Koodi-puhelin
Kumilelu (osa3)
kumilelu

Kumilelu (osa3)

Kun Masterini on saanut tyydytyksensä ja on lauennut suuhuni korsun sisälle.
Ottaa Master kalunsa pois suustani sanoo, että kyllä susta vielä tulee hyvä lutka.
Seuraavaksi mulle lelulle laitetaan suukapula joka on kyrvän muotoinen ja lukitaan lukolla paikoilleen. Olenkin sitten pukissa edelleen sidottuna molemmat reiät täynnä teko kalua.
Masteri poistuu yläkertaan ja on todella pitkään poissa. Lopulta kuulen kuinka Masteri saapuu takaisin ja rupeaa irrottamaan leluaan kahleista. Kertoo kuinka seuraavaksi lelu peseytyy ja valmistautuu iltaan. Onhan vasta Lauantai päivä menossa ilmoittaa Master ja illasta tulossa pitkä.
Kellari kerroksessa on pesutilat johon minut lelu ohjataan ja autetaan kumiasut pois päältä.
Saankin ensimmäisenä tehdä varusteiden pesun, jonka jälkeen saan määräyksen peseytyä itse.

Kun olen peseytynyt ja saavun pukuhuoneeseen siellä odottaakin seuraavat vaatteet jotka pitää ohjeitten mukaan pukea. Ensimmäisenä käsketään laittaa korvatulpat koska lelun ei tarvitse kuulla loppu iltaan mitään. Seuraavana käsketään laittaa kumi housut jossa on pepussa kondomi ja omalle kalulleni paikka. Samalla pukiessani saan nauttia ruokaa ja juomaa joka on pöydällä.
Olen nauttinut ruuan ja juoman tuleekin tarve käydä vessassa joten joudun heittämään housut pois
Masteri onkin arvannut tämän ja vessaan on laitettu suoli huuhtelu laitteet valmiiksi ja ohjeet seinässä.
Teen työtä käskettyä ja puen housut uudestaan. Jatkankin seuraavaan vaiheeseen jossa käsketään pukemaan haalari päälle jossa on sukat ja käsineet kiinteänä. Haarassa on vetoketju ja pukuun sukelletaan hartioitten kautta jossa on vetoketjut jotka suljetaan. Kondomi housuihin pitää laittaa tappi paikoilleen ja nyt se pysyy paikoillaan haalarin alla. Sitten onkin viimeinen vaihe pukea huppu jossa on takana veto ketju hengitys reiät ja kondomi suun kohdalla. Sitten kuului viimeinen ohje että kylpy huoneen ovi pitää työntää auki ja jäädä lattialle odottelemaan.

En kuule ja enkä näe mitään tunnen kun minut nostetaan pystyyn. seuraavaksi tunnen kun minulle ruvetaan laittamaan päähän kahletta jossa on kaulapanta samassa varmaankin. En voi enää liikuttaa päätäni, kahle on varmaan lukittu lukoilla paikoilleen. Tunnen seuraavaksi että jalkojani nostellaan vuorotellen, tunnen kuinka jonkinlainen harnes laitetaan päälleni. Hihnat kiritään ja lukitaan paikoilleen. Nilkkoihini laitetaan samalla kahleet ja käsiini laitetaan jonkin moiset pallo kahleet.
Käteni on nyt nyrkissä enkä voi niitä liikuttaa.

Sen jälkeen minua aletaan taluttamaan johonkin päin. Käteni nostetaan ylös ja laitetaan kattoon kiinni ja jalkojani levitetään ja laitetaan tanko väliin. Jalkojani en voi enää liikuttaa ne on laitettu kiinni. Seuraavaksi saan kapulan suuhuni joka lukitaan lukolla. Onhan pääni taka kenossa kaula pannan takia ja en voi liikutella muutenkaan. tunnen kuinka tappi suussani suurenee.
Seuraavaksi tunnen kun peppu tappi vaihdetaan. Pepputappi suurenee sisällä, olen aika kiimoissani.
Jään siihen pitkäksi aikaa odottamaan mitä tapahtuu seuraavaksi.
Aikaa kuluu, en tiedä paljonko. Tunnen kun kahleitani irrotellaan alan epäillä että Masterini ei ole yksin. Kun olen irti, hyväillään ja otetaan suukapula pois. Käteni on seläntakan kiinni ja painetaan polvilleen, tunnen kun jokin työntyy suuhuni. Kestää jonkin aikaa kun Masterini laukeaa.
Seuraavaksi minut kumilelu siirretään pukkiin kiinni. käteni sidotaan levälleen sivulle päin ja jalkani samoin. Tunnen kuinka hihnoja laitetaan paljon ja välistä laitetaan harnessista pukkiin kiinni. En voi liikkua, päätäni vedetään taakse päin ja sekin lukitaan paikoilleen. Olen aivan aivan avuton ja alistettu. Jonkin aikaa olen siinä, tunnen kuinka tappiani tyhjennetään ja otetaan pois.
Aletaan hyväilemään reikääni ja laitetaan lisää rasvaa kumireikääni. Hetken sitä kestää tunnen kuinka isohko kalu painuu sisääni rauhallisesti. Sitten tunnen kuinka jokin on työntymässä suuhuni.
Nyt taitaa olla kumilelu oikeasti alistettu ja neitsyys viety molemmista rei’istä. Kiihotun tilanteesta
yritän liikkua nautinnosta mutta turhaan. Minua kumilelua naidaan tosi kovaa ja pitkään. Välillä lisätään reikiini lisää liukastetta. Lopulta alistajani laukeaa ja lopettavat nainnin ja minut jätetään
siihen pitkäsi aikaa. Valun varmaan molemmista päistäni spermaa

Menee aikaa kun tunnen että joku koskettelee mua lelua. Hitaasti joku työntyy sisälleni samalla
hyväillen mun kalua. Alkaa runkata mua samalla naiden mua olen ihan laukeamis pisteessä.
Naiminen loppuu ja siirrytään ottamaan lelulta suihin. Olen leluna aivan räjähdys pisteessä, kunnes
tulee joku taakseni ja alkaa naimaan takaa päin ja samalla saan kalun suuhuni. Olen nyt aivan kiimassa ja laukean lopulta…. Menetän varmaan hetkeksi tajunnan.

Kun herään huomaankin että olen jonkin moisessa säkissä. Käteni on sidottu kylkiini kiinni ja edelleen on korvatulpat. En voi liikkua koska tajuan olevani bdsm kahle säkissä vankina.
BDSM kahlesäkki on oma jonka toin tullessani ja tiedän että en voi karata minnekään.
Joudunkin nukkumaan yöni säkissä luulin että säkkiä vain kokeiltasi pikaisesti.

Aamulla herätetään ja säkki tyhjennetään ilmasta ja päästetään pois. Korva tulpat poistetaan.
Master kertoo että olen läpäissyt ensimmäisen testi viikon lopun. Saankin vakituisen paikan orjana.
Kertoo kuinka kaikki on kuvattu ja saan muistutuksia pikku hiljaa s.postiin.

Laukkuni on pakattu ja kerrotaan että siellä on kaikki mukana tuomani asut ja jotain muuta.
Käyn pesulla ja saan siviilivaatteet. Juodaan aamu kahvit ja aamupala, jonka jälkeen saan hupun päähäni ja minut tuodaan takaisin mistä haettiin eli sama bussipysäkki.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute