Koodi-puhelin
Tarina mieltymyksestäni 2
ss8

Edelliset sessiomme olivat olleet toukokuun lopussa ja profiilini videosivustolla tulvi palautetta. Palautetta oli runsaasti, vaikka sivusto oli "pienen piirin" paikka. Luettuani myöhään kommentteja olin aivan fiilksissä mennessäni nukkumaan. Yöllä näin unta, jossa menin saksalaisen mieslääkärin vastaanotolle, joka pyysi minua riisumaan. Sen jälkeen minut asetettiin hoitopöydälle ja siemenjohtimiini painettiin ruiskulla jotain. Sain myös supon peräaukkooni. Kiveksissä ja eturauhasessa alkoi tuntumaan kihelmöimää turvotusta. Sitten lääkäri tarttui kumihansikkaalla vuoratulla kädellä kaluuni ja runkkasi minulle pitkän nautinnollisen orgasmin runsaan sperman levittyessä alavatsalleni ja koko jalkoväliini. Herätessäni huomasin saaneni märän unen ensimmäisen kerran sitten varhaisteini-iän. Pidin unta ja koko tilannetta outona, koska olin hetero, enkä tuntenut itseäni homoksi, vaikka Markun teoista kovasti nautinkin. Toisaalta olin miettinyt jo monesti oliko kaikki minun ja Markun välisistä sessioistakaan olleet totta. Niin uskomattoman hienoilta ne olivat jälkikäteen tuntuneet.

Pian kesäkuun alussa Markku otti yhteyttä ja kertoi meidän menevän piknikille. Ajoimme Markun mökille päin ja ennen mökkiä kaarsimme niityn reunaan. Minun piti riisua sillä aikaa kun Markku asetteli matalaan ruohikkoon liinan ja korin. Asetuin puoli makaavaan asentoon ja Markku avasi korin josta saatoin nähdä ainakin runsaan määrän eri vihanneksia. Arvatenkin minun piti asettua kontilleni ja pian sainkin runsaan nestemäisen liukasteen kera porkkanaa anaaliini. Lämmittelyn jälkeen porkkanoita oli yhtäaikaa kaksi ja sitten kolme. Porkkanat pitivät sulkijalihastani ammollaan rentouttaen sitä, jolloin kurkun kanssa oli helppoa. Yllättäen Markku kaivoi esiin myös toisen kurkun. Se sai persereikäni lähes repeämään, eikä mennyt sisään. Markku käänsi molempien kurkkujen ohuemmat päät edelle ja sen jälkeen kurkut liukuivat hiljaa sisääni. Niitä vähän aikaa kivuliaan nautinnollisesti liikuteltuaan Markku otti esiin munakoison, joka oli minullekin uusi tuttavuus. Se oli halkaisijaltaan paksummasta kohtaa vähintään 7 cm. Paksu pää edellä Markku alkoi ujuttaa koisoa löysään reikääni. Lihakseni pingottui kasvimöykyn ympärille kireänä kunnes lihaksen ohitettuaan paksu koiso alkoi tunkeutua syvemmälle suoleeni. Ohuemmasta päästä jäi ilmeisesti muutama sentti ulkopuolelle, mutta tunsin itseni todella täydeksi. Sitten Markku otti esiin vyön, jolla hän sitoi reiteni yhteen. Paine sisälläni kasvoi entisestään. Tämän jälkeen Markku alkoi painamaan minua maata kohti vatsalleni. Ollessani lähes suorana ensikertaa tuli mieleeni harkita turvasanan käyttöä, kunnes tajusin ettei meillä ole sellaista! Vaistonvaraisesti jäin hieman koholleen Markun poistuessa autolle. Hän toi sieltä kaksi säkkiä, jotka näytti painavilta. Hän asetti toisen alaselälleni ja toisen reisilleni. Nyt pidin ajan kysymyksenä, milloin sisäläni repeää. Markku painoi kengällä munakoison päästä, jottei se pullahtaisi pois. Kiemurtelin maassa kivusta. Hetken päästä Markku keikautti säkit pois ja käännyin nopeasti sikiöasentoon. Sain luvan työntää munakoison pois. Tuntui nöyryyttävältä ähisten ulostaa munakoiso joka lupsahti ulos yllättävän helposti tuoden mukanaan varmaan desin liukastetta peräsuolesta.

Maattuani ensin väsyneenä lähes yltä päältä liukasteessa siistin pyyhkeellä itseäni. Peräpäässäni tuntui kirvelyä ja lisäksi peräaukkoni tuntui tennispallon kokoisena pakottavana möykkynä pakaroideni välissä. Alastomana istuin autoon ja menimme mökille. Siellä saunaa ja veden lämpiämistä odotellessa Markku pyysi minut mökkiin. Hänellä oli puoliksi sulanutta suklaata ja läpinäkyvät kellertävät lateksialushousut, joissa oli lahkeet. Hän käski minua pukemaan housut ja ennen kuin vedin ne ylös Markku asetti suklaata housujen sisäpuolelle. Vedin housut ylös tuntien iljettävän suklaan hiljalleen sulavan. Sitten minulle laitettiin kahleet käsiin ja jalkoihin ja minun piti asettua sängylle peiton alle. Markku otti kameran ja minun piti esittää nukkuvaa. Pyörittyäni sängyssä minun piti esittää heräävää ja nousta ylös. Markku kuvasi housuissa levinnyttä suklaata, joka iljettävästi liikkui kiveksien välissä heilutellessani reisiä. Esitin siis ilmeisesti, että olisin ulostanut housuihini.

Pääsin pesulle, jonka aikana Markku käski lämmittää kivekset kuumalla vedellä roikkuviksi. Tämän jälkeen minun piti asettua mökin pienelle terassille makaamaan selälleni. Terassilaudoissa oli aukot ja koukut, joihin Markku asetti kiristettävät siteet ja puristi niillä lantioni niin, etten pystynyt liikuttamaan sitä. Sitten hän otti esiin pienen korokkeen, jossa oli halkaistu kansi. Koroke laitettiin lantioni päälle poikittain. Kansi otti kiinni alavatsaani Markun asettaessa penikseni ja kivekseni kannen halkiossa olleeseen reikään. Lopulta sukukalleuteni lojui kuin tarjottimella keskellä koroketta. Markku oli poikkeuksellisesti laittanut jalkaansa bootsit, kun hän kiipesi korokkeen päälle. Hän hieroi kevyesti kengillä kivksiäni, kunnes alkoi painelemaan niitä hiljalleen. Kengän kärki liiskasi kivestäni yhä enemmän ja kivuliaammin. Säteilevä kipu yltyi sietämättömäksi Markun liiskatessa kiviäni. Vielä viimeisellä ja voimakkaimmalla polkaisulla päästin äänen joka muistutti kuin minua olisi kuristettu henkihieveriin. Kiveksiini sattui todella todella paljon.

Ilta ja seuraava päiväkin oli odotetun tuskaista. Katsoin Markun lataamia videoita ja "piknikvideon" loppuun oli editoitu teksti "next morning..." jonka jälkeen tuli suklainen heräämiskohtaus. Monet käyttäjät ottivat sen hyvänä kevennyksenä ja vitsinä, mutta menipä se joillekin täydestä.

Kului pari viikkoa ja jälleen tuli käsky lähteä ajelulle. Ajoimme kaupungin laidalla olevalle teollisuusalueelle ja sen puskaiselle sivukujalle jossa oli ränsistynyt tontti. Pysähdyimme verkkoaitaportille. Markku käski minun riisua. Epäilin hieman, koska olimme periaattessa julkisella paikalla vaikka en ollut havainnut matkalla yhtään ihmistä. Markku avasi portin. Sitten hän pyysi minua asettumaan portin pieleen vatsa verkkoaitaa vasten. Hän ujutti kivekseni aidan reiästä ja asetti vastakkaiselle puolelle kiveksieni taakse verkkoa vasten kaksi pientä rimaa jotka ruuveilla yhteen puristamalla lukitsivat minut kivespusseistani aitaan. Olin kivekset ojossa kohti kujanpätkää, jolle auton tai koiranulkoiluttajan sattuessa minulla ei ollut mitään mahdollisuutta paeta, ei ainakaan ilman Markun apua. Markku otti esiin rottinkikepin, jolla hän varovasti aloitti läimimään minua pakaroilleni. Iskut kovenivat kovenemistaan ja lopulta keppi katkesi. Markku otti esiin toisen, jolla hän alkoi ilkeästi naputtelemaan helpoksi saaliiksi joutuneita kiveksiäni. Sitten tuli ensimmäinen kova lyönti joka sai minut parkaisemaan. Sitten Markku otti esiin aiemmin tutun vaijeriruoskan jolla hän alkoi läimiä pakaroitani. Karkea vaijeri puhkaisi nopeasti ihoni saaden iskut kirvelemään. Pakarani tuhottuaan Markku kääntyi etupuolelleni ja sen enempää odottamatta läimäisi ruoskalla kiveksilleni. Jalkani pettivät ja kipua kasvattavasti roikuin hetken superarkojen kassieni varassa aidasta. Markku ilmoitti tämän session olevan tässä ja vapautti minut aidasta. Pitkään keräiltyäni saatoin alkaa pukemaan.

Pakarani olivat verijuovilla, jollainen löytyi myös kiveksiltäni. Makasin kotona ja Markku ilmoitti, että seuraavaana päivänä jatketaan. Toivoin, että ainakin kivekseni jätettäisiin rauhaan.

Seuraavana päivänä suuntasimme jälleen samalle teollisuustontille. Menimme tontin perälle, jossa oli vanha parakki. Menimme parakkiin sisään, jossa haisi ummehtuneen homeiselta. Muutenkin parakki näytti hylätyltä. Toisessa huoneessa oli taukotila, jossa oli pöytä pari tuolia ja mm. tyttökalenteri vuodelta 1995. Lattialta pisti silmään kaksi avattua kondomia. Toisessa huoneessa oli matala sänky jolle oli pingotettu valkoinen puhdas lakana sekä pöytä ja tuoli. Markku selitti että kuvaisimme käsikirjoitetun pätkän, jossa minä tulisin näyttämään "vammojani" lääkärille. Markku selitti löyhän käsikirjoituksen.

Hypätään seuraavaan päivään jolloin katson valmista videota. Video on tekstitetty. Tulen huoneeseen ja kättelemme valkoiseen takkiin pukeutuneen Markun kanssa. Selitän nolostuneen näköisenä, että minulla on jälkiä "leikeistä" jotka ovat kipeitä. Lääkäri kyselee hieman ja vaivaantuneena vastaan. Sitten minun pitää riisua, mikä tuntui oikeasti hieman nololta. Näytän lääkärille pakaroissani olevia jälkiä. Sitten kiveksiäni, joita lääkäri puristelee kevyesti. Pian käyn sängylle kontilleni, jolloin lääkäri levittää voidetta pakaroilleni ja kiveksilleni. Sitten hän ottaa esille pienen mustan pötkylän, jossa on letku ja pieni puristettava pumppu. Hän kertoo, että leikkejäni saattaisi hillitä tällainen peräsuoleen laitettava esine. Hän demostroi pumppaamalla esinettä, josta muodostuu n. 6 cm halkaisijaltaan oleva pallo. Lyhyen varren päässä on levennys ja liitin, josta letkun saattaa irroittaa. Näin ollen "lyhytvartisen tikkarin" saattaa jättää suoleen, eikä se "katoa" sisuksiin. Lääkäri voitelee peräaukkoni ja työntää tyhjennetyn pallon sisääni ja pumppaa saman määrän ilmaa kuin demostraatiossakin. Sitten hän irroittaa letkun liittimestä ja pyllyvakooni jää musta soikea tikkarin pää sulkeutuneen reikäni kohdalle. Hauskinta on se, että videota katsellessa pallo on edelleen sisälläni...

Samana päivänä tunsin pallon hieman pienentyneen sisälläni. Alavatsaani koski ja myöskin peräaukkoani kirveli. Raportoin Markulle, joka harmitteli, että tuntemuksia on vaikea hyödyntää videoissa. Sovimme tapaamisen vielä samalle illalle. Menimme jälleen parakille. Toivoin ääneen, että peräaukkoni ja edelleen hieman kipeät kivekseni jätettäisiin rauhaan. Toisaalta mm. pakarani oli edelleen juovilla toissapäiväisen vaijeripiiskauksen jäljiltä. En voinut tietää miten Markku ottaisi toiveeni. Pidin todennäköisenä, että juuri nyt saisin munakoison pyllyyni, tosin en ollut itsekään varma haluiaisinko nimen omaan sellaista riipivän aralle peräaukolleni. Parakissa oli luvassa "näyteltyjä" lääkärileikkejä, joten siirrtytään seuraavaan päivään, jolloin katson juuri julkaistua videota.

Riisun itseni ja seison Markun edessä joka tutkailee anustappia. Tapin liikuttelu saa kasvoillani aikaiseksi väänteitä, joista voi päätellä sen oikeasti sattuvan. Sitten asettaudun sängylle kontalleni ja Markku alkaa poistamaan tappia sisältäni. Hieman kauhukseni hän ei tyhjennä sitä vaan vetää hitaasti 3-4 senttiseksi pienentynyttä palloa sisältäni joka aukaisee kivuliaasti kirkkaan punaista peräaukkoani. Pallon muljahtaessa ulos Markku jää kumihanskoin tutkimaan sormilla anustani.Levitettyään rasvaa reiälleni hän ottaa esiin kumisen pussin, joka on täytetty kuumalla vedellä. Markku asettaa sen tuolille ja pyytää minua istumaan sen päälle. Tarkoitus on saada kivekset laskeutumaan. Lämpö tuntuu hyvältä kiveksissäni ja sen huomaa kevyenä erektiona. Istun hetken ja nousen ylös. Seison Markun edessä ja hän voitelee kivekseni ja alkaa tutkimaan niitä kevyesti puristellen. Ne ovat edelleen aika arat ja sen saattaa nähdä ilmeestäni. Markku ilmoittaa haluavansa tehdä tarkempia tutkimuksia ja menen selälleni sängylle jalat levälleen. Markku ottaa esiin kaksi n. 10x10 cm kokoista kirkasta pleksilevyä joissa toisessa on kaksi n. kolme senttistä soikeaa reikää. Arvatenkin kiveni asetetaan levyjen väliin ja kulmiin laitettavat ruuvit alkavat puristaa levyjä yhteen ja pian kivekset muljahtavat rei'istä levyjen painautuessa lähes yhteen.

Tunne on hyvin omituinen Markun kosketellessa piukalle kiristyneitä kiveksiäni. Hän näytti niistä kynällä verisuonia ym. kertoen minulle niistä. Hän myös mittaili kivekisäni ja puristeli vielä kevyesti niitä. Tekstissä "lääkäri" kehuu kiveksiäni miehekkäiksi ja terveiksi. Sopii toivoa sen pitävän paikkansa... Lopuksi "lääkäri" osoittelee kynällä kiveksistäni verisuonia ja piiskan aiheuttamia mustelmia selittäen samalla. Sitten hän vielä puristelee "tarjottimella" olevia kassejani napakalla peukalo-etusormi otteella. Kasvoiltani voi todeta toimenpiteen aiheuttamat tuntemukset.

Sivustolla suosioni oli hiljalleen laskenut. Rajuimmat leikit keräsivät mukavasti kommentteja, mutta muuten en saanut enää ylistäviä ja kehuvia kommentteja. Sivutolle oli ilmaantunut myös uusia nuoria alistuvia miehiä kuvaavia videoita, joiden miesten peniksille ja kiveksille olin itsekin kateellinen. Vaikka Markun tekemiset arvaamattomuudellan ja kipua tuottavina saivatkin minut yhä kiihottumaan, osa nautintoa olivat myöskin katsojien kehut. Hiljalleen olin myös saanut uusia kavereita ja lähes jatkuva posliinina oleminen ja erilaiset jäljet kehossani aiheutti epävarmuutta sosiaalisissa tilanteissa, koska en halunnut paljastaa vartaloani. Sovimme Markun kanssa vielä yhdestä sessiosta.

Se oli heinäkuun loppua, lämmintä aikaa. Markku nouti minut autolla ja pian huomasin, että olimme saapuneet samaan paikkaan metsätien päähän, jossa Markku oli pitänyt ihan ensimmäisen "castingini". Minun piti riisuuntua ja Markku levitti sammaleelle retkipatjan. Asetuin siihen kontalleni ja Markku aloitti voimakkaan piiskauksen pakaroille. Hänellä oli aluksi raippa, sen jälkeen puinen litteä rima. Riman iskut alkoivat polttaa pakaroillani pian ja ilmeisesti riman halkeillessa sain halkeamista viiltäviä haavoja. Iskujen kovuudesta kertoo se, että pian rima napsahti poikki. Markku heitti sen hieman harmistuneena pois ja jatkoi raipalla ja puuvitsoilla. Pakaroitani kirveli ja tunsin valuvia verivanoja iskumäärän ylittäessä arviolta sadan. Markku jatkoi vielä ja mieleeni nousi jo harmi siitä, ettei meillä ollut turvasanaa. Voihkinnastani päätellen Markku vihdoin lopetti.

Pakaroitani poltti ja kirveli. Markku kuitenkin käännäti minut selälleni ja parkaisin pakaroideni koskiessa patjaa. Markku käski minun levittämään jalkani. Hän otti esiin puisen krokettimailan. Arvatenkin hän alkoi tähtäämään sitä jalkoväliini. Ensimmäisen lyönnin napsahtaessa kasseilleni tuntui, kun kuin kivekseni olisivat syöksyneet kurkkuuni. Lamaannuin kivusta, mutta Markku löi jo uuden lyönnin reippaammalla voimalla. Alavatsani valtasi leviävä viiltävä kipu. Kolmannen lyönnin jälkeen en enää tuntenut pallejani. Sain vielä kevyen neljännen lyönnin, joka pakotti minut käpertymään kyljelleni. Olin siinä ainakin puoli tuntia Markun pakatessa jo autoa. Vaivoin pystyin nousemaan ylös ja vetämään housut jalkaan. En pystynyt kuin asettumaan sikiöasentoon auton takapenkille.

Kotona huomasin sekä kiveksien, että kivespussien turvonneen runsaasti. Myös kipu oli kova. Pakaroillani oli useita kuolleesta verestä mustiksi muuttuneita kämmenen kokoisia alueita. Mielessäni kävi halu mennä lääkäriin, mutta pelkäsin, että en pysty keksimään tekosyytä turpoamiselle ja että pakarani paljastaa leikkimme.

Kipu alkoi onneksi yötä myöten vähenemään, mutta turvotusta kesti useamman päivän. Myöskään istuminen ei onnistunut moneen päivään. Sivustolla kerrottiin kyseisen videon olevan viimeinen. Joku katsoja epäili, että syy siihen on varmaankin luonnollinen kivesteni murskautuessa, mikä ei onneksi pitänyt paikkansa.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute