Koodi-puhelin
Eka kerta miehen kanssa
JjBtmBoy

Olen jo varmaan 12-13vuotiaasta asti fantasioinut seksistä miehien kanssa. Se kaikki alkoi jääkiekkojoukkueemme kapteenista. Jostain silloin itselleni tuntemattomasta syystä rupesin suihkussa vilkuilemaan salaa joukkuetovereitteni vehkeitä. Suurinta huomiota herätti kapteenimme kalu joka oli muiden vehkeitä kehittyneempi ja isompi, kun nuoria poikia vielä silloin oltiin. Tuo iso kalu sai minussa jotain ihmeen viboja aikaiseksi, jotka kylläkin laukesivat liekkeihin vasta kotona kun illalla sängyssä sain mielikuvan siitä, että imisin tuota kapteenin isoa kalua ja nielisin hänen lastinsa. Itse siinä iässä vielä, että hyvä jos spermaa vielä edes tuli...

Vuodet vierii ja homoseksifantasiat välillä vaipuu unholaan ja välillä taas myllersivät sen verta paljon, että oli pakko runkata ja katsoa homopornoa tai kuvitella kuinka joku isomunanen kaveri työntäs kaluunsa meikäläisen pyllyyn. Tykkäsin nimenomaan kuvitella kun jotkut omat kaverit pani mua jotka olin nähny suihkussa ja niitten mahtavat varustukset. Kunnes se ottaa vahvemman otteen... Löysin äidin yöpöydän laatikosta dildon, jonka enempää ajattelematta työnsin liukkarin voimin anukseeni. "Oi että tuo tuntui hyvältä!" Totesin itsekseni. Niinpä siitä pari vuotta ja huomasin ostaneeni ensimmäisen oman dildoni. Iso punainen jelly-dildo oli kovassa käytössä ja tajusin tuolloin miten paljon isomman ulottuvuuden voikaan orgasmille saada kun muna sahaa suhaa mun pyllynreijässä.

Pitkät ajat taas vain laitettiin runkaten menemään, kunnes huomasin ettei runkkaamiseeni kuulunut enään ollenkaan muuta kuin homoeroottisia juttuja. Kunnes rohkaisin vihdoin mieleni ja laitoin nettiin ilmoituksen.
Otin yhteyttä yhteen hyvin varustettuun ja mukavaan lahtelaiseen, jonka kanssa viestittelimme muutaman tovin ja sovimme jo panotreffitkin kun häneltä paikka löytyi. Silti jännitys vei voiton enkä ilmestynytkään paikalle. Monta kertaa meinasin uudestaan laittaa viestiä sille kaverille ja aina vaan jänistin lopussa.

Kunnes vihdoin päätin eräs päivä ollessani Helsingissä, että nyt sen on tapahduttava jossei koskaan. Nyt on sellaset fiilikset ettei oo ennen ollu..
Laitoin ilmoituksen nettiin ja löysin itse erään helsinkiläisen karhun joka etsi "silkkaa seksiseuraa ilman turhia lepertelyjä". Tämä kuulosti ihan siltä mitä hainkin. Ajattelin että se kuitenkin on joku vanha ukko mutta toisaalta sekin kiihottaa meikäläistä jos joku vähän vanhempi ukko rynkyttää meikäläistä menemään. Mies antoi osoitteensa ja ajoin talon läheisyyteen. Hän oli laittanut viestiä että "ilmoita kun olet tossa alhaalla, niin tuun avaamaan sulle oven". Samoilin edestakas katua jännitys tuntuen koko kropassa ja mietin mennäkkö vai eikö. Pitkän mietinnän jälkeen laitoin miehelle viestin "olen just tossa ovella" johon hän vastasi lyhyesti "ok". Nyt sen olisi tapahduttava jos koskaan mietin.

Ovelle astui parrakas, itseni mittainen vaalea mies. "Ei nyt niin paha." mietin ja kävelin häntä kohden moikaten häntä. Esittelimme toisemme ja kävelimme rappuset ylös ja menimme asuntoon sisälle. Mies selkeästi piti näkemästään nimittäin en ole ikinä nähnyt kenenkään katsovan minua niin kiimaisin silmin.
Halusin päästä nopeasti toimintaan ilman turhia puheita sillä tiesin olevani varsinainen tuppisuu siinä tilanteessa kun jännitti niin paljon. Ajattelin peittää hermostuneisuuteni suoraan toimintaan. Sanoin hänelle "En oo ennen tehny näin miehen kans, enkä oikee tiiä mitä tehä.." Samalla kävellen hänen luokseen ja alkaen hieromaan hänen vehjettään housujen läpi. Siinä samassa olin jo avannut häneltä sepaluksen ja ottanut hänen hyvän kokoisen melansa jo paljaaseen käteeni. Ryhdyin runkkaamaan häntä ja siinä vaiheessa mielessäni pyöri ainoastaan, että haluan ottaa ton kullin mun suuhun NYT! Siispä polvistuin jolloin mies huomasi samantien aikeeni ja otti housut kokonaan pois ja meni sohvalle istumaan. Seurasin perässä ja kävin polvilleni hänen eteensä. Otin jo valmiiksi seisovan kivikovan kullin käteeni ja ryhdyin imemään sitä. En muista siitä paljoa ja olisin halunnut imeä pidempäänkin mutta itselläni oli hirveä hoppu viedä homma loppuun, joten sanoin hänelle että mennäänkö vain suoraan asiaan?
Hän vastasi myöntävästi samalla naurahtaen sille kuinka esteetön ja valmis kaikkeen olin.
Hän haki kortsun ja liukasteen kävellen minua kohden kiimainen katse silmissään. Odotin oikein pyytävässä "pyllypystyssä" asennossa kun hän siveli liukkaria peräreikääni ja työnsi hieman sormea sinne. Liukkarit laitettuaan hän ryhtyi työntämään penistään märkään persreikääni. Hieman tuntui tiukalta aluksi mutta kun sai alkujännityksen hoidettua pois alkoi kyrpä luistaa reijässä ja hän ryhtyi kunnolla rajusti rynkyttämään minua doggystylena. "Nyt se kyrpä on sielä minne se mulla kuuluukin." Mietin kiimaisena. Kivekset läiskyivät ihoani vasten ja voihkin kuin pieni huora. Hän käski minun käydä mahalleni makaamaan sohvalle jolloin hän jatkoi rynkyttämistä sekä tunki kulliansa niin syvälle kun suinkaan sai jolloin sain jonkun villiinnyskohtauksen ja tarrasen häneen kiinni kynsin kun tuntui niin perkeleen hyvältä. Aikansa jyystettyään hän lopetti ja kävi heittämässä kortsun pois, ajattelin että tämä oli nyt tässä minun osaltani ja sanoin lähteväni. "Etkö haluu mällejä suuhun?" Se kysyi vielä ja sanoin että "En mä tällä kertaa." Johon hän vain naurahti.
Lähdin ovesta ulos jonka hän herrasmiesmäisesti avasi minulle kun lähdin.

Myöhemmin viestiteltiin että voitaisiin se tehdä joskus uusiksi mutta meikäläisellä taas tuli pupu pöksyyn asian suhteen...
Nyt kuitenkin mietin että mitä mä siinä menettäisin?
Oon jo kerran sen tehny nii homo mikä homo, siispä jos karhulle käy huomenna panot niin sinne mennään.
Ja jos tällä kertaa ei olis mihinkään kiire vaan jäis sinne vaikkapa yöks. ;)

Nyt pidän kaikki vaihtoehdot auki, mulla on ehk jonkinsortin tunteita tota kaverii kohtaan..
Katotaan mitä siitä seuraa en panis pahitteeks vaik jotaki vakavampaaki. ;)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute