,eiks se o vähän rajua,meinaan sellasella veitsellä?

-Hei mä oon ammattilainen,ei pelkoo. Pyyhe veks ja tohon reunalle istumaan,siin on sopivasti esillä.
Jake poistui hetkeksi palatakseen vaahdon,sudin ja partaterän kanssa laskien ne sohvan viereen lattialle. Kädet tarttuivat päättäväisesti polviini niitä erilleen painaen sillä seurauksella että kullini oli taas paljaana vain vaaksan päässä Jaken kasvoista.

-Noinjuuri,siinä on just hyvin,pääsee hyvin käsiksi.

Jake nousi ylös ja hujauksessa housut lensivät nurkkaan. Katselin nyt siinä hiljalleen jäykistyvää kalua jota Jake hiljalleen runkkasi.

-Arvaa oliko vaikee pysyy housuissa asikkaiden kanssa kun mielessä oli kokoajan toi sun suunnato "kanuuna" jota olin just saanu imeä. Yks äijä varmaan huomas et otti eteen mut ihan sama mulle.

Tunsin kuinka lyijyn raskaana roikkuva kullini alkoi muuttua ilmaa kevyemmäksi,eli alkoi ottaa eteen ja kunnolla. Jake painui alas polvilleen eteeni ja tarttui palleihini hellästi niitä hieroen. Suustani pääsi taas ähkäisy tahtomattani. Tunsin kuinka kaluni kasvoi kasvamistaan saavuttaen varmaan kaikki aikaisemmat mittansa reilusti peitoten.

-Krapula on krapula mutta tää on KANUUNA,sano mun sanoneen.
Samassa terskani oli jo Jaken suussa,enkä voinut kuin nauttia tuosta imuristani. Ummistin silmäni ja menin täysillä mukaan,ottakoon toisenkin lastin suuhunsa sillä näin hyvää imutusta en ollut saanut aikoihin. Pian kuitenkin tunsin kuinka kullini luiskahti irstaasti maiskahtaen ulos ja siihen tartuttiin kädellä. Jake alkoi levittämään partavaahtoa päättäväisesti palleilleni ja kalun tyvee aina välillä terskaa suudellen. Ensimmäiset vedot terällä tuntuivat karmivilta joskin kaikki sujui ammattimaisesti. Veto vedolta kiristyneet pallini sai luovuttaa karvoitustansa noissa osaavissa käsissä,en olisi halunnut luopua tuosta tunteesta.

-Noniin ,katsotaan ja tarkastetaan tulos,josko saatiin kaikki pois.

Lämmin käsipyyhe hieroi haarojani lopuista vaahdoista ja en ollut pysyä sohvalla,niin hyvältä se tuntui. Mutta jotain parempaa seurasi. Jake kumartui lähemmäksi ja alkoi kuljettaa huuliaa,vuoroin kieltään juuri käsittelemiltään aalueilta. Välillä pallini upposivat kokonaan Jaken suuhun kielen niitä kiertäessä. Taivas mä laukeen kohta.!
Jake nousi äkisti ylös ja poistui liikkeen puolelle,eikait se jätä mua nyt tähän tilaan? Palatessaan hänellä oli jokin pullo kädessään josta kaatoi käsiinsä aimo lorauksen,polvistui ja alkoi hieroa ainetta palleilleni. Aine tuntui vilvottavalta juuri ajelluilla palleillani,mutta miksi sitä piti myös hieroa pitkin kullin vartta. Hetken hierottuaan tarkasteli Jake tulostansa,nyökkäsi tyytyväisenä ja nousi ylös. Eikait taas lopeteta kesken,hitto.
Jake siirtyi hierontapöydän luokse,istui alas ja kävi selälleen nostaen jalkansa korkealle ylös.

-Nyt ,anna sitä KANUUNAASI ja pian,täytä mut sillä nopeesti.

Hieman hölmistyneenä seurasin Jaken aneluita samalla itseäni runkaten. Kuin transsissa nousin ylös ja lähestyin anelevaa Jakea. Itseään polvitaipeista kiinnipitäen ja kiemurrellen Jake aneli minua naimaan häntä. Kullini vapisi kun asettelin sitä kohdilleen,ajatellen etten ikinä pääsisi sisään. Painetta lisäämällä terskani alkoi työntyä hitaasti Jaken sisään,anelujen vaan kiihtyessä. Terska oli nyt jo sisällä ja mieletön puristus tuntui kaluni ympärillä,lisää painetta ja työnnyin yhä syvemmälle ja syvemmälle tuohon kuumaan suoleen. Viimein olin juurta myöten ja nostin nyt jalat olkapäilleni samalla tarttuen lanteista kiinni lujasti. Aloitin rauhallisen liikkeen edes takaisin mutta himoni yltyi sietämättömäksi enkä voinut pidätellä tempoa. Jyystin kuin viimeistä päivää Jaken huutaessa kannusteita laueta pian. Tartuin Jaken kaluun ja runkkasin sitä samassa rytmissä jossa itse liikuin. Jaken lantio vavahteli ja tunsin hänen kohta tulevan,lisäsin vauhtia sillä halusin laueta samaan aikaan. Jaken kalu vavahteli nyrkissäni ja pian hän purkautui omalle vatsalleen. Siitä kiihottuneena lisäsin kierroksia ja alkava orgasmmi sai minut irtautumaan. Ensimmäinen syöksy läsähti vatsalle,toinen jo rinnalle ja kolmannen kurottauduin antamaan suuhun. Käännyin kuusysiin Jaken päälle ja nuolimme toisemme puhtaiksi.

-Jokohan nyt liiat jäykkyydet lähti?

-

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute