Koodi-puhelin
Ensi kerta
tarinaa25

Iltakävelyllä

Olin käymässä isoäitini luona vierailulla pikkukaupungissa jossa hän asui. Kaupunki ei ollut varsinaisesti mikään menomesta enkä tuntenut sieltä ketään joten makasin sohvalla selaillen kanavia. Aina silmän välttäessä kävin uteliaisuuttani katselemassa ilmoituksia teksti-tv:n gay-sivuilla. Useimmat ilmoitukset olivat pääkaupunkiseudulta ja ulosanniltaan hieman epämääräisiä. Alkuillasta ruutuun putkahtaa kuitenkin viesti jossa 26-vuotias kundi etsii tekstiviestiseuraa ja alueekseen hän ilmoitti kaupungin jossa olin juuri vierailulla. Tunsin jännityksen selkäpiissäni. Otin numeron ylös. Näppäilin jännittyneenä tervehdyksen ja joitain numeroita, ikäni ja pituuteni viestiin. Mietin riskejä.. Liittymäni oli prepaid, voisin aina lopettaa viestittelyn. Painoin lähetä-nappia.

Pian tulee rennonoloinen vastaus. Aloitamme viestittelyn.. Käy ilmi että hän on seurustelusuhteessa oleva bi-kundi. Tykkää saada suihinottoja miehiltä kun se ei hänen tyttöystäväänsä kiinnosta. Kerron hänelle bi-uteliaisuudestani ja että olen kaupungissa vain käymässä. Vastauksena sain kysymyksen että eikö nyt olisi hyvä sauma kokeilla, hän olisi autoilemassa illalla. Ilmoittaisin vain osoitteen ja kellonajan. Vatsassani lenteli perhosia kun kirjoitin lähikadun osoitteen ja kellonajan. Painoin taas lähetä-nappia. Tuleepahan kokeiltua.

Huikkasin lähteväni pienelle iltakävelylle ja vedin ulkotakin päälle. Kävelin ulos pimenevään syysiltaan. Kävelin pari korttelia sovittuun osoitteeseen. Kadun varrella oli yksinäinen vanhahko Bmw tyhjäkäynnillä. Hidastin vauhtia ja kävelin auton luo. Ikkuna rullautuu auki ja kuljettaja kysyy nimeä minkä ilmoitin viesteissäni. Hyppään sisään ja paiskaamme kättä molempien hymyillessä jännittyneenä. Auto lähtee liikkeelle, juttelemme muutamin sanoin, hän sanoo että asun lähellä sopivaa paikkaa johon voimme mennä. Emme aja kovinkaan pitkään kun saavumme tyhjälle uimarannalle. Avantouimarien kopissa on kuulemma lämmitys ja hänellä avaimet sisälle. Vatsaani kouraisee, en ole ainut kundi joka häneltä on täällä suihin ottanut. Voisin vielä perääntyä mutta toisaalta ajatus kiihoittaa ja halua kokea sen.

Astumme autosta ulos ja kävelemme rakennukselle jossa on sauna avantouimareille. Hän ohjaa minut sisään puku- ja suihkuhuoneen läpi saunaan jonne hän sytyttää valot. "Täällä voidaan olla rauhassa", hän hymyilee, "voisit käydä tohon alalauteelle istumaan". Istun lauteille posket punaisen osittain jännityksestä, osittain kiihotuksesta. Katselen ympärilleni, sauna on aika pieni, kulumisen jälkiä, himmeä lamppu nurkassa ja.. "Käytäskö me sit suoraan asiaan" hän kysyy virnistäen. Nyökkään. Hän astuu hieman lähemmäs, etumus juuri kasvojeni korkeudella. Pystyn vain tuijottamaan sitä kun hän avaa vyönsolkensa, sitten farkkujensa napin ja vetää vetoketjun alas. Alla loistaa neonväriset bokserit. Peukalot housujen alla hän vetää ne nilkkoihin hieman kumartuen..

Hän nousee suoraksi ja vähintään yhtä suorana seisoo hänen kalunsa. Näky ei voisi olla kiihottavampi. Varsi on suora ja seisoo jäykkänä hieman ylöspäin nousten. Esinahka peittää osin punaisena hehkuvan terskan jonka päässä kimmeltää nestettä. Hän on ollut kiihoittuneena jo jonkin aikaa. Kalun juuressa on trimmattu karvoitus joka muotoiltu siistiksi kolmioksi. Varren alla roikkuu timminä pussina kivekset joiden karvoitus on trimmattu oikein lyhyeksi. "No, mitä sanot? Kelpaako?" hän kysyy hymyillen ja kietoo sormensa juuren ympärille. Toinen käsi löytää tiensä hiuksilleni ja haroo niitä kevyesti.

Hän vetää päätäni etumustaan kohti ja terska löytää tiensä raotettujen huulteni läpi suuhuni. Nuppi maistuu aavistuksen suolaiselta ja kiimatippa levittyy kieltäni vasten.Hämmästyn kuinka sileältä ja pehmeältä terska tuntuu suussa.Tilanne kiihottaa minua mielettömästi.Ynähdän pelkästä ajatuksesta, haluan ottaa suihin tältä jätkältä. Hieron omaa kaluani farkkujen läpi ja alan liikutella suutani hänen kalullaan. Hän alkaa välittömästi huokailla, käsi niskani takana antaa kevyesti vihjettä miten suutani käyttäisin. Hän pitää pitkistä vedoista ulottuen kärjestä puoliväliin.

Keskityn hyväilemään hänen terskaansa suullani, huulillani, kielellä. Käteni ovat hänen reisillään, tunnen jalkojen värisevän nautinnosta. Hän voihkii ja urahtelee. Sormet kietoutuvat tukkaani voimakkaammin ja hän liikuttelee päätäni ennemmin kuin minä. Yhtäkkiä hän pysähtyy ja tunnen kyrvän sykkivän ja kuuma liemi täyttää suuni. "Soriihh, mä tuun.." hän huokaa jo niellessäni hänen lastiaan. Hän tulee kovaa ja paljon. Nielen kaiken, en halua sotkua vaatteilleni. Hän pitää hiuksistani ja nytkyttelee vielä nuppiaan suussani.

Hitaasti hän vetää ulos ja hymyilee. "Teki tosi hyvää.. Kiitti." Hän vetää housujaan ylös ja sanoo että meidän pitäisi mennä. Autokyyti takaisin on hiljainen mutta molempia hymyilyttää. Hän pyytää viestittämään jos joskus olen kaupungissa. Kävelen korttelin kiertäen kotipaikkaan, maistaen suussani vielä äskeisen. Miksen tekisi tätä vaikka toistekin..

Laita palautetta, kiitos ;)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute