Koodi-puhelin
Erilainen mökkireissu
mökkiorja

Olin eräällä kalastusreissulla telttaillessani tavannut Arin, joka oli veneellään samoilla apajilla, jossa tapasin käydä virvelöimässä. Ari tuli lahdelman yli veneellä mökiltään, joka oli suojaisessa poukamassa metsälammen toisella puolen. Ari kertoi kaverinsa Teemun jääneen mökille potemaan eilisiltaista juhlintaa ja kysyi lähtisinkö uistelemaan veneellä, saalista saisi varmasti paremmin kuin rannalta heittelemällä. Lähdin veneeseen kun sattui olemaan repussa myös vetovirveli ja toinen pakki, jossa oli raskaammat lusikat ja vaaput vetuistelua varten.

Ari oli isokokoinen noin 25-vuotias maastopukuun pukeutunut karpaasi, hyväkuntoinen nuorimies. Itse taas olin jo neljissäkymmenissä oleva hieman repsahtaneempi tapaus. Teemu kuulemma oli Arin serkku ja mökki suvussa isoisältä periytynyt hirsikämppä. Päivä soudeltiin mutta kala ei ollut iskulla ja Ari sai houkuteltua mökille, kun kylmän viiman kangistamat jäsenet ilahtuivat ehdotetusta saunasta, jonka kuulemma Teemu olisi varmasti jo lämmittänyt, tapojensa mukaan.

Rannassa Ari veti veneen telille ja saapastelimme siitä mökille, joka osoittautui tupakeittiön ja kamarin sekä verhollisen alkovin sisältäväksi, jyhkeäksi vapaa-ajan asunnoksi. Rantasauna työnteli savuhaikuja piipusta ja tuvan ikkunasta näkyi miten sateentihku piiskasi savun heti maihin. Teemu oli vuoden Aria nuorempi ja näköinen ja huomasi kyllä heti että pojat olivat sukua. Tuvassa istui vielä kolmaskin mies, joka esiteltiin Timoksi. Timo oli Teemun vanha koulukaveri ja kuului kalaporukkaan ja oli lähtenyt mökille, kun tuulet olivat kuulemma suotuisat, vaikka itse olinkin päivän tyhjänvedon jälkeen asiasta hieman eri mieltä.

Sauna alkoi olla valmiina ja Ari kaivoi kaapista minullekin pyyhkeen ja lampsimme porukalla saunalle, jossa oli pieni saunakamari pukeutumishuoneena ja vanha isohko sauna padalla ja samassa tilassa olevalla pesunurkkauksella. Saunassa oli kuuma, varmasti satakunta astetta, vaikkei mittaria ollut. Teemu ja Timo kestivät heikommin löylyä ja pojat peseytyivät ensimmäisinä ja siirtyivät saunakamarin puolelle. Poikien pestessä pistin merkille, että kummallakin oli lepotilassakin kookkaat penikset ja raskaina roikkuvat kivekset, elimet oli kummallakin ajeltu posliineiksi. Ari pesaisi itsensä ensin ja hänellä oli vielä kahta edellistäkin komeampi kalu. Jäin pesemään kun Ari lähti toiselle puolelle ja Teemu ja Timo kuuluivat lähtevän jo mökille.

Pienen vilvoittelun ja olutpullon jälkeen lähdimme myös Arin kanssa pyyhkeet vyötäisillä mökille. Ari alkoi keittää kahvia ja pyysi hakemaan pojat kahville, olivat vissiin menneet kamariin televisiota katsomaan. Kamarin ovi kiinni ja avatessani oven jäin suu auki katomaan, kun Teemu istui jakkaralla iso suonikas kulli pystyssä ja Timo imi ja lutkutti kyrpää kuin liian makeaa tikkaria. Olin aina ollut hieman bi-curious, mutta oma kaluni jäykistyi näystä häpeäkseni hyvin nopeasti. Änkytin jotain sekavaa kahvista kun kummatkin pojat pomppasivat ylös ja jäivät katselemaan pyyhkeeni raosta vilahtavaa kaluani.

Teemu tuli hiipien takaa päin ja riuhtaisi pyyhkeeni pois jolloin seisova kaluni, porukan pienin, sai poikien kasvoille irstaan ilmeen. Isokokoisempi Ari tarttui hartioistani takaapäin ja huusi Teemulle ja Timolle, että tulisivat auttamaan. Yritin vastustella, mutta kolme vahvempaa nuorukaista raahasivat minut melko vaivattomasti alkoviin, jonka verhon takaa paljastui vanha rautainen armeijan sänky, jolla oli vanha ja virttynyt, valkoisten tahrojen läikittämä tummahko superlonipatja. Patjassa ja sen alla olevassa vanerilevyssä oli keskellä reikä, josta kalu ja pallit valahtivat läpi, kun pojat pakottivat minut vatsalleen sängylle. Jalat ja kädet kytkettiin sängyn päädyistä roikkuviin käsirautoihin.

Itku ei ollut kaukana kun kirosin ja huusin poikia päästämään minut irti. Teemu tunki alushousunsa väkisin suuhunsa ja Timo löi perseelleni leveällä nahkavyöllä kovaa useita kertoja. Teemu nauroi ja sanoi, että ellen pidä turpaani kiinni ja vastaa esitettyihin kysymyksiin, niin Timo pieksää perseeni mustaksi. Nyökkäsin hädissäni ja Teemu veti alushousut suustani. Pojat kertoivat houkutelleensa useita telttailijoita "saunomaan", kuten patjan tahratkin todistivat, kun olivat kuulemma kaikki toppeja, eivätkä toisilleenkaan halunneet jakaa persettä. Teemu kysyi, olenko koskaan ollut miehen kanssa ja kun en heti älynnyt vastata, Timo löi vyöllä, jolloin heti älähdin, että en ollut.

Poikien kasvoille levisi vieläkin irstaampi ilme tämän kuulleessaan. Ari sanoi, koska he olivat nähneet imemisen kiihottavan minua, että imettävät kaikki kyrpänsä ensin minulla. Ja ellen ime kunnolla ja halukkaasti, ensin annetaan kymmenen lyöntiä vyöllä ja sitten lyöntien määrää lisätään aina kymmenellä, ellei kulli maistu. Lisäksi jos vyö ei tunnu kunnolla tehoavan, Ari lupasi polttaa pallejani tupakalla, koska natsan tumppaaminen sai kuulemma miehen tekemään mitä tahansa.

Pojat totesivat, että minusta tehtäisiin nyt heidän panopuunsa, joka tämän jälkeen ei muusta enää nauttisikaan kuin homoilusta. Teemu tunki ensimmäisenä kalunsa suuhuni ja kun en osannut sitä heti kunnolla imeä, Timo läiski perseeni punaiseksi kymmenellä vyön iskulla. Nyyhkin kivusta kun Teemu tunki kyrpänsä uudestaan suuhuni ja nyt imin minkä kakomiseltani ehdin, kun Teemu pakotti kaluaan aina vain syvemmälle. Tällöin Ari kauhukseni otti kännykällään kuvan, kun Teemun kyrpä ruhjoi suutani. Unohdin imemisen hetkeksi ja heti Timo löi vyöllä, nyt kaksikymmentä kertaa. Nyt jo itkin tuskasta ja kuolasin Teemun naidessa armotta suutani. Ari kuvasi edelleen, kun Teemun limainen kyrpä ruiski spermaa suuhuni ja kasvoilleni ja sitä valui jo ennestään saastaiselle patjalle.

Timon vuoro oli Teemun jälkeen ja pojat nauroivat, että nythän se alkaa sujua, kun pääsi "liukkaille". Timo tunki kaluaan suuhuni yrittäessäni imeä sitä mahdollisimman lujaa uuden vyöllä piiskauksen pelossa. Timon kyrpä alkoi nytkiä ja hän käski niellä koko lastin, sillä jos pisarakin spermaa valuisi patjalle, tulisi vyöstä. Kulli purskautti paksua limaa ja Timo piti niskastani kiinni ja takoi elintään nieluuni. Olin tukahtua ja spermaa ryöpsähti nenästänikin ja valui patjalle. Teemu nauroi ja tarttui kysyi, että halusit sit lisää vyötä. Timo veti kalunsa ulos ja pyyhki sitä naamaani samalla kun Teemu alkoi lyödä vyöllä. Perseeni oli jo kymmenen lyönnin kohdalla kuin tulessa ja kahdenkymmenen jälkeen huusin suoraa huutoa.

Viimeiseksi isomulkkuisin Ari pakotti räkäisessä naamassani olevan limaisen imuaukon levälleen ja alkoi sovitella puolilöysää kulliaan nieluuni. Kalun kovetessa aloin yökkiä mutta Ari oli armoton ja nai suutani nyt täysin jäykällä kyrvällään säälimättä. Pojat kommentoivat taustalla ulinaani ämmämäiseksi, mutta mitä muuta tuollaiselta hinttarilta saattoikaan olettaa.

Arin nieluni raiskaus päättyi loputtomalta tuntuneen jyystön jälkeen paksuun limaan, jota nytkivä elin purskautteli suuhuni yhä uudelleen. Arin vetäydyttyä Teemu haki lusikan ja kaapi patjaan imeytymättömät spermat ja käski nuolla lusikan puhtaaksi tai tulisi taas vyöstä. Rukoilin ettei enää armoa ja nuolin lusikan kiltisti ja anelin edelleen, että ihan mitä tahansa, muttei enää vyötä. Pojat nauroivat ilahtuneena murtumisestani.

Teemun kalu osoitti jälleen jäykistymisen merkkejä ja nyt Ari keksi nöyryyttää minua lisää pakottamalla anelemaan, että Teemu naisi persettäni. Kun en taaskaan heti totellut, Ari tarttui sängynreiästä roikkuviin kiveksiini ja puristi niin, että huusin jälleen ja nyt sitä, että haluan, että Teemu naisi persettäni. Ari päästi irti ja pojat hirnuivat, että nussitaan sitten kun se niin sitä haluaa.

Teemu kysyi pirullisesti, että haluanko rasvaa reiälle, ettei persepano satu. Nyökkäsin, mutta Ari kouraisi taas palleistani ja vastasin kiljuen, että pyydän rasvaa perseelle. Ok, Teemu vastasi ja taikoi jostain oikean suukapulan, jonka Timo kiinnitti tiukasti suulleni. Teemu rasvasi kyrpänsä ja laittoi myös reiälleni jotain tahmaista rasvaa ja pyöritteli sitä sormellaan myös reikään. Vavahdin pelosta, jonka huomatessaan pojat nauroivat himokkaasti. Teemun kalu kiilteli suonikkaana ja täydessä juhlakunnossa, kun tunsin miehen painon selässäni ja kyrvän vaollani. Teemu urahti kun terska soljui sisään ja painoi ronskisti parruaan sisääni neitseelliseen reikään.

Kiljuin ja kuolasin suukapulaan kun Teemu jyysti persettäni. Nytkytystä kesti viitisentoista minuuttia, kun tunsin, miten Teemun kulli syöksi spermaa syvälle suoleeni ja Teemu ähisi, että siinä sulle narttu rasvaa, kun sitä halusit. Se sika nai paljaalla ja siemensi suojattoman aukkoni! Paniikki iski ja aloin reuhtoa kaikenlaisia kauhukuvia sukupuolitaudeista mielessäni. Ari tarttui jälleen kiveksiini ja reuhtominen loppui palleissa jäytävän tuskan vuoksi. Nyyhkin vain hiljaa, kun Timo nousi vuorostaan pukille ja painoi paljaan kyrpänsä siemennettyyn reikääni.

Timon naidessa Arin käsi siirtyi kalulleni, joka häpeäkseni alkoi jäykistyessä Ari runkatessa. Ari ilmoitti myös muille, että tämä hinttarihan nauttii persepanosta. Tieto sai Timon innostumaan ja hän ryki entistä pidemmin vedoin aiheuttaen kipua mutta myös outoa mielihyvää. Timon kullin valuttaessa spermaa Teemun siementen sekaan laukesin itsekin Arin käsille. Miehet naureskelivat Arin pyyhkiessä omat spermani vakooni liukasteeksi.

Ari otti viimeisen vuoron ja jo ruhjottu perseeni supisteli porukan isoimman kullin porautuessa säälimättömästi reikääni. Ari nimitteli homopilluksi raiskatessaan reikääni ja vaikka pano tuntui kivuliaalta, se myös kiihotti ja kerran lauennut kaluni alkoi jälleen jäykistyä, mikä huvitti suuresti Timoa ja Teemua. Ari höyläsi armotta panoreikäänsä kun nyt Teemu otti muutaman lähikuvan, josta varmasti olin tunnistettavissa. Ynisin ja vikisin, mikä sai Arin sekoamaan ja Arin kookas kulli painoi reikäni tulvimaan spermaa, ainakin se siltä tuntui.

Arin noustua pojat hakivat rahapussini ja ottivat sieltä käyntikorttini, mitä pitivät hyvin kätevänä, nimenä kasvoille. Ari huohotti muiden naureskellessa, että olin nyt heidän homopillunsa ja seksiorjansa, jonka tuli tulla mökille pantavaksi ainakin kerran kuussa. Mikäli vastustelisin tai jättäisin tulematta, pojat julkaisisivat kuvat ja lähettelisivät niitä myös tutuilleni. Ari käski nyökkäämään, jos ymmärin ja suostuisin ehtoihin. Nyökkäsin paniikissa ja Teemu vapautti minut kahleista. Ari käski minun käydä peseytymässä ja tulla heti takaisin tupaan.

Tupaan palattuani Ari selitti vielä, että he ovat hakeneet pidemmän aikaa vanhempaa orjaa, jota voisivat käyttää panonukkena halujensa mukaan, ja että sattuma oli nyt varannut sen homman minulle. Puhua minun ei tarvitsisi kuin kysyttäessä ja useimmiten olisin mökillä kahleissa tuolla alkovin sängyllä odottamassa, jos joku heistä tai mahdollisesti myös joku vieras haluaisi käyttää panopuuta hyväkseen. Sitten Ari käski minut polvilleen eteensä ja ottamaan häneltä suihin. Velton munan jäykistyttyä Ari koppasi minut syliinsä ja istutti kyrpäänsä, joka vain sylkeni kastelemana upposi kivuliaasti ei enää omistamaani persereikään, Teemun tarjotessa kalunsa suuhuni, Timon näpsiessä kuvia...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute