Koodi-puhelin
Kaveri pyysi
Kalassa kesällä

Laitoin vieheeksi ison rapalan. Ei sillä mitään saisi mutta se lensi kauas ja tarkasti. Juttelimme niitä näitä. Sesoskelimme rantakivillä. Äkisti minulla napsahti kiinni. Ei kalaan mutta lähellä rantaa jokin puu tai kivi. Koitin irroittaa vetämällä. Sain siiman poikki.
Ongelma ei ollut syvällä. Riisuin vaatteeni ja kahlasin veteen. Vettä oli puoli reiteen. Kurkottelin veden alle. Yritin pitää itseni mahdollisimman kuivana. Hidasteluni tuntui ärsytti häntä. Käski viedä pienen perseeni muualle. Kysyin ehdotuksia. Pidin selkäni rantaan päin. En halunut näyttää siroa munaani Makkoselle.

Seisoskelin rantavedessä katkennutta siimaa etsien. Makkonen katseli pulikointia. Heittelin pohjasta nostamiani keppejä kauemmas. Kumarruin nostamaan viehettä pyllistäen samalla rantaanpäin. Sain vain kepin käteeni. Heitin sen kauas selälle. Makkonen uhkasi tulla ja työntää kepin anukseeni jos en kohta löydä jotain tai lopeta etsimistä. Naurahdin kysyen omasi vai?

Pyllistin rantaan päin. Päinoin pääni veteen siimaa katsellen. Huomasin Makkosen rynnänneen perässäni veteen.


Nousimme uppotukin päällem seisomaan. Haastoin sen merimiespainiin. Pyörähdin työnön voimasta ympäri mutten pudonnut. Otin askeleita taaksepäin. Yyritin työntää häntä pois tukiltä peruuttamalla. Pakarari törmäsi voimalla hänen lanteisiin. Horjahtaessaan kädet tattuivat lanteisiini. Ravistelin itseäni saadakseni hänet pois tasapainosta. Pakaroitteni välissä paisuttiin. Tajusin kyllä mikä mutten ymmärtänyt miksi. Makkonen putosi tukilta. Työsin häntä pakaroilla taaksepäin. Veto piti kehomme yhdessä. Makkosen pomppasi takaisin tukille. Se mikä oli äsken kasvoi reisien välissä syöksähti ylöspäin. Työntö nosti minut varpailleni. Sormet puristivat lanteitani. Istuin käytännössä aisan päällä. Ravistelin itseäni irto. Sätkin ja potkin veden alla. Makkonen kuiskasi haluavansa työntää sen sisääni. Ote irtosi. Jäin istumaan hetkeksi paikoilleni. Jotenkin kyseessä ei ollut enää mikään merimiespaini. Sukelsin eteenpäin ja käännyin veden alla. Näin sen edessäni. Makkosen veden alla piilossa olevat osat. Erektio oli suurempi kuin konsanaan olin kuvissa nähnyt. Jossakin kirjassa se oli häräntappoase. Ei kai kukaan siihen kuole. Amorin nuoli pikemminkin. Kun saa tuollaisen nuolen sisuksiin sa niin siinä on ja pysyy.

Minua huvitti nukahtaessa rannantapahtumat. Yöllä mä heräsin kun kuu paistoi ikkunasta. Hätkähtäen tajusin sen olleen tosissaan. Se haluaa työntää sen mun sisälle. ihan niin kuin mä halusin työntää omani sen siskoon.

Makkonen ajoi äitinsä autolla kaupumkiin päin. Tytöt liftasivat suoran päässä. Tajusin sen aikovan ohittaa ne kuten tavallisestai.
Käännyin puoliksi Makkoseen päin. Levitin reiteni sen verran kuin siinä etupenkillä pystyi. Jos otat tytön kyytiin saat mitä silloin rannalla pyysit. Se vilkaisi kerran. Laittoi kätensä mun housujen vetoketjun päälle. Mä annoin sen olla siinä. Tunsin kankaan läpi sen käden lämmön.
-
Mutta kuka sai ja mitä, laita kysymys tai kerro oma kokemuksesi.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute