Koodi-puhelin
Janita
örn

Siinä hän nyt seisoi,juuri koulusta tullut Janitani. Hennot hartiat vapisivat valkoisen kauluspaidan alla ja kädet näpräsivät skottiruudullisen hameen helmaa. Ääni vavisten Janita yritti sopertaa jotakin pää painuksissa.

- Rauhallisesti kultaseni rauhallisesti. Tule tänne ja kerro rauhassa.

Janita astui lähemmäksi ja kiedoin käteni tuon hoikan ja vapisevan vartalon ympäri. Silitin kahdella letillä olevia hiuksia ja toisella kädellä selkää.

-Kerrohan nyt kultaseni mitä nyt oikein tapahtui?
-No kun pojat alkoivat kiusaamaan ja haukkuivat lattarinnaksi,vastasi Janita ääni vavisten.
-Kulta pieni,jotkin tytöt vaan kehittyvät myöhemmin ja varmasti sinustakin kasvaa kaunis nainen.
-Niinmutta kun ne yritti myös kähmiä.
-Mitä! Mistä,näytä!

Janita irtautui ja nosti toisen käden rinnalleen ja antoi sen hiljaa siirtyä paidan alle kaulaaukosta. Toinen käsi vajosi kohti hameenhelmaa kohdalle jossa valkoiset rusetilla ylhäällä pysyvät sukat päättyivät jättäen palan paljasta reittä näkyviin.

-Mitä mitä ihmettä. Työnsikö se kättä myös sinne,siis ylemmäksi.
-Ei isi,ei työntänyt mutta siltikin.
-Olenhan kertonut mitä ne pojat haluaa ja nyt se sitten on alkanut.

Silitin Janitan vartaloa rauhallisesti ja painoin pään rinnalleni. Käteni vaeksi alemmaksi ja annoin sen kiertää vartalon etupuolelle ja kohta hameen alle. Nostin kättäni ylemmäksi ja käänsin kämmeneli Janktan hävylle hieroen sitä rauhoittavasti. Satiini tuntui liukkaalta kämmenelläni ja tunsin kuinka Janita alkoi jännittyä kosketuksestani.

-Tätäkö ne pojat havitteli?
-Niin isi,hävettää niin.
-Ei hätää kulta pieni,on varsin normaalia että pojat kiusaa.
-Niinmuttakun mulla alkoi jöpöttää ja ja,,,,

Siirsin käteni housujen sisään ja kiedoin sormeni tuon ylisuuren "klitoriksen"ympärille sitä rauhallisesti runkkaillen. Janitan hengitys tiheni ja punatuilta huulilta pääsi huokaus . Janita painoi huulensa kaulalleni. Toinen käteni vaelsi hameen alle ja puristeli noita kiinteitä pakaroita.

-Tiedätkös mitä ne oikeesti halusi?
-En ,en tiedä, kerro isi kiltti kerro!
-Niinkuin tytöt niin pojatkin alkavat kasvaa kun tuntuu siltä.
-Siis miltä,kerro isi kiltti.
-Kun kaksi ihmistä on oikein lähekkäin niin tulee vaan sellanen olo että haluaa lisää. Haluaa saada ja antaa. Katso nyt miten isillekin kävi.

Janita irtautui ja kasoi minua silmiin ja sitten alemmaksi kohti housujeni etumusta. Housujeni etumus pullotti jo melkoisesti ja Janitan laskiessa kätensä alemmaksi olin räjähtää. Käsi sujahti sisälle housuihini ja sormet kiertyivät kaluni ympärille.

-Tästäkö ne pojat tykkää,kun kättä pitää täällä?
-Niin kultaseni juuri siitä ja varsinkin kun kättä liikuttaa.

Janitan hennot sormet puristuivat tiukemmin kullini ympärille ja aloitti rytmikkään liikkeen aina sheivatuilta palleiltani paljaalle terskalleni. Kieli lipoi punattuja huuli ja tunsin vastustamatonta halua suudella niitä. Huulemme kohtasivat ja suutelimme pitkään.

-Kyllä ne pojat jotain muutakin halusivat.
-Mitä niin ,kerro isi kerro ,haluan tietää ja oppia!

Painoin Janitan hartioista alas eteeni polvilleen ja laskin housuni nilkkoihin. Kullini seisoi uhmakkaasti tanassa vain muutaman sentin päässä Janitan huulista. Tartuin kaluuni ja aloin sivellä noita punattuja huulia ja jonkinaikaa jatkettuani Janita raotti huuliaan yhä avoimmaksi ja avoimmaksi. Tartuin Janitaa niskasta ja työnnyin sisään suuhun. Alkoi rytmikäs suupano ja sormet palleillani lisäsi nautintoani. Suustani kuulluva yninä sekoittui kalultani kuuluvaan litinään,tunsin kuinka huippuni läheni. Janita jatkoi kullini imemistä yhä syvemmälle ja syvemmälle,aina nieluun saakka kun tunsin luinka lastini lähti liikkeelle. Kiskaisin kullini ulos ja runkkasin sitä raivokkaasti Janitan odottaessa suu avoinna. Ensimmäinen ryöppy läsähti Janitaa nenänvarteen,toinen jo otsalle ja hiuksille,kolmannen painoin syvälle nieluun silläkin uhalla että Janita oli tukehtua. Vedin veltostuneen kullini ulos suusta ja annoin Janitan nuolla sen puhtaaksi.

-Ihanaa isi,se oli kivaa ja nyt sitten tiedän kuinka toimia ensi kerralla poikien kanssa.
-Mitämitä!!!! Sinähän et ala kaikenmailman jätkille jakaa,saamarin lumppu. Häpeä moista ja huoneeseesi siitä senkin kiimaperse,heti!

Noin tuntia myöhemmin olin lauhtunut ja koputin Janitan huoneenoveen. Avasin oven ja astuin sisään. Janita makasi mahalleen vuoteellan nyyhkyttäen vuolaasti eikä ollut eds kouluasuaan riisunut. Istahdin vuoteen reunalle ja laskin käteni Janitan selälle sitä sovinnollisesti hieroen.

-Nooh tyttö kulta ,älähän nyt. Ei isi mitään tarkottanut vaikka sanoi niin. Janita on isin omakulta,eikös vaan
-Niinmutta kun luulin että olin hyvä isille?
-Kyllä kyllä tyttö rakas,isi ei vaan voi sietää ajatusta niistä klopeista sun kimpussasi.
-Mutta eihän ne oo vielä mitään sillai,,,,
-Joo mutta on niin paljon muutakin mitä ne haluu.
-Mitä sitten?
-Sinulla on sellainen salainen luola.
-Ai peppuko?
-Niin kultapieni,niinjuuri.

Käteni oli jo siirtynyt sukan peittämälle reidelle sitä rauhallisesti silittäen
Toisella kädellä siirsin hametta ylemmäksi paljastaakseni pöksyjen peittämät pakarat. Kuljetin nyt kättäni reideltä pakaroille ja takasin aina välillä tuntien paljaan lämpimän ihon. Janitan nyyhkytys oli vaihtunut huohotukseen ja lantio noussut irti patjasta. Toinen käsi oli siirtynyt reidelleni ja yritti repiä housujani pois päältäni. Nousin ylös ja kiskaisin housuni pois,istuin alas tarttuen Janitan ranteeseen ohjaten sen puolijäykälle kullilleni. Samalla kun sormet kiertyivät sen ympärille aloin etsiä sormellani tietä Janitan anukselle pakaroiden välistä. Janita levitti toista pakaraansa ja minä toista ja sieltä se herkku loisti sykkien. Kostutin sormeni syljellä ja aloi hieroa tuota nuppua. Huokailu kävi yhä äänekkäämmäksi Janitan nostaessa lanteitaan yhä ylemmäksi. Sormeni painui hieman sisään ja se sai Janitan nytkähtämään niin että olin sisällä rystystä myöten. Tunnustelin hiukan eturauhasta ja huohotus kävi raskaaksi. Kietaisinkäteni Janitan alle ja tartuin tuohon isoon"klittaan". Kauaa ei tarvittu kun tunsin Janitan tulevan. Käänsin hänet selälleen ja siemaisin tuon "klitan suuhuni ensimmäisen syöksyn jälkeen sitä rytmikkäästi imien.

-Oi isiisi kiltti,tuntuu niin ihanalta,kiitos.

Katselin tuota kiimaista vartaloa joka lojui sängyllä raukeana. Yöpöydöltä ottamastani tuubistapursotin rasvaa sormiini ja aloitin uudestaan matkani tuolle herkulle Janitan myötämielisellä avustuksella. Sormeni hieroi rasvaa nupulle samalla kun Janita levitti sitä kullilleni. Janita nosti jalkansa ylös ja asetuin kohdilleni asettelemaan kullia anukselle,voimakas työntö ja olin uolimittaa sisällä. Tartuin sukkien verhoamiin nilkkoihin ja työnsin loputkin kullistani sisään. Aloin raivokkaan naimisen Janitan ähistessä allani. Mieletön kireys teki tehtävänsä ja tunsin olevani lähellä. Käänsin Janitan kontilleen ja nöyrästi hän tarjosi herkkuaan sängynpäätyyn nojaten. Upotin kullini taas sisään aloittaen loppukirin josta ei tullut pitkää,ähisten laukesin syvälle suoleen Janitan supistellessa suoltaan.

Vedin veltostuneen kaluni ulos suolesta ja noro spermaani valui Janin palleille joihin sitä hieroin hellin liikkein.

-Kiitos Jani. Enskerralla sit vaikka sairaanhoitaja vai mitä?
-Joo sopii hyvin,mulla onkin jo,,,,,,,

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute