Koodi-puhelin
Hotellissa
m28

Olin matkustanut koko päivän kuumassa junassa kohti Helsinkiä ja mielessäni oli vain kylmä suihku. Kirjauduin hotelliin ja respan tyttö kertoi että miesten saunavuoro oli auki vielä n. tunnin. Menin huoneeseen ja astuin taloksi ja päätin lähteä saunaan.

Pääsin saunaan jossa ei ollut ketään muita, heittelin löylyä ja nautin saunasta kunnes kuulin oven käyvän pukuhuoneessa. Kohta sisään tulikin arviolta 55-vuotias suht isokokoinen mies. Mies istui suoraan vastapäätä minua. Satuin vilkaisemaan miehen haaroväliin ja näin ison posliiniksi ajellun kullin. Tunsin kuinka oma kullini alkoi kovenemaan ja oli puoliseisokissa kun päätin poistua ottamaan kylmän suihkun, olisihan se noloa jos tuo mies huomaisi että mulla seisoo.

Suihkussa sain kullini laskeutumaan ja päätin palata saunaan, menin samalle paikalla istumaan kuin aikasemmin. En alkuun viitsinyt edes katsoa mieheen päin, mutta sitten kun nostin katseeni lauteista huomasin että miehellä on tuo ihana iso kulli täydessä seisokissa, nostin edelleen katsetta ja näin hymyn miehen kasvoilla. -mitäs tykkäät mies kysyi. En saanut sanaa suustani, katsoin vaan hämilleni tapahtumaa.

Oma kullini alkoi kans seisomaan ja mies sanoi että taidat tykätä. Hän nousi seisomaan ja tuli viereeni istumaan ja kysyi oletko ennen koskenu miehen kyrpää. Vastasin että en ole johon mies sanoi, et tähän saa kyllä koskea. Epävarmoin ottein lähdin siirtämään kättäni kohti tuota isoa kullia, ekaa kertaa koskin miehen kullia, olinhan kyllä fantasioinut siitä aikaisemmin.

Mies kehui kuinka hyvältä tuntuu ja käänsin katseeni häntä kohti. Hän katsoi minua ja tuli lähemmäs ja alkoi suutelemaan johon vastasin intohimoisesti. Samalla kun suutelimme mies otti myös oman kullini isoon kouraansa ja alkoi runkkaamaan sitä. Hetken jatkettuamme mies kysyi haluanko maistaa hänen kulliaan johon kiimassani suostuin heti.

Lähdin laskeutumaan kohti tuota isoa kullia. Nuolin ensin terskaa ja vartta jonka jälkeen aloin imemään sitä. Siirryin istumaan alalauteelle miehen jalkojen väliin ja jatkoin tuon ihanan kullin imemistä. Mies voihki ja kehui taitojani, tunsin kuinka kyrpä suussani kasvoi kasvamistaan ja ei aikaakaan kun mies voihkien alkoi syöksemään spermaansa suuhuni, isoja ryöppyjä tuli suuhuni nii voimalla etten pystyny kaikkea nielemään, sitä valui leualleni ja viimeiset ruiskaukset naamalleni. Jatkoin vielä imemistä ja kohta mies kumartui suutelemaan pitkän spermaisen suudelman.
Siirryimme suihkuun ja mies kysyi tulisinko myöhemmin käymään hänen huoneessaan. Tietysti suostuin mutta se onkin jo sit eri tarina...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute