Koodi-puhelin
Kesäkarhu mökkeilee
Jamo

Jahas, ottaisikohan sitä jonkin pullan vai jonkin terveellisemmän leipävaihtoehdon, mietin itsekseni. Päädyin täytettyyn reissumieheen, sillä kieltämättä minusta näkee, että olen ollut ruoka-aikaan kotona. Mielestäni en silti ole hullumman näköinen, siis ainakaan jos pitää kaltaisistani pyöreistä, karvaisista ja parrakkaista karhumiehistä. Tai chubbyhan minä olin, jos ”alan” termejä käytetään.

Pysähdyn usein tällä samalla huoltamolla matkalla mökilleni, sillä täällä pitää taukoa myös paljon motoristeja. Mikään ei mielestäni ole niin kiihottavaa kuin komearaaminen nahkaan pukeutunut mies, jolla on jalkojensa välissä jyrisevä moottoripyörä. Itse en ole koskaan saanut hankittua pyörää, vaikka se jo pitkään onkin ollut haaveissa. Aina on ollut muka jotain tärkeämpää käyttöä rahoille.

Maksoin kahvini ja leipäni ja asetuin lempipaikalleni ikkunan viereen, mistä näkee myös kassalle. Paikaltani on hyvä näkyvyys sekä pihalle, mihin motoristit kaartavat tankkaamaan, että kassalle, mihin he tulevat maksamaan bensan ja muut ostoksensa. Oli todella lämmin päivä ja paljon motoristeja liikkeellä. SIlmänruokaa siis riitti ja aloin olla todella kiihottunut pelkästä katselusta. Boxereissa olisi lähtiessä varmasti kiimalimasta märkä läiskä.

Katseeni kiinnittyi erääseen bensapumpuille kaartavaan moottoripyörään. Huomioni oli kiinnittänyt se, että kuskilla näytti olevan erityisen hyvin istuvat vaaleat farkut. Pyörän päältä noustuaan näin koko komeuden: farkut istuivat täydellisesti niin edestä kuin takaakin ja lahkeet oli vedetty ajobootsien varsien päälle. Samoin musta nahkarotsi oli kuin tehty hänelle ja näki, että ilman toppauksiakin hartiat olisivat leveät. Kuski otti kypärän pois ja alta paljastui pörröiset tummat hiukset ja kirveellä veistetyn komeat kasvot. Tuon on pakko olla malli, ajattelin. Kuin suoraan Tom of Finlandin piirroksesta.

En saanut katsettani irti tuosta motoristista. Seurasin, miten hän tankkasi ja sen jälkeen tuli sisälle ja siirtyi kassajonoon odottamaan vuoroaan. Mielikuvitukseni laukkasi ja kuvittelin, miten nuolisin jokaisen kohdan tuon miehen ihosta tai miltä tuntuisi hieroa kullia hänen tiukkaa persettään vasten. Tai millaista olisi, jos tuo mies nahkaan pukeutuneena tulisi selkäni päälle makaamaan, kaivaisi kyrpänsä esiin ja työntyisi perseeseeni ja naisi rajusti... Jossain vaiheessa tajusin, että tuo mies tuijotti takaisin jotenkin kummastuneen ja ehkä vihaisenkin näköisenä. Säpsähdin ja käänsin katseeni pois. Kuinkahan kauan sitten se oli jo huomannut tuijotukseni. Yritin rauhoitella itseäni sillä, että tuskinpa tuohon enää koskaan missään törmää. Turha siis nolostella. Päätin kuitenkin nousta ja lähteä jatkamaan matkaa. Ihailemani motoristi jonotti edelleen kassalle.

Käänsin auton nokan kohti mökkiä ja lähdin ajamaan viimeistä muutaman kymmenen kilometrin pätkää. Kävin edelleen todella kuumana ja kourin seisovaa kaluani cargo-shortsieni kankaan läpi. Mieleni teki kaivaa kulli esiin ja vetää kuivat. Luovuin kuitenkin ajatuksesta yleisen liikenneturvallisuuden takia.

Matka jatkui leppoisasti. Välillä joku moottoripyörä meni ohi ja välillä joku kiireisempi autokin. Liikennettä oli kuitenkin aika vähän. Jälleen yksi moottoripyörä lähti ohi, mutta vierelle päästyään jäikin hetkeksi rinnalleni ja kuski kääntyi katsomaan minuun päin. Tajusin sen olevan sama motoristi, jonka perään olin kuolannut huoltamolla. Samassa hän kuitenkin kiihdytti uudelleen ja meni ohi jatkaen matkaa hyvää vauhtia. Mitähän tuokin tarkoitti. Kypärän tummennetun visiirin läpi ei ollut pystynyt päättelemään mitään ilmeestä. Mutta kylläpä ajoasento saakin hänen reitensä ja perseensä näyttämään hyvältä kireissä farkuissa...

Saavuin mökille ja ensiksi tein normaalit alkutoimenpiteet: ruoat jääkaappiin, sähköt päälle jne. Sen jälkeen laitoin kahvin kiehumaan ja sen valmistumista odotellessa päätin nauttia yhden kaljan. Menin ulos portaille istumaan auringonpaisteeseen ja nautin luonnon äänistä ilman häiritsevää kaupungin melua. Vähän ajan päästä tontin viereisestä metsästä alkoi kuitenkin kuulua kauhea ryske kun oksia katkeili ja kiroilu kuului varmasti järven toiselle puolelle asti. Hetken kuluttua puiden välistä tuli esiin nuori tyyppi oksanpätkiä hiuksistaan keräten. Lähemmäksi tultuaan tunnistin hänet kasvojen perusteella samaksi motoristiksi, jonka tuijottamisesta olin huoltsikalla jäänyt kiinni. Kaverilla oli yhä yllään farkut, mutta yläkroppaa verhosi pelkkä kireä t-paita. Komea hän silti oli, vaikka hänellä ei enää leveää vyötä ja bootseja lukuunottamatta muuta nahkaa ollutkaan yllään. Lehahdin saman tien kirkkaan punaiseksi, kun huomasin hänen suuntaavan luokseni. Lähemmäksi päästyään hänkin selvästi säpsähti tunnistettuaan minut. Helvetti et se oli hyvännäköinen.

”Terve. Mä olen Hirvosen Kai, Penan poika, tosta naapurimökiltä. Kauhea ryteikkö toi tonttien raja. En meinannu päästä läpi. Niin joo, isäukko sanoi, että siellä pitäis olla avain jemmassa tietyssä paikassa, mutta en mä mitään löydä. Täti on sen varmaan vienyt vahingossa mennessään, kun ovat sunnuntaina lähteneet. Toi kun on sellainen koko suvun käytössä oleva mökki. Soitin äsken faijalle ja se sanoi, että sulla pitäis olla vara-avain täällä.”

”Joo, onhan mulla jossain. Ootas niin käyn hakemassa.”

Menin hakemaan avaimen sisältä. Ajatukset pyöri villinä päässä. Uskaltaisikohan sitä tehdä aloitteen. Ei se kuitenkaan ole homo ja kohta vaan kaikki mökkinaapurit tietäis, että mä olen miehiin päin. Voin jo kuvitella, miten ne juoruisivat keskenään, että ”niin se vaan Korhonenkin paljastui hinttapuliksi, vaikka onkin sellainen iso lihava mies, eikä yhtään naismainen”.

”Löytyihän se”, sanoin ja ojensin avaimen Kaille.

”Kiitos”, Kai vastasi, väläytti pienen hymyn ja lähti kävelemään takaisin tulosuuntaansa. Muutaman askeleen jälkeen Kai kuitenkin pysähtyi ja kääntyi hieman epäröiden. ”Etkös sä olekin se tyyppi sieltä huoltsikalta, joka tuijotti mua kuin halpaa makkaraa? Onks sulla joku ongelma mun suhteen?” Kai kysyi ärtyneesti.

”Hmm, vastaus on kyllä ja ei”, vastasin. ”Älä nyt suutu. En mä mitään sillä tarkoittanut. Myönnän olevani se tuijottaja, mutta en kyllä tuijottanut yhtään halveksivasti, pikemminkin päinvastoin.”

”No miks sitten?” Kai tivasi.

”Onks pakko kertoa?” kysyin epätoivoisesti, mutta kun Kai edelleen näytti vihaiselta, ajattelin, että ehkä on parempi ottaa riski. Ainahan mökin voi myydä. ”Arvostaisin kauheasti, jos et kertois tätä eteenpäin, mutta mä olen homo ja mä nyt vaan satun pitämään miehekkäistä komearaamisista miehistä, etenkin motoristeista ja muista nahkakundeista”.

Odotin Kain reaktiota katse tiukasti maassa. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut. Kun kohotin katseeni, näin Kain kävelemässä poispäin.

”Mitähän vittua tästäkin seuraa”, sanoin hiljaa itsekseni. ”No, turha itkeä kun paskat on jo housussa”, ajattelin ja menin hakemaan ison mukillisen kahvia.

***

Illemmalla lämmitin saunan, kävin uimassa ja laitoin ruokaa. En viitsinyt grillata tai laittaa mitään kummempaa. Grillaaminen yksin tuntuu jotenkin turhan suuritöiseltä, kun mökin grilli toimii puilla. Laitoin kuitenkin takkaan tulen ja ajattelin, että siinä voi jotain käräyttää, jos tulee vielä nälkä. Lueskelin aikani kuluksi vanhoja Aku Ankan taskukirjoja sohvalla maaten, kaljaa siemaillen ja tulen loimusta nauttien. Liekeissä on aina jotain kumman kiehtovaa.

Niinkuin aina, kaljan kittaamisesta ennemmin tai myöhemmin seuraa kusihätä. Vetäisin sandaalit jalkaan ja lähdin pelkissä boxereissa kohti metsän reunaa jättäen oven auki, jotta ulos tulee vähän valoa. Oli elokuu. Yöt jo vähän hämärtyneet, mutta silti vielä öisinkin lämmintä. Täällä saa olla onneksi juuri niin vapaasti kuin haluaa, mietin itsekseni hymyillen. Viimeiset tipat ravisteltuani suuntasin takaisin sisälle. Riisuin sandaalit ja astuin sisälle mökkiin. Samassa kimppuuni käytiin takaapäin. Nahkahansikkaan peittämä käsi painui suuni päälle ja toinen käsi kiertyi vartaloni ympärille vetäen minut tiukkaan otteeseen hyökkääjää vasten.

”Arvaa kuka”, hieman ilkikurinen ääni korvani juuressa sanoi.

Tajusin samassa, että se oli Kai ja pahin säikähdykseni hälveni. Rentouduin hieman, mutta Kai ei silti irrottanut otettaan.

”Nyt sä saat sitä, minkä perään siellä huoltsikalla kuolasit”, Kai sanoi takanani. ”Sä teet just niinkuin mä sanon, halusit tai et, onks selvä?”

Nyökkäsin pystymättä puhumaan Kain nahkahansikkaan peittämän käden edelleen ollessa suuni päällä. Boxerit olivat telttana kivikovana seisovan kullini päällä.

”Siirrä kädet selkäsi taakse”, Kai käski.

Tein työtä käskettyä. Käteni osuivat Kain etumukseen ja tunsin, että hänellä oli nahkahousut jalassaan. Kullini alkoi seisomaan vieläkin kovemmin, jos mahdollista. Kai löysäsi vartaloni ympärillä olevan käden, mutta muutamaa sekuntia myöhemmin ranteisiini lyötiin käsiraudat. Tuntuivat olevan kunnon raudat, eikä mitkään pornokaupan pinkillä karvalla pehmustetut lelut.

Kai päästi irti ja käänsi minut ympäri. Nyt näin hänet kokonaisuudessaan ja hän oli aiempaakin kuumemman näköinen. Kailla oli samat ajobootsit ja nahkarotsi kuin päivällä, mutta farkut hän oli vaihtanut vähintäänkin yhtä tiukkoihin nahkahousuihin, jotka eivät jättäneet mitään arvailujen varaan. Suuren kyrvän piirteet erottui selvästi housujen läpi. Lisäksi Kailla oli käsissään nahkahanskat.

”Polvillesi siitä”, Kai käski. ”Tiedät kyllä mitä tehdä”.

Laskeuduin polvilleni ja tuo nahkahousujen upea kohouma oli suoraan silmieni edessä. Hitaasti kiusoitellen Kari aukaisi napin kerrallaan nahkahousuista ja kaivoi raskaanoloisen puolikovan kullinsa esiin. Luoja, miten iso siitä tulee sitten kun se on täydessä seisokissa!

Hamusin kullia suuhuni, mutta Kai vetäytyi vielä hetkeksi kauemmaksi. Hän kaivoi esiin myös raskaat ja täydenoloiset pallinsa ja napitti sen jälkeen housujen ylimmät napit kiinni niin, että pallit ja kulli ainoastaan jäivät ulkopuolelle ja sepalus toimi kuin penisrengas pakottaen veren pysymään kullissa. Se alkoi paisua silmieni edessä muuttuen väriltään tummemmaksi. Siitä tuli upea suorana seisova suonikas kyrpä. Ehdottomasti suurin, mihin olen elämäni aikana törmännyt.

Kai kyllästyi vitkutteluuni, kun unohduin ihastelemaan hänen kaluaan liian pitkäksi aikaa ja otti toisella kädellä pääni takaa kiinni ja ohjasi kullin pään huulilleni. Aukaisin suuni niin auki kuin pystyin, mutta silti pelkäsin raapivani Kain kyrpää hampaillani. Tein kuitenkin parhaani ja Kai tuntui nauttivan. Vain pieni osa mahtui suuhuni mutta sitä osaa käsittelin huulillani ja kielelläni niin hyvin kuin osasin. Huokauksista päätellen Kai tuntui erityisesti nauttivan kun kielellä hyväilin terskan alapintaa. Kai alkoi naimaan syvemmälle nieluuni ja yritin rentouttaa kurkkuni, mutta siltikin aloin välillä kakomaan. Suun pitäminen niin auki kuin mahdollista vaati pian veronsa.

”Mun leuat ei kestä enää.” sanoin sylkäistyäni kullin pois suustani. ”Pane mua perseeseen sen sijaan”.

Kain ilme vaihtui pettymyksestä epäuskoisuuteen.

”Ok mut et sit vittu itke jälkeenpäin. Ne tyypit, jotka on mun munaa kestäneet, on olleet aika harvassa ja nekin on kestäneet sen vain hammasta purren. Nouses ylös.”

Tein työtä käskettyä. Kai otti pienen avaimen taskustaan ja käänsi minut ympäri ja aukaisi käsiraudat.

”Taidat olla sen verran munankipeä, ettei näitä tarvita. Sähän varmaan maksaisit siitä et mä naisin sua.” Kai nauroi.

Kai otti tiukasti ranteestani kiinni ja veti mukanaan sohvan luo. Hän riisui nahkarotsinsa, sillä takkatuli oli tehnyt mökistä jo varsin lämpimän. Kai istuutui aivan sohvan reunalle ja otti viereiseltä pöydältä mukanaan tuomansa kortsun ja liukuvoiteen, jotka huomasin vasta nyt. Hän rullasi kortsun paikalleen ja puristi kunnon läjän liukuvoidetta kämmenelleen ja heitti tuubin minulle.

”Rasvaa itsesi kunnolla. Tai mitä mä sua opetan. Kyllä tollanen munahaukka tietää, miten valmistautua ennen ratsastamista.”

Kai nojautui taaksepäin tyynyihin ja hieroi liukuvoidetta kiiltelevään kovaan kaluunsa. Riisuin boxerit ja työnsin rasvaa reiälleni ja sisääni valmistautuen tulevaan. Nousin seisomaan sohvalle Kain yläpuolelle hänen jäädessä jalkojeni väliin. Kyykistyin ja otin toisella kädellä tukea Kain olkapäästä ja toisella kädellä ohjasin hänen kulliaan kohti reikääni. Asetin terskan vasten persereikääni, rentoutin sulkijalihakseni ja laskeuduin alemmaksi. Hitaasti mutta varmasti Kain kulli kiilasi tietään sisälle perseeseeni. Nyt se oli jo uponnut sen verran, että saatoin päästää kullista irti ja molemmin käsin ottaa tukea Kaista. Paksuin kohta kullista oli kuitenkin vielä ulkopuolella. Vedin syvään henkeä ja rentoutin itseni uudelleen ja laskeuduin jälleen pari senttiä alemmaksi. Samassa sulkijalihakseni pääsi paksuimman kohdan ohi ja loput kullista solahti sisääni – ei helposti edelleenkään, mutta ei myöskään pahasti vastustaen. Kain kyrpä oli jyrännyt tiensä pohjaan saakka.

”Vittu, sä otit sen kerralla kokonaan sisääs!” Kai haukkoi henkeään. ”Sulla on mahtava perse.”

Totuttelin hetken aikaa kulliin perseessäni. Sitten aloin varovasti kohottautua, minkä jälkeen laskeuduin jälleen alas asti ottaen koko kullin jälleen sisääni. Pikkuhiljaa sulkijalihakseni venyttyä ja homman käytyä helpommaksi aloin nousta yhä korkeammalle ja nopeammin. Hetken kuluttua ratsastin jo täyttä päätä Kain kyrvällä meidän molempien huohottaessa raskaasti. Kai levitti molemmin käsin pakaroitani auttaen kullia pääsemään entistäkin syvemmälle sisälleni.

”Ooh, mahtavaa, sulla on upea perse.” Kai huohotti ratsastukseni lomassa.

”Sulla on vielä upeampi kulli. Mä en ole ikinä saanut mitään yhtä isoa ja kovaa perseeseeni.”

”Vaihdetaan asentoa”, Kai sanoi hetken päästä.

Nousin varovasti ylös ja tyhjyyden tunne valtasi perseeni.

”Minne haluat mun menevän?” kysyin Kailta.

”Toi ruokapöytä näyttää tukevalta. Mee nojaamaan sitä vasten.”

Menin ruokapöydän luo ja kumarruin sen päälle tarjoten perseeni Kain naitavaksi. Kai lisäsi liukuvoidetta kullilleen, asetti terskan reiälleni ja survaisi kyrpänsä kerralla sisääni. Haukoin henkeä, mutta Kai ei odotellut. Hän alkoi survomaan kyrpäänsä sisälleni hullun kiihkolla. Perseeni totisesti sai munaa ja kunnolla. Kai otti välillä kiinni olkapäistäni ja survoi todella voimakkailla työnnöillä kullinsa pohjaan asti. Välillä hän kiihdytti vauhdin maksimiin ja tikkasi menemään kuin viimeistä päivää. Oma kullini oli märkänä kiimalimasta, jota valui norona. Kai ei huomioinut minun kulliani millään tavalla ja hyvä niin, sillä olisin varmaan lauennut pienimmästäkin kosketuksesta. Halusin myös, että minut kerrankin otetaan kunnolla, että tuo karju astuu minut niinkuin haluaa.

Vaihdoimme vielä asentoa. Kai levitti nahkarotsinsa ruokapöydän pitkälle penkille, etten saisi penkin lakatusta pinnasta palovammoja ja asetuin sen päälle selin makaamaan. Vedin polvet koukkuun ja Kai jatkoi siitä, mihin oli pöydän ääressä jäänyt. Pidin välillä jalkoja Kain olkapäitä vasten, välillä polvet koukussa, välillä jalat suorana pystyssä Kain pitäessä nilkoista kiinni ja naidessa persettäni mahtikyrvällään. Parasta tässä asennossa oli kuitenkin se, että lähes koko ajan Kain kulli osui eturauhaseeni aiheuttaen valtavia hyvänolon väristyksiä läpi kehoni.

”Mä luulen et tuun ihan kohta”, sain sanottua huohotukseltani.

Kai kumartui eteenpäin ja nojasi käsillään penkin reunoihin. Jalkani olivat Kain olkapäitä vasten ja kohotin itseäni niin, että perseeni oli mahdollisimman hyvin tarjolla Kaille. Kai löysi vielä jostain lisää voimia ja pisti suuremman pykälän silmään alkaen naida huimaa vauhtia. En kestänyt kauaa ja Kain edelleen survoessa kyrpää voimalla perseeseeni laukesin lennättäen valtavat lastit spermaa vatsalleni, rinnalleni ja aina kasvoilleni saakka. Vaikea ehkä uskoa Kain kullin jäljiltä, mutta voimakas orgasmi sai perseeni supistelemaan vieden myös Kain rajan yli.

”Vittu nyt tulee! Aaaaahhhhh!” Kai karjaisi kaarelle jännittyen ja takoen persettäni viimeisillä voimakkailla työnnöillä. Sen jälkeen Kai lysähti päälleni. Makasimme penkillä päällekkäin odottaessamme hengitystemme tasaantuvan.

”Vittu sulla on mahtava perse. Sä tosiaan osaat ottaa kyrpää sisääs.” Kai kehui.

”Heh, kiitos.” naurahdin. ”Ei tää nyt ihan eka kerta ollut kun annan persettä. Tosin mitään noin isoa siellä ei vielä ole ollut.”

”Mun pitäis varmaan hipsiä tonne meidän mökille”, Kai sanoi hetken päästä.

”No jos sun pitää. Mut voisin lämmittää saunan, jos kelpaa. Se oli jo aiemmin tänään lämpimänä, joten ei menis kauaa.

”Kyllähän sauna aina kelpaa. Sais pestyä hien ja muutkin eritteet pois.” Kai sanoi hymyillen.

”Ok. Mä menen laittamaan tulet kiukaan alle. Ota sillä aikaa vaikka olut tuolta jääkaapista.”

En viitsinyt pukea edes boxereita, vaan laitoin ainoastaan sandaalit jalkaan ja menin rantasaunalle. Täytin kiukaan pesän puilla ja laitoin sanomalehteä sytykkeeksi. Puut syttyivät heti ekalla tulitikulla. Nousin ylös ja käännyin lähteäkseni takaisin mökkirakennukseen, kun olin saada paskahalvauksen jo toisen kerran tänään. Kai nojaili pesuhuoneen ovenpieleen virnistys naamallaan, toisessa kädessä oluttölkki ja toisella kädellä seisovaa kaluaan hitaasti runkaten...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute