Koodi-puhelin
Saunakaveri
SK

Jatkoa Taloyhtiön saunassa -tarinalle.

Ensimmäisen saunakerran jälkeen otimme Ekin kanssa tavaksi saunoa yhdessä. Poikkeuksetta jokainen saunakerta päättyi siihen, että hän laukesi suuhuni ainakin kerran. Parhaimpina kertoina sain nauttia Ekin lämpimästä spermasta kaksikin kertaa.

Oli taas saunailta ja minä olin polvillani suihkussa imemässä Ekin kovaa kalua. Vesi valui vartaloitamme pitkin samalla kun nuolin ja imin kiimaisena. Yhtäkkiä Eki ottaa kalun suustani, ohjaa minut puiselle penkille ja asettaa minut siihen nelinkontin. Hän käskee minua laittamaan pääni penkkiä vasten ja nostamaan pyllyäni. Teen, kuten hän käskee. Eki silittelee pyllyäni koko ajan lähestyen reikääni. Olen aivan kiimassa ja tartun vaistomaisesti pakaroihini ja levitän niitä. Eki hymyilee ja koskettaa reikääni. Hän sylkäisee siihen ja levittää sylkeään sormellaan. Hän työntää etusormensa hitaasti sisääni. Voihkaisen.

Eki vetelee sormeaan hitaasti ees ja taas pyllyssäni. Hän siirtyy lähemmäksi päätäni ja käskee minua imemään kalunsa märäksi, koska se on kohta syvällä minussa. Sylkäisen kalun päälle ja imen sitä oikein kiimasena. Hetken imettyäni Eki ottaa kalun suustani. Painan pääni penkkiä vasten ja levitän pakaroitani. Kohta tunnen Ekin terskan reikääni vasten. Hän alkaa hitaasti työntymään sisääni. Pyllyäni polttelee kun terska työntyy hitaasti sisääni. Puren huultani. Pian kova kalu työntyy helpommin sisääni ja kipu alkaa hellittää, tunnen Ekin kokonaan sisälläni. Hän huokaisee nautinnosta ja kehuu tiukkaa reikääni.

Olemme hetken paikoillamme. Huohotamme raskaasti. Eki alkaa sitten hitaasti panemaan minua. Hän tuntuu todella hyvältä sisälläni. Pääni on penkkiä vasten ja käteni ovat pakaroillani. Kaluni seisoo kovana. Tuntuu, etten kestä pitkään tätä nautintoa. Eki kiihdyttää tahtia. Lätinä vain kuuluu kun hänen reitensä hakkaavat pakaroitani. En kestä enempää ja laukean penkille jalat täristen. En ole aikaisemmin saanut noin räjähtävää orgasmia. Eki ei kestänyt myöskään antamaansa kyytiä. Tunnen hänen kalunsa sykkivän sisälläni ja heti sen jälkeen tulee lämmin tunne sisääni kun hän laukeaa. Suoleni täyttyy Ekin spermasta. Hän vetää velton kalunsa ulos. Heti sen perään alkaa hänen lastinsa valumaan minusta ulos. Olen väsynyt, mutta tyydytetty.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute