Koodi-puhelin
Piiskaa Vierumäellä 1
pekka

Olen uheilullinen 48-vuotias mies.

Olin Vierumäellä lenkkeilemässä lähellä golfkentän uusia mökkejä. Yhtä lukuun ottamatta mökit olivat tyhjiä, olihan kesälomakausi jo päättynyt ja oli arkipäivä keskellä viikkoa. Pysähdyin tyhjentämään rakkoani erään mökin läheisyyteen, kun kuulin takaani ääniä. Taakseni oli yllättäen tullut keski-ikäinen mies ison koiransa kanssa ja kysyi vihaisesti, mitä oikein tein hänen takapihallaan. Olin aivan yllättynyt ja mumisin anteeksipyynnön mutta mies tarttui minua määrätietoisesti hartioistani ja käski mukaansa mökkiinsä.
En voinut kuin seurata ja ehdin vaivoin nostaa housuni ylös. Mies jätti koiransa ulos ja käski minut kanssaan pesutiloihin. Hänellä oli sauna lämpimänä ja saisin kuulemma opetuksen, kun olin kuseskellut hänen pihalleen. Yritin selitellä, etten ollut huomannut olleeni hänen pihallaan mutta selitykset olivat turhia. Raunoksi itsensä esitellyt mies oli tummahiuksinen ja melko lihaksikas. Rauno käski minut riisuutumaan. Olin aivan hämmentynyt ja peloissanikin. Rauno sanoi, että saisin oppia tottelemaan tai hän rankaisisi minua kovin ottein. En heti aloittanut riisuutumista, jolloin Rauno otti oven yläpuolelta koivuvitsan ja melko kovakouraisesti pakotti minut polvelleen ja riisui paitani ja sortsini sekä alushousuni. Rupesin itkemään ja pyytelin vielä anteeksi. Tämä kaikki oli turhaan, koska vitsa tuntui jo paljailla reisilläni ja takamuksillani. Muutaman piiskauksen jälkeen Rauno lopetti ja kysyi, olinko jo oppinut. Sanoin tekeväni mitä vain hyvittääkseni tekoni.
Ennen saunaa Rauno käski minua hakemaan tuoreita koivunoksia ulkoa. Meinasin pukeutua, mutta jouduin keräämään uudet vihdat alastomana. Tässä vaiheessa mietin, josko olisi pitänyt karata hotellille, mutta en kehdannut palata alastomana majoitukseeni.
Palattuani oli Rauno jo riisuutunut. Hän oli ajanut karvansa kokonaan nivusalueelta. Oma pehkoni ja alavatsani olivat melko karvaiset. Huomasin, että mökin lämmössä oma kalunikin hieman jäykistyi ja peittelin sukukalleuksiani. Rauno ohjasi minut pesuhuoneeseen ja jutteli kanssani tuttavallisesti. Joimme olutta ja ajattelin jo, että kaikki kääntyisi parhain päin.
Rauno kertoi minulle pelisäännöt. Ellen tottelisi häntä kaikessa, saisin melkoisen selkäsaunan. Sanoin tottelevani häntä kaikessa. Suihkun jälkeen Rauno otti parranajokoneen ja käski minut selälleen penkille. En uskaltanut kieltäytyä ja pian huomasin Raunon määrätietoisin ottein ottavan kiinni kalustani ja palleistani ja alkavan ajella pois karvojani. Tässä vaiheessa olin aivan peloissani ja meinasin laskea alleni. Selvisin kuitenkin tästä koettelemuksesta ja Rauno taputti minua ystävällisesti vatsalleni. Minun piti kuulemma ymmärtää, että tottelemattomuuteni johtaisi aikamoiseen selkäsaunaan ja tällöin saisin maistaa myös nahkavyötä. Vakuutin vielä kerran että tekisin kaiken käsketyn.
Saunominen meni hyvin ja olin rentoutunut nautittuani muutaman oluen. Pesuhuoneessa Rauno saippuoi minut perusteellisesti ja pesi minut joka paikasta. Erityisen perusteellisesti hän pesi nyt jo karvattomaksi muuttuneen alavatsani. Hän saippuoi myös peräaukkoni ja tunki sormensa peräaukkooni muutamaan otteeseen. Hän kertoi olevansa lääkäri ja tunnusteli pitkään eturauhastani. Sain vaivoin pidäteltyä siemensyöksyä, koska en ollut koskaan ollut niin perusteellisessa tutkimuksessa. Jouduin myös pesemään Markun ja hänen kaluansa saippuoidessani Markun kalukin osoitti erektion merkkejä.
Siirryimme hienon mökin takkahuoneeseen. Olin täysin alaston ja tunsin oloni hieman epämukavaksi. Markku käski minut ulos ja sanoin haluavansa puolukoita. Hän käski minua keräämään astiallisen, minkä arvioin vetävän noin puoli litraa. Jouduin keräämään puolukat ilkosillani ja noin puolen tunnin kuluttua palasin astian kanssa takaisin. Markku istui takkahuoneessa nojatuolissa ja käski minut viemään puolukat keittiöön. Takkahuone avautui metsään ja huone oli melko kirkkaasti valaisu eikä ikkunoissa ollut ollenkaan verhoja. Markku käski minut eteensä seisomaan. Tunsin oloni erittäin epämukavaksi ja pelkäsin jonkun näkevän sisään avoimesta ikkunasta. Markku käski minua noutamaan lipaston päältä nahkavyön sekä asettumaan polvelleen vatsalleni. Tässä vaiheessa pelkäsin laskevani alleni häpeästä ja pelosta. Olin aivan varma, että joku näkisi ulkoa sisälle.
Markku aloitti määrätietoisen piiskaamisen. Tunsin Markun kookkaan kalun vatsaani vasten ja itkin ja vaikeroin jokaisen lyönnin jälkeen. Markun lopetettu jouduin kiittämään ja vielä kerran pyytämään anteeksi. Pelkäsin kokoajan, että saisin kokea lyönnit myös vatsapuolelleni.
Piiskauksen jälkeen Markku vei minut makuuhuoneeseensa. Hän käski minut selälleen ja alkoi hieroa minua joka puolelta. Tunsin itseni tässä vaiheessa täysin avuttomaksi ja olin peloissani. Kaluni oli täydessä erektiossa ja Markku hyväili sitä pitkään sekä hieroi myös kiveksiäni. Jossain vaiheessa purkauduin rajusti ja vapisin kauttaaaltani. Markku kuivasi minut ja käski minua aloittamaan hieronnan. Jouduin hieromaan Markkua pitkään ja jossain vaiheessa Markku käski minua hyväilemään itseään myös jalkovälistä. Markun iso kalu oli jännittynyt ja pelkäsin joutuvani ottamaan sen jossain vaiheessa suuhuni. Näin ei kuitenkaan käynyt vaan Markku purkautui rajusti ja spermaa lensi hänen vatsalleen ja myös kasvoilleni.
Markku viteli minut kokonaan ja käski minut nukkumaan. Nukahdin miltei heti mutta odotin jännityksellä mitä seuraavana päivänä tapahtuisi.

Tarina jatkuu myöhemmin..

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute