Koodi-puhelin
Etsintäkuulutus kni
T

Tämä tapahtui minulle 90-luvulla. Olin käymässä Kajaanissa ja sattuneesta syystä oli riitaa tyttöystävän kanssa. Istuin päivällä paikallisessa kuppilassa ja seuraani lyöttäytyi ihan mukava mies. Jonkun aikaa juteltuamme, ehkä hän havaitsi että olen sopivasti humalassa, hän kertoi olevansa biseksuaali ja kysyi, että kiinnostaisiko minua. Melkein siltä istumalta lähdin matkalaukkuni kanssa hänen luokseen, koska olin aina miettinyt että miltä se lopultakin tuntuu. Hän taisi asua Linnankadulla. Hänen luonaan sitten otin vaatteet pois ja avasin miehen sepaluksen. Uskon, että tällä palstalla usein liioitellaan tarinoita, mutta tämä on totta. Terska oli järkyttävän kokoinen, kuten koko elin, varmasti kaksikymmentäsenttinen. En ollut ikipäivänä varautunut sellaiseen. Minulla oli kumminkin kortsuja mukana, koska kävin jatkuvasti vieraissa. Hän olisi halunnut paljaalla mutta tautien pelossa minä halusin laittaa hänelle kondomin. Hän harmitteli sitä, ettei näitä tehdä isompia kokoja ja olin samaa mieltä, koska kortsun kokonaan laittaminen siihen lihaan oli mahdotonta. Yritin ottaa terskan suuhun mutta sekin oli mahdotonta. Olin samalla ihan kiimassa kun ajattelin tulevaa ekaa kertaani. Hänen luonaan ei ollut mitään liukastetta. Sanoin että tuo kyrpä ei mitenkään voi mahtua minun sisään, mutta hän sanoi että kyllä se sisään saadaan. Hän löysi jääkaapista ruokaöljyä ja minä menin sängylle kontalleni. Hän työnsi öljyä anukseeni ehkä sormella tai kahdella, humalatilani vuoksi en tuntenut edes kipua.

Sovimme, että minä ratsastaisin hänellä. Hän meni selälleen sängylle ja minä istuuduin pikkuhiljaa sen mahtimelan päälle. Öljyä oli niin paljon, että en tuntenut mitään kipua. Aloitin kiihkeän ratsastuksen ja tykkäsin siitä paljon: olin nuori poju jolta vanha sonni vei juuri poikuuden. Hän oli syvällä minun sisässäni ja välillä melkein ulkona, se oli aivan ihanaa. Yhden kerran se jättiterska muljahti ulos, mutta ujutin sen sormillani takaisin ja olin taas täynnä tätä miestä. Pyöritin lantiotani, josta tämä mies piti kiinni jotta olin varmasti satulassa. Hän olisi halunnut suudella minua, mutta koska olin siihen aikaan vähän pöljä, sanoin että se olisi liian homoa. Ja samaan aikaan hirmu kulli muokkasi minun persettäni uuteen uskoon. Kun hän ei ottanut millään lauetakseen, kurottauduin selän taakse ja tein saman kuin itselleni joskus runkatessa, kynsin hänen kiveksiään. Hän laukesi karjahtaen suoleeni ja silloin minua harmitti, että käytimme kortsua. Olisin halunnut tietää, miltä se suihku tuntuu tuolla syvällä.

Kokeilimme vielä, että jos minä tulisin hänen sisäänsä, mutta se ei ollut minun juttuni. Vaihdoimme puhelinnumeroita, muta edelleenkin pöljänä hukkasin sen tahallani.
En jäänyt kaipaamaan tuon miehen mukavaa luonnetta vaan sitä penistä. Jos sattumalta luet tämän, niin tässä sen ison kullin kaipaaja.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute