Koodi-puhelin
Nännileikki
Jesse

En ole koskaan ollut kovin urheilullinen. Olen 28 vuoden ikäisenä saanut aikaiseksi ihan söpön kropan lenkkeilyn avulla, mutta lihaksikkaaksi minua ei todellakaan voi kuvata. Tästä huolimatta tai luultavammin sen vuoksi, olen aina käynyt kuumana lihaksikkaisiin, vanhempiin miehiin. Ajatuskin kovasta rintalihaksesta, jonka päällä möllöttää tiukka nänni, t-paidan hihoista pullottavista muodokkaista käsivarsista tai paksuista karvaisista sääristä saavat veren juoksemaan alakertaan. Koska lihaksikkaat miehet etsivät yleensä kaltaistaan seuraa, oletin mahdollisuuteni heidän suhteensa vähäisiksi. Siksi yllätyinkin iloisesti, kun Teemu vastasi viestiini koodin chatissa.

Hain chatissa lihaksikasta, herkkänännistä miestä. Teemu vastasi heti rehvakkaasti omat mittansa ilmoittaen, niin kuin lihaskimput yleensäkin, ja kyseli omia mittojani. Teemun mitat nähdessäni sydämeni pomppasi innostuksesta ja ladoin omat vaatimattomat mittani ruudulle olettaen, että viestittely jää siihen. Teemu kuitenkin jatkoi viestittelyä ja käski minun ehdottaa jotakin. Ehdotinkin jotain, mikä sai tuon uroksen hormonit liikkeelle, ja jo tuntia myöhemmin odotin jännittyneenä sänkyni reunalla summerin soittoa.

Summeri soi ja päästin Teemun sisään. Jätin asuntoni oven raolleen ja palasin makuuhuoneeseen. Hetken kuluttua kuulin, kuinka Teemu veti ulko-oven kiinni, otti kengät jalastaan ja jätti takkinsa naulakkoon. Vähän aikaa oli hiljaista ja sen jälkeen kuulin rykäisyn. Kurkkasin eteiseen ja näin, että Teemu oli laittanut ohjeitteni mukaisesti silmilleen siteen, joka peitti miehen silmät. Astuin eteiseen ja lähestyin Teemua, joka seisoi paikallaan. Teemu näytti upealta. 37-vuotiaalla miehellä oli suklaan ruskeat lyhyet hiukset ja vahva leuka, jossa kasvoi seksikäs sunnuntaisänki. Päällään hänellä oli vetoketjulla suljettava ohut huppari, joka paljasti vahvat olkapäät, komeat käsivarret ja kovina seisovat pienet nännit. Jalassa Teemulla oli siniset, tiukat farkut, jotka paljastivat miehekkään, vahvat reidet ja mehukkaina pullottavat kivekset. Tarkistin, että Teemun silmäside oli tiukasti paikallaan ja johdatin hänet kädestä pitäen makuuhuoneeseeni. Oma kaluni seisoi jo kovana lyhyissä, mustissa boxereissani.

Istutin Teemun sänkyni reunalle. Katsoin vielä hetken komeata miestä, haistoin hänen miehekästä, myskistä tuoksuaan ja menin sängylle hänen taakseen. Nousin polvilleni ja laskin käteni Teemun olkapäille, josta laskin ne hitaasti miehen sileille rintalihaksille. Tunsin kovina seisovat nännit kättäni vasten. Hieroin muhkeita rintalihaksia ja kokeilin niiden muotoa käsissäni. Teemu hengähti raskaasti, kun käteni hipaisivat herkkiä nännejä. Hitaasti avasin Teemun hupparin vetoketjua. Hupparin alla ei ollut aluspaitaa, vaan kankaan alta paljastui kevyesti päivettynyttä ihoa. Käsi hieman täristen avasin vetoketjua paljastaen upean, kiinteän rinnan. Lihasten päällä ja välissä kasvoi vaalean ruskeaa karvaa, ja taisipa mukana olla muutama harmaakin yksilö. Muhkeiden, hieman kosteiden rintojen päällä oli kauniit, tummat ja jäykkinä seisovat nännit, joiden nännipihoilla kasvoi lyhyttä karvaa. Henkäisin kiimasta ne nähdessäni ja vedin nopeasti vetoketjun auki paljastaen kiinteän vatsan, jonka karvoituksen alta erottui selvästi kovalla työllä hankitut kauniit vatsalihakset.

Laskin käteni nyt paljaalle rintakehälle. Laskin hitaasti sormiani Teemun hikisellä rinnalla ja painoin sormiani vasten kuumaa ihoa. Otin rintalihaksista kiinni ja hieroin etusormillani herkkiä nännipihoja ja kovia, kiimaisia nännejä. Teemu hengähti taas äänekkäästi kun sormeni laskeutuivat hänen nänneilleen. Pyörittelin sileää rintalihasta käsissäni ja kokeilin sen voimakasta kimmoisaa lihaa. Kuljetin käsiäni molemmilla rintalihaksilla, jotka kohoilivat Teemun hengityksen tahdissa. Kaluni likasi boxerini kiimalimalla, kun annoin käteni ja katseeni kulkea tuon upean uroksen komealla vartalolla. Siirryin Teemun eteen lattialle polvilleni ja otin nännit sormieni väliin. Katsoin Teemun raamikkaita kasvoja, kun puristin nännejä kevyesti peukaloni ja etusormeni väliin. Teemun sieraimet levisivät miehen hätkähtäessä kosketustani. Vilkaisin Teemun haaroihin ja näin muhkean kyrvät ääriviivat tiukkojen farkkujen läpi. Laskin huuleni Teemun oikealle nännille, ja koskin kielellä sen karheaa pintaa. Kokeilin kielelläni kovaa nännin nypykkää ja imin sitä kevyesti. Samalla laskin käteni Teemun haaroihin ja tunsin paksun kalun kättäni vasten. Teemu nosti hieman lantiotaan ja painoi elintään vasten kättäni. Aloin avaamaan mustan nahkavyön solkea samalla kielelläni nänniä hyväillen. Vyön avauduttua, avasin farkkujen napit ja vedin ne kaksin käsin pois Teemun päältä. Farkkujen alta paljastui tiukat, harmaat briefit, joihin miehen sykkivä kalu oli laskenut hieman kiimalimaa.

Siirryin Teemun vasemmalle nännille. Otin sen rohkeasti suuhuni ja imin sitä pehmeillä huulillani. Teemu värähti kun laskin käteni jäykälle, paksulle kalulle. Hyväilin sitä hellästä alushousujen läpi samalla kun livoin kielelläni kosteaa, kiimasta kovana seisovaa nänniä. Annoin kieleni kulkea nänniltä toiselle ja herkuttelin niiden tummilla nipukoilla. Liikutin kieltäni nopeasti vasemmalla nännillä. Siirsin toisen käteni pois Teemun suurilta palleilta ja laskin sen toiselle nännille. Aloin leikittelemään oikealla nännillä samalla kuin imin rajusti Teemun vasenta nänniä. Kuulin, kuinka Teemu huokaisi nautinnosta ”Ei vittuuhh...!”. Hymähdin ja jatkoin leveiden rintalihasten käsittelyä. Välillä hieroin koko lihasta kädelläni ja venyttelin nännejä kevyesti sormillani. Otin miehen oikean nännin suuhuni ja näykkäisin sitä kevyesti hampaillani. Teemu säpsähti, mutta ei vetäytynyt pois. Näykkäisin myös vasenta nypykkää ja livoin kieltäni nopeasti liikuttaen miehen nännejä. Vetäydyin taaemmas ja laskin taas käteni miehen nyt kivikovana alushousuissa seisovalle kalulle. Hieroin käsilläni Teemun haaroja ja tunsin kuinka painavat pallit liikkuivat kosketukseni alla. Toisella kädellä jatkoin rintalihasten hierontaa ja nännien koskettelua, ja toisella kädellä tunnustelin Teemun suuren kalun muotoja alushousujen läpi. Se tuntui kovalta ja tunsin kuinka sen pinnalla kulkevat suonet sykkivät kiimasta. Terska oli paksu ja suurikokoinen. Kuljetin käsiäni miehen kookkailta kiveksiltä kyrvän kautta kiinteän vatsan yli leveälle rinnalle. Pyörittelin käsilläni miehen kaunista vartaloa ja koskettelin sen kuumaa ihoa. Lopulta vedin harmaat alushousut pois ja eteeni ponnahti kaunis terskainen, jäntevä ja kiimatippoja valuttava miehen kyrpä, jota kehysti lyhyt, miehekäs karvoitus.

Avasin Teemun vahvat reidet auki ja katselin hetken kovana seisovaa kalua. Teemu hengitti raskaasti ja mankui hiljaa nautinnosta. Laskin käteni hellästi pullottaville kiveksille ja hieroin niiden karvaista ihoa. Tartuin kalun paksusta varresta kiinni ja maistoin kielelläni sen suonikasta pintaa. Se maistui suolaiselle hielle ja makeahkolle kiimalimalle, joka kimmelsi sen pinnalla. Nuolaisin paksua, tummanpunaista terskaa. Hellästi leikittelin kielelläni sen huipulla, kunnes painoin koko kostean terskan suuhuni. Kuljetin huuliani tiukasti sen sileällä pinnalla. Hitaasti otin suuhuni yhä enemmän tuota jäykkää elintä. Tunsin paksut suonet sykkivänä kielelläni ja kovan, vaativan terskan osuvan kitalakeeni. Kuljetin huuliani ja kieltäni kyrvän kookkaalla varrella. Huuleni imivät koko komeuden suuhuni, jossa se upposi syvälle nieluuni, kunnes vedin syljestäni ja kiimalimasta kostean kalun lähes kokonaan suustani vain upottaen sen yhä uudelleen kosteaan nieluuni. Haistoin sperman, hien ja Teemun miehekkään suihkusaippuan, kuulin miehen äänekkään huokailun ja tunsin kuinka miehen jalat sätkivät kevyesti nautinnosta. Otin kalusta tiukasti kiinni ja runkkasin sitä muutaman vedon ajan, kun painoin huuleni vasten täysiä palleja. Koskettelin niiden pehmeää pintaa kielelläni ja otin toisen niistä suuhuni samalla kalua lujaa runkaten. Teemu huudahti taas äänekkäästi ja tästä innostuneena jatkoin suuren pallin imemistä. Näin myös vilaukselta Teemun karvaisen persereiän ja hipaisin sitä kevyesti etusormellani. Teemu hätkähti voimakkaasti ja kives vetäytyi suustani. Palasin kalun kimppuun ja imin sitä hitaasti ja kosteasti kieltäni pitkin suuhuni. Välillä pidin kalua otteessani ja hieroin kielen päällä terskan herkkää alapintaa. Imin kostean kyrvän kiimalimaa huulilleni ja nuolin sykkivää suonikasta vartta piinallisen pitkillä lipaisuilla.

Nousin ylös ja palasin nopeasti polvilleni Teemun taakse. Tartuin sormillani Teemun kovina jöpöttäviin nänneihin ja hieroin sekä venyttelin niitä. Teemun syljestäni kiiltelevä kalu hypähteli ja värähteli, kun käsittelin herkkiä nännejä. Liikuttelin käsiäni miehen vahvalla ylävartalolla, koskettelin kovia rintalihaksia ja tunsin kuinka Teemun sydän hakkasi kiihkosta leveän rintakehän alla. Teemu huokaili kosketukseni tahtiin ja hänen kalunsa valutti kiimalimaa pitkin kovana seisovaa kyrpää. Hieroin nännejä nopeasti sormenpäilläni niitä liikutellen, jolloin Teemu alkoi tehdä kevyttä nainti liikettä lantiollaan. Teemu puuskutti kiimaisena ja hänen jalkansa liikkuivat värähdellen. Päätin, että oli aika rauhoittua, sillä en halunnut leikkini vielä loppuvan. Otin sivupöydällä olevasta vesilasista hieman vettä ja katsoin Teemua. Hymyilin tyhmästi, kun näin tuon komean, vahvan ja miehekkään miehen kiimasta hikoilevana ja huohottavana istumassa side silmillään sänkyni reunalla. Menin jälleen Teemun taakse ja autoin Teemulta hupparin hihat pois paljasten lihaksikkaat, paksut ja vahvan näköiset treenatut käsivarret, kauniin muotoiset olkapäät ja treenatun selän. Hauikset pullottivat kiimaisesti ja kosketin niiden pintaa hellästi. Nostin Teemun raskasta käsivartta ylöspäin ja hieroin kädelläni käsivarren alapintaa, kauniisti erottuvia lihaksia ja kainaloa, jossa kasvoi lyhyttä karvaa. Koskettelin kainalon vaaleaa ihoa ja laskin päätäni sitä kohti. Kiimainen hien, myskin ja metsäisen partaveden tuoksu täytti aistini ja nuolaisin kainalon karvaista, karheaa pintaa. Suutelin sitä huulillani ja nuolin sitä kielelläni. Samalla hieroin kädelläni Teemun nännejä ja kosteita, hengityksen tahtiin kohoilevia rintalihaksia. Suuri mies värähteli taas kun kosketin hänen herkkiä nännipihojaan. Nautiskelin kainalon suolaisesta mausta ja suukottelin miehekkäitä hauiksia.

Siirryin Teemun eteen ja kuljetin kieltäni kainalosta nänneille. Kuljin kielelläni polkua pitkin karvaisesta kainalosta, rintalihaksen ulkoreunaa pitkin koville nänneille ja samalla otin jälleen kovana seisovan kalun otteeseeni. Kyrpä tuntui vastustamattoman paksulta käteeni ja valahdin lattialle upottaen elimen hetkessä kosteaan suuhuni. Hetken aikaa runkkasin ja lutkutin paksua kyrpää nopeasti suullani ja käsilläni. Kiedoin sormeni sen ympäri ja nuolin terskaa märällä kielelläni. Päästin kalusta irti ja tyrkkäsin Teemua hiukan olkapäästä, jolloin mies kaatui selälleen sängylle. ”Käänny” sanoin ja Teemu nousi hieman ja kääntyi niin, että hänen herkullinen, karvainen takapuolensa oli edessäni. Työnsin Teemua keskemmälle sänkyä ja lopulta tuo upea mies oli kontillaan sängylläni. Raskas kalu ja täyteläiset kivekset roikkuivat alaspäin ja terska valutti kiimalimaa ja sylkeä valkoiselle lakanalle. Kiveksien yläpuolelle, pyöreiden, karvaisten peppuposkien välissä näin kauniin, vaalean ja karvaisen reiän. Otin Teemun perseestä kiinni ja nuolin toista poskea rivosti. Otin kalusta kiinni, kuljetin sormeani terskaa pitkin kivespusseilla ja lopulta kosketin etusormellani pientä ryppyistä reikää. Teemu huoahti äänekkäästi, kun painoin sormeani vasten hänen kaunista reikäänsä. Hän jännitti peppuaan ja jalkojaan ja teki kevyitä nainti liikkeitä. Koskettelin kevyesti kiimaista reikää ja katsoin, kuinka Teemun suonikas, jäntevä kalu liikkui miehen liikkeiden tahdissa. Levitin persposkia ja painoin huuleni vasten kiinteää reikää. Suutelin sitä märin kosteilla huulillani. Teemu vaikeroi kiimasta kovaan ääneen. Kun reikä oli märkä suudelmistani levitin peppua ja kosketin karvaista reikää kielelläni. Hitaasti livoin sen ryppyistä pintaa. Yritin raottaa tuota tiukkaa koloa nuollen sitä pitkillä, kosteilla nuolaisuilla. Hitaasti tunsin kuinka herkullinen, mieheltä maistuva reikä alkoi rentoutua ja päästi innokkaan kieleni yhä syvemmälle. Kun kieleni upposi Teemun sisällä, kuului Teemun suusta miehekäs kiiman karjahdus. Jatkoin lipomista ja herkuttelin lihaskimpun puhtaan, mutta hieman hikisen ja lihaisan reiän mausta. Teemu huohotti yhä raskaammin.

Otin kieleni ulos Teemun karvaisesta reiästä ja kuljetin kieltäni peppureikää pitkin kiveksille ja kivikovana seisovalle kalulle. Otin kalun suuhuni ja imin sitä lujaa syvälle suuhuni. Samalla painoin sormeni Teemun rentoutuneeseen ryppyreikään. Teemun jalat alkoivat liikahdella rauhattomasti ja tajusin, ettei leikkitoverini kestäisi enää kauaa. ”Käänny” sanoin toistamiseen ja mies kääntyi nopeasti sängyllä. Hetkessä painoin kalun syvälle suuhuni ja aloin lutkuttaa sitä lujaa ja kosteasti. Painoin etusormeni Teemun peräaukkoon ja pyöritin sormeani sen sisällä. Teemu karjui, ärisi ja kirosi äänekkäästi ja painoi vahvat kätensä takaraivolleni. Teemu nai suutani raivokkaasti, ja minun oli vaikea hengittää. Nussin sormellani lihaksikasta persettä ja kalu upposi kovaan tahtiin ahnaaseen nieluuni. Tunsin kuinka Teemun kalu alkoi sykkimään suussani. Paksut suonet kalun pinnalla värisivät ja terska alkoi pumpata ulos makeaa, paksua ja lämmintä siemennestettä. Teemu huusi täyttä huutoa ja purskautti yhä uusia sysäyksiä paksua mahlaa suuhuni. Sitä valui suupielistäni kalun varrelle vaikka yritin niellä kaiken. Teemu irrotti otteensa päästäni ja laskin kalun suustani. Tartuin siihen vielä lujaa ja puristin kyrvän päästä ulos vielä viimeisen pisaran vaaleaa, sameaa nestettä. Nuolaisin sen pois ja nousin seisomaan. Repäisin boxerini nopeasti pois ja laskeuduin polviseisontaan Teemun rinnan päälle. Runkkasin kivikovaa kaluani samalla ihaillen kaunista, miehekästä ja hikistä miestä allani. Teemu huohotti allani, kun ähkien laskin lastini hänen täydelliselle rinnalleen. Suuri lastini muodosti lammikon pulleiden rintalihasten väliin.

Nousin täristen pois Teemun päältä. Teemu nousi istumaan sänkyni reunalle ja otti siteen pois silmiltään. Hän nosti katseensa ja silmämme kohtasivat ensimmäistä kertaa. Teemu hymyili ja iski minulle silmää. ”Kiitti! Tuo oli saatanan upeaa!” hän huokaisi ”Ensi kerralla leikitään sitten vähän toisenlaisia leikkejä.”

…......................................................
Tämä oli ensimmäinen tarinani, joten olen iloinen kaikesta palautteesta. Tämä on myös fantasiani, joten kiinnostuneet lihaskimput, ottakaa yhteyttä!

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute